Dert yok, Sohbet var.... :)

hayırdır canım ne oldu???

ne oldu canim????

ya aslında belki iyi birşey ama şuan korkutucu gelio..

bizim müdür gidiyo,genel muhasebeyi buraya alacaklar,ben bordrolara bakıcam,ön muhasebeye devam edicem,tabi arada sayamadığım bir çok işi de bana yükleyecekler...

bir ablamız var onuda çıkaracaklarmış,onun işleri de muhtemelen bana kalacak...zam yapacaklarmış ama daha önce hiç yapmadığım işleri yapmam gerekecek ve şuan için

kendime hiç güvenemiyorum...çıkmak da istemiyorum çünkü eve masraf yapıyoruz şimdilerde tek kişinin maaşıyla çok zorlanırız :43:

ne yapacağımı bilmiyorum,ya yapamazsam ya başaramazsam???

o zaman kendime inancım güvenim tamamen biter :14:

bizim müdür gidiyo,genel muhasebeyi buraya alacaklar,ben bordrolara bakıcam,ön muhasebeye devam edicem,tabi arada sayamadığım bir çok işi de bana yükleyecekler...

bir ablamız var onuda çıkaracaklarmış,onun işleri de muhtemelen bana kalacak...zam yapacaklarmış ama daha önce hiç yapmadığım işleri yapmam gerekecek ve şuan için

kendime hiç güvenemiyorum...çıkmak da istemiyorum çünkü eve masraf yapıyoruz şimdilerde tek kişinin maaşıyla çok zorlanırız :43:

Bu insanlar sana güveniyorsa korkmana gerek yok canım
Hem maaşına zam da yapacaklarmış kısa zamanda da işleri öğrenirsin
Tek maaş zor canım bence sebat etmelisin

kim nikini tuzlu çekirdek yaptı yaaa....
öyle ilginç nikler kimden çıkar sence?
zeki kadınsındır sen:9:

bundan sonra mesai 20.00 de bitecekmiş. ikinci bir emre kadar.
harikulade.
teşekkürler :28:

nasıl ya?
sabah geç başlayacakmıymışsınız bari işe?
saçma ama...
mesai verecekler mi?
gerçi verseler ne yazar da
alla allaaaa

csi, sen nörüyon yılbaşında gı?
seviye baya ilginç..

noree, bilmediğimiz her şeyden biraz korkarız.. senin için iyi olur bence.. senden öncekilerin ne yaptığına bakarak halledersin.

ben de geldim buraya tek başıma oturdum.. geldiğim gün duruşmaya gittim elimde vekalet yok bir şey yok.. off.. hiçbir şey bilmiyordum.. ama öğrendim.. hatta kendi formatımı oluşturdum.. şimdi tekdüze bile oldu..

seviye baya ilginç..

ah bacım ben yılbaşında biraz haroşa örem diyorum, sen ne dersin gı? yoksa zeki müren kipriği mi örsem???

hayretler içindeyim ....

adımız çıkmış 9'a inmiyor 8'e.
biz seviyeyi az biraz düşürsek 15 milyon uyarı alırdık

Son düzenleme:
öyle ilginç nikler kimden çıkar sence?
zeki kadınsındır sen:9:

nasıl ya?
sabah geç başlayacakmıymışsınız bari işe?
saçma ama...
mesai verecekler mi?
gerçi verseler ne yazar da
alla allaaaa

yok canım, aynı saatte yerimizdeyiz. biri bişe sorar ister diye bekleyeceğiz.
mesai ücreti uzman personele yok malesef, taşrada kapılarda çalışan memurlara veriyorlar sadece.
bir getirisi olsa tamam dicem. neyse ki evde bekleyenim yok.

iş çıkışı çok fena oluyor burası, tam piyasa. amirimin baskın yaptığı yerlerden dolu. asıl macera o oluyor bizim için.

ilk başlarda zorlanırsın belki ama zamanla alışır, çözersin bence canım.
eğer sende o potansiyeli görmeseler böyle bir şey yapmazlardı patronların.
sonuçta muhasebe bir şirketin en önemli dallarından biri...

hem bak maaş farkı da olacakmış
bir nevi terfi olarak gör bence...:34:

