dranas bu hikaye nasil;
Lise de uyuz mu uyuz bi fiz ögretmenimiz vardi, adam tam bir Newton delisiydi. Tipini bile ona benzetmis düsün yani... Herseyi newtona baglardi, en son tabi su yercekimi olayi patlak verdi, malum adamin kafasina elma düstü.. E amasyanin da elmasi meshur, bu yüzden acayip bi antipatim var elmaya da amasyaya da amasyalilara da..
sen zaten 1-0 geriden basladin oglum
dranas bu hikaye nasil;
Lise de uyuz mu uyuz bi fiz ögretmenimiz vardi, adam tam bir Newton delisiydi. Tipini bile ona benzetmis düsün yani... Herseyi newtona baglardi, en son tabi su yercekimi olayi patlak verdi, malum adamin kafasina elma düstü.. E amasyanin da elmasi meshur, bu yüzden acayip bi antipatim var elmaya da amasyaya da amasyalilara da..
sen zaten 1-0 geriden basladin oglum
Biter biterrr daha öncekilerrr gibi bu daaa biterrr
Ben bugünün bitmesini istemiyorum hafta sonu kabus başlıyor tuna beni mahvedecek yineartık o oyun kulübü bu oyun kulübü deli gibi dolaşırız
biter di mi.. Allahim liseli ergen kizlar gibiyim.. kalbim pir pir ediyor...
yaaaa... bitsinnnnnnnnnnnnnnnnnnn
maşallah canım parfüm kültürün çok genişmiş
denemediğin koku kalmış mı
kayısı kolonyasının yanında laf bile olmaz
sen dünü okudun mu canım:26:
kenzo flowers ı annem kullanıyordu bir ara.
sonra parfüm yasakladı dr, canım benim şimdi jhonson's baby ıslak mendil kokuyor
csi anneciğine çok geçmiş olsun canım...
koku kültürüme gelince...
hayalim hep bir kokum olsun insanlar onu duyduklarında da aaa betiş kokuyor desindi...olmadfı...
hayatımdaki insanları kokularından tanımayı severim...evlerin kokularını severim...
gucci rush kullanır bir arkadaşım, o kokuyu alır almaz xx kokuyor derim...hoşuma gider...
Allah bana katır derisi gibi bir deri vermiş galiba...
oncaaa orijinal parfümün hiçbiri bende kalmadı...arayışım bundandı...olmadı...ben de pes ettim artık...
sen yarın mı gidiyorsn canım?
dönüş ne zaman?
face'e bol bol resim pls
sen yarın mı gidiyorsn canım?
dönüş ne zaman?
face'e bol bol resim pls
Ben de sanırım faranjit var kronik öksürük hele geceleri yaşlı kadınlar gibi öksürüyorum sonra kalkıp bal içiyorum ancak öyle uyuyabiliyorum
en çok kol altı deodorantları etkiliyor sabah kol altıma sıkarken bir yandan deli gibi öksürüyorum
offfffffff......... bugün bitmez simdi yaaa.. bunu daha önce de yazdim biliyorum, ve eminim aksama kadar epey bi yazarim.. ne olur kizmayin bana...
Yermi bunu bilkentli
Hemen şimdi değil zaten şimdi uydursam inanmaz ama kafamda şöyle güzel bir senaryo yazayım hatta bdv'den esinlenebilirim aslında
Gerçek hikayeler orada,senaryoyu cepte bil
çok tşklerrrr
Rica ederimm canıcımm
face diyince ben face kapattım çok oluyor neyse geçen kuzenin facenden girdim kantar açmış onunda bir ara kapalıydı ve hala benimle evli gözüküyor resimler duruyor
benim tunayla çekindiğim bir resme yorum yapmış eşin çok güzel kızın çok tatlı mutluluklar yazmış
Kronik faranjitim var yıllardır geçmiyır sendede olabilir,burnumda et var rinit alerji dedi doktor deterjan reyonuna bile fazla yaklaşamam hemen burnum tıkanır sızlar..
Burnuna baktırdınmı hiç oda öksürüğü tetikler ama
Biter gizemu biterrrr canını sıkma hiçç
Gerçek hikayeler orada,senaryoyu cepte bil
Rica ederimm canıcımm
Aslında ara ara burnum tıkanıyor özellikle kışları bir kulak burun boğaza görünmek lazım ama ben genelde kendimi ihmal ederim
Hey allhım yaaaa
Benim dana kreşe gidiyor ya..
Her ay düzenli kreş ücreti yatıyor, Yıllık kitap parası verdik 250 tl bu arada benim danam daha 3 e giricek çocuk yeni başladı alfabeyi saymaya.
Yok yeni yıl ağaç süsü,yok yerli malı haftası, yok yeni yıl partisi her hafta ücret talep ediyorlar yaaa bıktım vallaa
annem hep der, cocuk büyüdükce derdi de büyüyor.. bebek oldugunuz zamanlar en rahat zamanlarimdi diye :))
annem hep der, cocuk büyüdükce derdi de büyüyor.. bebek oldugunuz zamanlar en rahat zamanlarimdi diye :))
Annemde ben hamileyken derdi.En iyi zamanların bu şimdi diye vallhi öyleymiş.Gerçi benim hamileliğimin son zamanlarıda iyi geçmedi ya neyse..
Sağlıklı olsunlarda gerisi boş.Ama her hafta bir şeyler çıkarıyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?