uykumu aldığım halde ağzımı kapatamadım bir türlü esnemekten..
bu arada k.valide k.peder cumadan gelip kalacakmış cts de kalırlar..
yemekleri yine yalnız başıma yapamayacağın anlaşılan..
okuncak kitaplar listesine alırım belki,ama şuan 5 kitap var eve okumamı bekleyen...
sex hee
sagolun canlarim....pek iyi degilim yani kafam cok karisik....sürekli düsünüyorum ne yapacagimi....düsünmekten kafayi yiyecegim....
Lal, bazen düşünmeden, hislerinle vereceğin bir karar daha hayırlıdır.
O zaman bırak o yapsınSen de bir kahve alır yanında durursun
O zaman önce elindekileri bitir.Mesela ben asla birden fazla kitap almam, seri kitaplar haricinde. Delirtir onlar beni
taam bee ne kızıyosun,kafanı dağıtırım şimdi
canım uzaklar mı sana???kalıyorlar ya o yüzden sordum.
benim k.valide hiçbirşeye elini sürmezdi valla,ee kendi evinde doğru dürüst yemek yapmayandan da ne bekliyosam
günaydın kızlar.
dranas şöyle bir şey yapabilirsin belki
birimizin teline resmi atarsın (mms olarak) o da buraya yükler...
Lal, bazen düşünmeden, hislerinle vereceğin bir karar daha hayırlıdır.
+110 ...........
Günaydın teknoloji abidesiseni apple da işe aldırıcimm
şuan okuduğum kitapta benim gibi anne olmayı çok isteyen ama olamayan bir kadının hikayesi geçiyor arada...
farkımız onun tüp bebek falan gibi aşamalardan geçmesi..ama 3 kez düşük yapıyor...
o kadının hikayesini okurken,eşinin hayalkırıklığını anlatırken kendimi tutamadım deli gibi ağladım
hiç çocuksuz evlilik olur mu sizce???
bence eksik kalır....daha yeni sayılırız ama hiç olmazsa (çok pesimistim biliyorum) bu evlilik devam edebilir mi???
akşam hep bunları düşündüm...
aha elmayra
sobeledik birbirimizi
evet ama alamiyorum kendimi...düsündüklerimi tartmaya calisiyorum...ama cok fazla agir basan bi taraf yok...
kendime sordugum tek sey gururumu alt edip onun yaptiklarini affedip yeni bi sayfa acmakmi yada kabul etmemekmi?bilemiyorum inanin....
ama bir gercegi kabul ettim...esimin böyle birseye takilabilecegi aklima bile gelmezdi...ben ona bambaska bi cerceveden bakiyordum...ama bu dogru degilmis....
ama ama ama
varolan teknolojiyi kullanmak lazım dimi
Kim ebe oldu. Dur bi bakim
az önce öbgzk topiğinde bir sen bir ben vardık da onu dedim.
neyse geçti, boşver
şuan okuduğum kitapta benim gibi anne olmayı çok isteyen ama olamayan bir kadının hikayesi geçiyor arada...
farkımız onun tüp bebek falan gibi aşamalardan geçmesi..ama 3 kez düşük yapıyor...
o kadının hikayesini okurken,eşinin hayalkırıklığını anlatırken kendimi tutamadım deli gibi ağladım
hiç çocuksuz evlilik olur mu sizce???
bence eksik kalır....daha yeni sayılırız ama hiç olmazsa (çok pesimistim biliyorum) bu evlilik devam edebilir mi???
akşam hep bunları düşündüm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?