Dert yok, Sohbet var.... :)

uykumu aldığım halde ağzımı kapatamadım bir türlü esnemekten..

bu arada k.valide k.peder cumadan gelip kalacakmış cts de kalırlar..
yemekleri yine yalnız başıma yapamayacağın anlaşılan..

O zaman bırak o yapsın :1: Sen de bir kahve alır yanında durursun

okuncak kitaplar listesine alırım belki,ama şuan 5 kitap var eve okumamı bekleyen...

sex hee :1:

O zaman önce elindekileri bitir.:22: Mesela ben asla birden fazla kitap almam, seri kitaplar haricinde. Delirtir onlar beni

sagolun canlarim....pek iyi degilim yani kafam cok karisik....sürekli düsünüyorum ne yapacagimi....düsünmekten kafayi yiyecegim....

Lal, bazen düşünmeden, hislerinle vereceğin bir karar daha hayırlıdır.

canım uzaklar mı sana???kalıyorlar ya o yüzden sordum.

benim k.valide hiçbirşeye elini sürmezdi valla,ee kendi evinde doğru dürüst yemek yapmayandan da ne bekliyosam :1:

yani.. istanbul'da mesafeleri biliyorsun.. arabayla yarım saat toplu taşımayla 1.5 saat çünkü direkt araç yok aktarmalı olunca da yarım istanbul turu atmış oluyorsun neredeyse..

arabaları yok.. o yüzden gitmeleri gelmeleri problem.. eşim alacak.. pazar günü de bırakırız.

k.validem eltimde çok iş yapar. (haksızlık etmeyeyim sürekli dırdır etmez ama) bir kere eltime çok bozulduğu için arkasından konuşmuştu. aslında tamamen haklıydı k.validem o zaman..

gerçi benim çok vefalı ve saygılı olduğumu söylemiş eşime ben eğitime gittiğimde ama sonuçta kaynana işte ne bileyim.. ben fırsat vermek istemiyorum..

günaydın kızlar.

dranas şöyle bir şey yapabilirsin belki
birimizin teline resmi atarsın (mms olarak) o da buraya yükler...

şuan okuduğum kitapta benim gibi anne olmayı çok isteyen ama olamayan bir kadının hikayesi geçiyor arada...

farkımız onun tüp bebek falan gibi aşamalardan geçmesi..ama 3 kez düşük yapıyor...

o kadının hikayesini okurken,eşinin hayalkırıklığını anlatırken kendimi tutamadım deli gibi ağladım :1:

hiç çocuksuz evlilik olur mu sizce???

bence eksik kalır....daha yeni sayılırız ama hiç olmazsa (çok pesimistim biliyorum) bu evlilik devam edebilir mi???

akşam hep bunları düşündüm...

Lal, bazen düşünmeden, hislerinle vereceğin bir karar daha hayırlıdır.

+110 ...........

evet ama alamiyorum kendimi...düsündüklerimi tartmaya calisiyorum...ama cok fazla agir basan bi taraf yok...

kendime sordugum tek sey gururumu alt edip onun yaptiklarini affedip yeni bi sayfa acmakmi yada kabul etmemekmi?bilemiyorum inanin....

ama bir gercegi kabul ettim...esimin böyle birseye takilabilecegi aklima bile gelmezdi...ben ona bambaska bi cerceveden bakiyordum...ama bu dogru degilmis....

şuan okuduğum kitapta benim gibi anne olmayı çok isteyen ama olamayan bir kadının hikayesi geçiyor arada...

farkımız onun tüp bebek falan gibi aşamalardan geçmesi..ama 3 kez düşük yapıyor...

o kadının hikayesini okurken,eşinin hayalkırıklığını anlatırken kendimi tutamadım deli gibi ağladım :1:

bence eksik kalır....daha yeni sayılırız ama hiç olmazsa (çok pesimistim biliyorum) bu evlilik devam edebilir mi???

Nore kafana yediğin takozlar az geldi galiba :D

Ben tarafsızım. Bilmiyorum o duyguyu henüz, istemiyorum da, o yüzden sana yorum yapmadan direk kafana vurucam sen anla emi :22:

aha elmayra
sobeledik birbirimizi:9::9::9:

Kim ebe oldu. Dur bi bakim

evet ama alamiyorum kendimi...düsündüklerimi tartmaya calisiyorum...ama cok fazla agir basan bi taraf yok...

kendime sordugum tek sey gururumu alt edip onun yaptiklarini affedip yeni bi sayfa acmakmi yada kabul etmemekmi?bilemiyorum inanin....

ama bir gercegi kabul ettim...esimin böyle birseye takilabilecegi aklima bile gelmezdi...ben ona bambaska bi cerceveden bakiyordum...ama bu dogru degilmis....

Bence sen bunlardan önce kendine şu soruyu sor; ben bu adamı seviyor muyum, her hatasına göz yumacak ona destek olacak, düştüğünde yerden kaldıracak kadar? Ben bu adamla aynı yastıkta yaşlabilecek miyim? Bunların cevabını bi ver çözüme gidicez birlikte

ama ama ama
varolan teknolojiyi kullanmak lazım dimi:9:

:42: O zaman sana şu smileyı armağan ediyorum :126:

günaydınlar lal ve csi..

nore yani herhangi bir sorun var mı yok mu bilmiyorum.. ama nedense senin düşündüğünü ben de düşünüyorum..

az önce öbgzk topiğinde bir sen bir ben vardık da onu dedim.
neyse geçti, boşver

anammm yavrukuşum görmedim ki, zaten midem bulanıo artık o diziden ne olmuş diye bi kontrole girmiştim. Ben de başka sobelerden bahsediyosun sandımdı :26:

siz birbirinize destek oldugunuz sürece herseyin altindan kalkarsiniz canim...gec olsun güc olmasin....böyle düsünmeye calis....ben burda senin hamile oldugunun haberini bizimle paylasacagin günün gelecegine inaniyorum....sadece biraz sabir....

Back
X