Dert yok, Sohbet var.... :)

ankete baktım da markalar havada uçuşuyor hele bir tanesi kocamın arabası en çok beğenilen demiş en çok beğenilen de bmw:1:
valla benim leonun bile ocak vergisi geliyor 350 tl civarı olması lazım onların vergisi ne kadar acaba:44:

kedicim kendine iş çıkarmışsın valla, örnek gelinsin. döktür de görsünler yemek nasıl yapılırmış.
ben o kadar uğraşmıştım, kv ye bir beğendiremedim. inşallah sen yaranabilirsin.

porşeli ablamızın eşi 2012 de mtv olarak yaklaşık 17.000 tl gibi bir rakam ödeyecek. gv,ötv,kdv hesaplayınca ortalama 160-170 bin tl. türkiyede kullanmak hiç akıl karı değil.

dranas sana tabiki iananıyorumda,
insan uğraşsa senin gibi olamaz ne bilim çok doğalsın, bence en güzeli böyle:)

sweetcim, hep spontane oluyordu gelişleri..
pek hazırlıklı ağırlayamadım..

eltimin ailesine de kanım çok ısındı.. ağırlamak istiyordum hem bahanesi olmuş olur dedim.

ben misafir seviyorum..
adımız gelin ne yapsak yaranamayız ama olsun..

gizemcim geldiler, hediyelerini de yolda kırıp getirdiler. bi de bıraktılar kırık şeyi.
ya ben çok ince hassas düşünüyorum ya da onlarda bi gariplik var..

ben yemeğe gidiyorum gelicem

evlendikten sonra ilk kez amcamlar bize gelecekti...sabah erkenden kalkıp hazırlıklarımı yaptım,öğlen olduğunda yemeklerim hazırdı...

amcamlar geldi,hemen ardından kayınvalidem damladı,o ara salatayı yapıodum...

ne yaptın??

şunu yaptım...

başka???

şunu yaptım

başka???

şunu yaptım...

dur bende sana yardım edeyim (yapılacak bir iş kalmamış,sofrada hazır bu arada)

sonra da ortada bir dönmeler,bir yardımlar göreceksiniz....millet ona ayhhh ne güzel kaynana desin diye ogün kendini paraladı :19:

eltimin ailesine de kanım çok ısındı.. ağırlamak istiyordum hem bahanesi olmuş olur dedim.

ben misafir seviyorum..

gizemcim geldiler, hediyelerini de yolda kırıp getirdiler. bi de bıraktılar kırık şeyi.

canım kolay gelsin, güzel bir mönü hazırlarsın eminim. çok açım zaten.

kırık dökük getirmeyi nasıl başarmışlar, pes. insan utanır. aristokrat kesimden değil miydi bunlar?

ben misafir seviyorum..

hadi canim... bu kadari da ciddi öküzlük.. hani dicem, esinle olan samimiyetlerine güvenmisler, ama....

bu sefer umarim diledigin gibi agirlarsin.

afiyet olsun

ben misafir seviyorum..

onların da alası yokmuş demek.
onu geçtim de kırık şey bırakılır mı ya
Allah'ım kimselere akıl sır erdiremiyorum artık:47:

porşeli ablamızın eşi 2012 de mtv olarak yaklaşık 17.000 tl gibi bir rakam ödeyecek. gv,ötv,kdv hesaplayınca ortalama 160-170 bin tl. türkiyede kullanmak hiç akıl karı değil.

ya hakkaten bu arabaları alırkende kullanırkende ne kadar vergi ödemek gerekiyomuş...

türkiyede sıfır araba almak helede lüks sınıfına girenlerden almak zengin işi :)

Back
X