Dert yok, Sohbet var.... :)

dranas bu hikaye nasil;

Lise de uyuz mu uyuz bi fiz ögretmenimiz vardi, adam tam bir Newton delisiydi. Tipini bile ona benzetmis düsün yani... Herseyi newtona baglardi, en son tabi su yercekimi olayi patlak verdi, malum adamin kafasina elma düstü.. E amasyanin da elmasi meshur, bu yüzden acayip bi antipatim var elmaya da amasyaya da amasyalilara da..

sen zaten 1-0 geriden basladin oglum

ay evet süper bunu aklımda bulunsun belki hafta sonu bu hikayeyi anlatırım elmayla amasya iyi bağdaştı

-akvaryumun var mı ?
+yok:26:
-o zaman sen i...sin

gibi bişey olmuş

feci bir düz mantık, bayıldım

Biter biterrr daha öncekilerrr gibi bu daaa biterrr

biter di mi.. Allahim liseli ergen kizlar gibiyim.. kalbim pir pir ediyor...

Ben bugünün bitmesini istemiyorum hafta sonu kabus başlıyor tuna beni mahvedecek yine artık o oyun kulübü bu oyun kulübü deli gibi dolaşırız

yaaaa... bitsinnnnnnnnnnnnnnnnnnn

maşallah canım parfüm kültürün çok genişmiş

csi anneciğine çok geçmiş olsun canım...
koku kültürüme gelince...
hayalim hep bir kokum olsun insanlar onu duyduklarında da aaa betiş kokuyor desindi...olmadfı...
hayatımdaki insanları kokularından tanımayı severim...evlerin kokularını severim...
gucci rush kullanır bir arkadaşım, o kokuyu alır almaz xx kokuyor derim...hoşuma gider...
Allah bana katır derisi gibi bir deri vermiş galiba...
oncaaa orijinal parfümün hiçbiri bende kalmadı...arayışım bundandı...olmadı...ben de pes ettim artık...

bu arada; dün benim face profilime atılan maymunlu dg'nü şarkısını gördünüz mü?
allahım bayıldım ona

eve gidip tekrar tekar dinleyesim var

tşkler canım.
estğ canım ne katırı; senden --benden olsa olsa keçi olur

hypnose denedin mi? feci kalıcı bir koku?

sen yarın mı gidiyorsn canım?
dönüş ne zaman?
face'e bol bol resim pls

face diyince ben face kapattım çok oluyor neyse geçen kuzenin facenden girdim kantar açmış onunda bir ara kapalıydı ve hala benimle evli gözüküyor resimler duruyor
Bir bayan resimlere yorum yapmış
benim tunayla çekindiğim bir resme yorum yapmış eşin çok güzel kızın çok tatlı mutluluklar yazmış
kantar da tşk etmiş

Son düzenleme:
sen yarın mı gidiyorsn canım?
dönüş ne zaman?
face'e bol bol resim pls

yarin sabahin köründe bu yüzden geceden gitcem havaalanina, orada beklicem
ama olsun.. gün bitsin, ben gideyim beklerim.. sag salim varayim, sag salim döneyim.. bol bol egleneyim, gezeyim tozayim..

resim eklerim mutlaka..

Kronik faranjitim var yıllardır geçmiyır sendede olabilir,burnumda et var rinit alerji dedi doktor deterjan reyonuna bile fazla yaklaşamam hemen burnum tıkanır sızlar..

Burnuna baktırdınmı hiç oda öksürüğü tetikler ama

offfffffff......... bugün bitmez simdi yaaa.. bunu daha önce de yazdim biliyorum, ve eminim aksama kadar epey bi yazarim.. ne olur kizmayin bana...

Biter gizemu biterrrr canını sıkma hiçç

eşin çok güzel mi?:26:

Hey allhım yaaaa

Benim dana kreşe gidiyor ya..
Her ay düzenli kreş ücreti yatıyor, Yıllık kitap parası verdik 250 tl bu arada benim danam daha 3 e giricek çocuk yeni başladı alfabeyi saymaya.
Yok yeni yıl ağaç süsü,yok yerli malı haftası, yok yeni yıl partisi her hafta ücret talep ediyorlar yaaa bıktım vallaa

annem hep der, cocuk büyüdükce derdi de büyüyor.. bebek oldugunuz zamanlar en rahat zamanlarimdi diye :))

annem hep der, cocuk büyüdükce derdi de büyüyor.. bebek oldugunuz zamanlar en rahat zamanlarimdi diye :))

Annemde ben hamileyken derdi.En iyi zamanların bu şimdi diye vallhi öyleymiş.Gerçi benim hamileliğimin son zamanlarıda iyi geçmedi ya neyse..

Sağlıklı olsunlarda gerisi boş.Ama her hafta bir şeyler çıkarıyorlar.

evet canım bu doğru ben 41.hafta da doğurdum en güzel zamanlardı

bdv'deki nişan konusunu okudunuz mu ya?
kan beynime sıçradı...

sadece ilk sayfayı okuyup sonra son 3 sayfaya atlayın
aralarda bişey yok:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…