Dert yok, Sohbet var.... :)

efenim size bestelediğim şarkı ile veda ediyorum iyi haftasonları :74:

Bye bye love

Bye bye happiness

Hello loneliness :10:

Muhabbet kuşu aldım ya adı da ibiş,uçsun diye çıkardım yarım saat sonra bir baktım yok ibişş diye sesleniyorum sonra cikk diye sesi geldi kendi yok...En sonunda cıyaklamaya başladı kanepenin altına girmiş çıkamıyor aldım çıkardım ya bişey olsaydı kahrolurdum resmen

Muhabbet kuşu aldım ya adı da ibiş,uçsun diye çıkardım yarım saat sonra bir baktım yok ibişş diye sesleniyorum sonra cikk diye sesi geldi kendi yok...En sonunda cıyaklamaya başladı kanepenin altına girmiş çıkamıyor aldım çıkardım ya bişey olsaydı kahrolurdum resmen

abla ya sizinki de cok issiriyormu?

kemirgengillerden hiç hoşlanmam ben kanka sağol ben almayayım :D

zaten evde hayvan beslemek bana göre değil.

en fazla martılara simit atarım bu kadar.

Tmm sana minayatür bir kezban alayım baktıkça beni hatırla :D

ya bugün sizlere hiiic katilamadim... hic tahmin etmedigim bir yogunluk oldu..

evcil hayvan muhabbetine girmissiniz :))

benim hic evcil hayvanim olmadi :5:

bende bazen omzuma koyuyorum biraz duruyor sonra kaciyor...ama avcuma alinca issiriyor....elini uzattiginda eline geliyormu kendiliginden?

Bizimkide kaçıyor hemen uçmaya çalışıyor çarpıyor bir yerlere filan...Elime alıncada çırpınıyor sadece ısırması yok öyle,ele gelmiyor daha belkide küçük ondan olabilir

ya bugün sizlere hiiic katilamadim... hic tahmin etmedigim bir yogunluk oldu..

evcil hayvan muhabbetine girmissiniz :))

benim hic evcil hayvanim olmadi :5:

Sevmezmisin hayvanları benim çocukken sokak kedilerim vardı kanarya muhabbet kuşum oldu.en son amerikan cocker köpeğim vardı 2 sene evde baktım vermek zorunda kaldık maalesef

Bizimkide kaçıyor hemen uçmaya çalışıyor çarpıyor bir yerlere filan...Elime alıncada çırpınıyor sadece ısırması yok öyle,ele gelmiyor daha belkide küçük ondan olabilir

Sevmezmisin hayvanları benim çocukken sokak kedilerim vardı kanarya muhabbet kuşum oldu.en son amerikan cocker köpeğim vardı 2 sene evde baktım vermek zorunda kaldık maalesef

bende sabirla bekliyorum alismasini...ona birsey olsa cok üzülürüm....

süprüzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz:54::54::54::54::54::54:

csi canim inan cok sevindim dönmene....beni cok mutlu ettin....

annemin alerjik astimi var, bu yüzden eve alamadik bi hayvan bi de annem hic sevmez daginikliktan. her hayvana vardir bi bahanesi.. tüyü dökülür, etrafa sicratir, kokar, kemirir...

cocukluktan gelen bi aliskanlik yok, simdi de cok aramam..

tüylü hayvanlara elimi sürmekten pek hoslanmam.. kedi, köpek, kus, tavsan gibi.. balik desen inanilmaz anlamsiz. bütün gün suyun icinde dolan dur.. icimi afakanlar basar. e yilandi, akrepti falan gerek de yok yani..

süprüzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz:54::54::54::54::54::54:

Şampanya patlatmak istiyorum, kırmızı halı sermek, yoluna gül dökmek, kk ahalisiyle beraber meksika dalgası yapmak istiyoruUUUuuuUUUuuummmm :P
Hoşgeldin yaa, Mustafa Sandal gibi "buuuu" diyorum sana :P

Back
X