Dert yok, Sohbet var.... :)

Hoşgeldin...

Ertelemek tehlikelidir bilirsin. Uzatmadan çözüm bulmalısınız. Bazen insanın parmağını oynatmaya hali olmuyor bilirim. Kaldı ki tartışmaya olsun...
En kısa zamanda çözersiniz umarım...

Ha başladınız yani kabul ediyorsun. Bir de "flört" kelimesine takılıyorsun, ilahi Dranas
Tadını çıkar bekarlığın boşver...

Yerim onu bennnn. Anne olsun da ne kokarsa koksun...

yarin sabahin köründe bu yüzden geceden gitcem havaalanina, orada beklicem
ama olsun.. gün bitsin, ben gideyim beklerim.. sag salim varayim, sag salim döneyim.. bol bol egleneyim, gezeyim tozayim..

resim eklerim mutlaka..

Gizemcim tr yemi geliorsun yoksa ailenin yanına

Geçen dranasada söyledim şimdi en rahat zamanlarınız inan,büyüdükçe sıkıntıları daha çoğalacak helede okula bir başlasın varya,bunun ergenliği var dertleri var..Asıl sıkıntı o zaman işte benim kızımda 23 yaşına geldi artık dertleri bitmiyor hiç..

Yani bu kelimeden o anlam çıkıyor ama ne biliyim anne olduğum için bazı şeylerden çekiniyorum :26:

Valla bence her yaşın bir zorluğu var benim de şu an sıkıntılarım var
Bizimki sürekli beni oyun kulüplerine sürüklüyor

Benim en büyük zevkim onu oyun kuluplerine götümek.Şimdi birde konuşmayı öğrendi dilide çok tatlı sıpanın arkadaş oldu bana.
Geçen gün sinirlerim bozulmuştu ağlıyorddum (aslında büyük hata yanında ağlamam ama dayanamadım birde o görmez sanıyordum boya yapıyordu)Eşim bana sakinleştinmi diyince,oğlum bana baktı anne sen neden ağlıyosun ağlama dedi geldi gözyaşlarımı sildi. O an dedim ki Allahım sen bana bu çocuğu nasip ettin minnettarım dedim içimden.Gerçektende öyle yaşama sevincim,arkadaşım..

Ertelemek tehlikelidir bilirsin. Uzatmadan çözüm bulmalısınız. Bazen insanın parmağını oynatmaya hali olmuyor bilirim. Kaldı ki tartışmaya olsun...
En kısa zamanda çözersiniz umarım...

Çözeriz canım, bu akşam ya da yarın mutlaka çözeriz, pek huyum değildir böyle havada bırakmak.
20.sayfaya özet geçtim sizin için

Fedakarrrr, cefakarrr

Off sen çok fenasın. Koptum bu hikayeye

Yani bu kelimeden o anlam çıkıyor ama ne biliyim anne olduğum için bazı şeylerden çekiniyorum :26:

Kadınlar için aşk vazgeçilemez bir duygu. Daldan dala atlamadığın sürece çekinmeni gerektirecek bir durum yok bence.
Ama tabii genç bir kız gibi pervasızca orda burda görünmeyi de doğru bulmuyorum. Özel hayatını da yaşayabilecek kadar hayata tutunmalı insan anne de olsa.

görünüpte merhaba dememek olmaz..

bugün ne yazasım ne okuyasım var..

pazartesiye inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…