Bu insanlar sana güveniyorsa korkmana gerek yok canım
Hem maaşına zam da yapacaklarmış kısa zamanda da işleri öğrenirsin
Tek maaş zor canım bence sebat etmelisin

sorun da op ya canım,güveniyorlar ama şuan ben kendime güvenemiyorum :26:

seviye baya ilginç..

noree, bilmediğimiz her şeyden biraz korkarız.. senin için iyi olur bence.. senden öncekilerin ne yaptığına bakarak halledersin.

ben de geldim buraya tek başıma oturdum.. geldiğim gün duruşmaya gittim elimde vekalet yok bir şey yok.. off.. hiçbir şey bilmiyordum.. ama öğrendim.. hatta kendi formatımı oluşturdum.. şimdi tekdüze bile oldu..

umarım :43:

ilk başlarda zorlanırsın belki ama zamanla alışır, çözersin bence canım.
eğer sende o potansiyeli görmeseler böyle bir şey yapmazlardı patronların.
sonuçta muhasebe bir şirketin en önemli dallarından biri...

hem bak maaş farkı da olacakmış
bir nevi terfi olarak gör bence...:34:

evet terfi gibi görünüyor...

daha önce de yapamam diye düşündüğüm işlerde başarılı oldum ama şuan başım çatlıyo,sanırım sakin olmalıyım :52:

mesai ücreti uzman personele yok malesef, taşrada kapılarda çalışan memurlara veriyorlar sadece.

iş çıkışı çok fena oluyor burası, tam piyasa. amirimin baskın yaptığı yerlerden dolu. asıl macera o oluyor bizim için.

Bizim burası da ulusu aratmıyor canım gece bizim bir acile gel travestiden tut bütün akıl hastaları acilde bir kere hayat kadını görmüştüm kadın memeleri açık ulu orta oturuyordu kadını bir göreceksiniz 50 yaşında belki şişman bir şey:27:

eee belki amirim bir gün oraya baskın yapar
biz de seni görmüş oluruz o bahaneyle

töbe est:3:

saçma ya, saçma...
din, SİYASET konuşmak yasaktı
ben susayım bari

Duşa kabinin camını cif ve banyo temizliyiciyle silersem ne olur deterjan kokusundan ölürcesine öksürülür demi,vallla yaptım bunu boğazlarım yanıyor şimdi :50:

Duşa kabinin camını cif ve banyo temizliyiciyle silersem ne olur deterjan kokusundan ölürcesine öksürülür demi,vallla yaptım bunu boğazlarım yanıyor şimdi :50:

geçmiş olsun
ben aynı hatayı domestos cif ikilisi ile yapmış ve bildiğin nefessiz kalmıştım...
şimdi iki fıs cif banyo
oldu da bitti.

olmazsa da keyfi bilir:9:

kızlar bu arada bişey dicem size...

bu aralar "küçük mucizeler dükkanı" adlı kitabı okuyorum,orda da örgü örmekten falan bahsedilio..ve kitabın sonunda bebek battaniyesi örmek için gerekli şeyler yazıyo...

ben de mi örgüye merak salsam acep :44:

deneyeyim diyorum,gerçi ortada çocuk yok ama olmazsa da veririm illa birine :1:

Bizim burası da ulusu aratmıyor canım gece bizim bir acile gel travestiden tut bütün akıl hastaları acilde bir kere hayat kadını görmüştüm kadın memeleri açık ulu orta oturuyordu kadını bir göreceksiniz 50 yaşında belki şişman bir şey:27:

eee belki amirim bir gün oraya baskın yapar
biz de seni görmüş oluruz o bahaneyle

töbe est:3:

saçma ya, saçma...
din, SİYASET konuşmak yasaktı
ben susayım bari

korkudan biber gazıyla geziyorum zaten, sürekli cebimde.
kadınlar- adamlar bizim güvenlik görevlilerine bile rahat vermiyorlar.
makam aracımız da yok ki audi a6 yla gidelim evimize temiz temiz.

Deterjanları birbirine karıştırma tek deterjan zararlı değil ama iki deterjanı karıştırmak direk zehirmiş ben genelde banyo ve tuvaleti kantara temizletiyordum hafta sonu pratik bir fikir geldi aklıma fırça aldım sapı uzun fırçalardan çamaşır suyunu sulandırıp fayansalara sıkıp fırçaladım sonrada hortumla duruladım pırıl pırıl oldu gerçi çamaşır suyu fayanslara zararlıymış ama boşver

Back
X