Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
anammm yavrukuşum görmedim ki, zaten midem bulanıo artık o diziden ne olmuş diye bi kontrole girmiştim. Ben de başka sobelerden bahsediyosun sandımdı :26:
ben de türk dizilerinden hiçbirini seyretmiyordum bugüne kadar.
geçen sene kaynana hanımla aynı evdeydik
öbgzk ve fsn ye başladık mecburiyetten
şimdi ara ara bakıyorum
işin şeyi çıktı gerçi
not: şu anda çok ama çok sinirliyim. insanların yüzlerine söyleyemediklerini arkadan söylemelerinden nefret ediyorum. bu yorumum bu topikte şu anda veya geçmişte yer almış herhangi biri ile ilgili değildir. ama gerçekten çok sinirliyim. şu olayı çözene kadar bana az müsade
yani.. istanbul'da mesafeleri biliyorsun.. arabayla yarım saat toplu taşımayla 1.5 saat çünkü direkt araç yok aktarmalı olunca da yarım istanbul turu atmış oluyorsun neredeyse..
arabaları yok.. o yüzden gitmeleri gelmeleri problem.. eşim alacak.. pazar günü de bırakırız.
k.validem eltimde çok iş yapar. (haksızlık etmeyeyim sürekli dırdır etmez ama) bir kere eltime çok bozulduğu için arkasından konuşmuştu. aslında tamamen haklıydı k.validem o zaman..
gerçi benim çok vefalı ve saygılı olduğumu söylemiş eşime ben eğitime gittiğimde ama sonuçta kaynana işte ne bileyim.. ben fırsat vermek istemiyorum..
günaydınlar lal ve csi..
nore yani herhangi bir sorun var mı yok mu bilmiyorum.. ama nedense senin düşündüğünü ben de düşünüyorum..
siz birbirinize destek oldugunuz sürece herseyin altindan kalkarsiniz canim...gec olsun güc olmasin....böyle düsünmeye calis....ben burda senin hamile oldugunun haberini bizimle paylasacagin günün gelecegine inaniyorum....sadece biraz sabir....
nore; kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr müthiş bi haberim varrrr
elmayra; noldu, hayıt mı hayat mı hemen söyle
nore; offfff bi müjde bile verdirmiyosun kızım insana
dicek inşşşşşş![]()
Bence sen bunlardan önce kendine şu soruyu sor; ben bu adamı seviyor muyum, her hatasına göz yumacak ona destek olacak, düştüğünde yerden kaldıracak kadar? Ben bu adamla aynı yastıkta yaşlabilecek miyim? Bunların cevabını bi ver çözüme gidicez birlikte
O zaman sana şu smileyı armağan ediyorum :126:
günaydın kızlar.
dranas şöyle bir şey yapabilirsin belki
birimizin teline resmi atarsın (mms olarak) o da buraya yükler...
bilmiyorum,bu konuyu düşünmekten de anlatmaktan da inanın çok sıkıldım...ama başka kimseye söyleyemiyorum...annemle
konuşabilirim ama o çok üzülüyo,fazla anlatamıyorum o yüzden..
bir kadının saçlarını kısacık kestirmesi için ya çok zayıf ve az saçı olmalı ya güzelliğine çooook güveniyor olmalı ya da gerçekten saçla başla hiç uğraşmak istemiyor olmalı..
dranasım, herhalde güzelliğine çooook güvendin..
ben de evlenince açıkçası uğraşamadım. zaten kezban gibi olmuştum eşim çok uzun saç sevmiyor diye kestirdim ama yine önümüzdeki birkaç yıl kestirmem herhalde.. (kızlar aranızda adı kezban olan yok di mi elmayranın hamsterı dışında?)
günaydınlar...
insanın aklının çocuğunda kalmaması lüksü içerisinde işteyim...mutluyum...
kızım anneme kapris yapmadı hatta sıcacık anneanne naralarındaydı...mutluyum...
yeni başladığım ilaç bırakılmadan devam ettirilen cinsten...hala regl olmadım gıcık olmuş durumdayım...
@dranas...csi!ın söylediği gibin yapsan...çok merak ettim zira...saçların çok yakışıyordu sana...
inanirim canim tabiki kolay degildir senin icin ama biraz daha sabret eminim Allahim gönlüne göre verecektir....
ödevimi yaptim, gecmisi okudum geldim :))
kedicim, elbette kizmam..
noreecim, bebis haberini ilk bize vereceksin, gun gun hafta hafta cetereni tutcez bebisinin... ona bir günlük bile hazirlariz.. KK-Baby diye.. annesinin tüm mesajlarini toparlar, üzerinde oynama yapar hazirlariz...
ödevimi yaptim, gecmisi okudum geldim :))
kedicim, elbette kizmam..
noreecim, bebis haberini ilk bize vereceksin, gun gun hafta hafta cetereni tutcez bebisinin... ona bir günlük bile hazirlariz.. KK-Baby diye.. annesinin tüm mesajlarini toparlar, üzerinde oynama yapar hazirlariz...
Dün bilkentliyi yakaladım ay sinir oldum ya bu kalıp gibi fönle kimseye görünmeden eve çıkayım diyordum asansörün önünde bizimki elinde bilgisayar çantaları yanında kendi boyunda upuzun saçları ve bacakları olan bir kız sanarsın rus o derecede ben kezban gibi sinir oldum 170 boyumla yanlarında kısacık duruyordumhiç konuşmadım ama bilkentli şok olmuş bir vaziyette bakıyor eve geldim neyse beş dk geçmeden msj geldi o saçlar ne öyle at yelesi gibi olmuş niye böyle yaptın ne güzel saçların vardı
hayır yani beğenmemiş olabilirsin ama bunu söylemenin bir adabı var değil mi, yanındaki arkadaşı da iş yerinden arkadaşıymış da proje hazırlıyorlarmış kendisi sofu geçiniyor içki içmez ama eve kız getirmekte bir sakınca görmüyor
![]()
nore kızım az bi dur yav sürekli avatar değiştiriyon..
nasıl bir ruh hali var sende?
gizemcim, vallahi ben de hayal etmiştim bunu, hamile olduğumu öğrendiğimde bunu burada paylaşacağımı..
ben istiyorum da eşim hazır değilmişmiş bana doyamamışmış :18:
hakimlik sınavına tekrar mı girsem? bakarsınız geçerim bu sefer mülakatı?
nore kızım az bi dur yav sürekli avatar değiştiriyon..
nasıl bir ruh hali var sende?
gizemcim, vallahi ben de hayal etmiştim bunu, hamile olduğumu öğrendiğimde bunu burada paylaşacağımı..
ben istiyorum da eşim hazır değilmişmiş bana doyamamışmış :18:
hakimlik sınavına tekrar mı girsem? bakarsınız geçerim bu sefer mülakatı?
insanlardan nefret ediyorum
(sözüm meclisten dışarı)
gerçekten nefret ediyorum.
en çok da kendimden