Geldim baaak erken bitti cuma namazı vesilesiyle
Haklısın, ertelemek huyum değildir aslında, konuşur çözerim ama dün onu eşeleyecek hadi anlat diyecek gücü kendimde bulamadım.
tütün kolonyası olmasın da ne olursa olsun
ahaha ivet tütün favorim, ellerini aceye de yatırsan çıkmaz kokusu
evime gelip jumbo çaydanlığı görecek hali yok ya hayır yani kendi de değil arkadaşı yaşamış sanane
Ay bir de aranızda adanalı varsa ne olur alınmasın o kız adanalıymış bana diyor ki sen adanalı olsaydın seninle bir sıfır başlardık dedi
denemediğin koku kalmış mı
Benim kalmadı neredeyse. Daha parfüm kültürümü paylaşmadım sizlerle bilmiyorsun tabii
kayısı kolonyasının yanında laf bile olmaz
sen dünü okudun mu canım:26:
kenzo flowers ı annem kullanıyordu bir ara.
sonra parfüm yasakladı dr, canım benim şimdi jhonson's baby ıslak mendil kokuyor
yarin sabahin köründebu yüzden geceden gitcem havaalanina, orada beklicem
ama olsun.. gün bitsin, ben gideyim beklerim.. sag salim varayim, sag salim döneyim.. bol bol egleneyim, gezeyim tozayim..
resim eklerim mutlaka..
Hey allhım yaaaa
Benim dana kreşe gidiyor ya..
Her ay düzenli kreş ücreti yatıyor, Yıllık kitap parası verdik 250 tl bu arada benim danam daha 3 e giricek çocuk yeni başladı alfabeyi saymaya.
Yok yeni yıl ağaç süsü,yok yerli malı haftası, yok yeni yıl partisi her hafta ücret talep ediyorlar yaaa bıktım vallaa
Hoşgeldin...
Ertelemek tehlikelidir bilirsin. Uzatmadan çözüm bulmalısınız. Bazen insanın parmağını oynatmaya hali olmuyor bilirim. Kaldı ki tartışmaya olsun...
En kısa zamanda çözersiniz umarım...
Ha başladınız yani kabul ediyorsun. Bir de "flört" kelimesine takılıyorsun, ilahi Dranas
Tadını çıkar bekarlığın boşver...
Yerim onu bennnn. Anne olsun da ne kokarsa koksun...
Dranascımm sakın ihmal etme git mutlaka kbb ye
hayir handan abla.. tr.e ocak sonu ins. simdi tatil zamani :))
Valla bence her yaşın bir zorluğu var benim de şu an sıkıntılarım var
Bizimki sürekli beni oyun kulüplerine sürüklüyor
evet gideyim orada bir hocam vardı kendisinin hayranıyım
bdv'deki nişan konusunu okudunuz mu ya?
kan beynime sıçradı...
sadece ilk sayfayı okuyup sonra son 3 sayfaya atlayın
aralarda bişey yok:26:
Ertelemek tehlikelidir bilirsin. Uzatmadan çözüm bulmalısınız. Bazen insanın parmağını oynatmaya hali olmuyor bilirim. Kaldı ki tartışmaya olsun...
En kısa zamanda çözersiniz umarım...
20.sayfaya özet geçtim sizin için
dranas bu hikaye nasil;
Lise de uyuz mu uyuz bi fiz ögretmenimiz vardi, adam tam bir Newton delisiydi. Tipini bile ona benzetmis düsün yani... Herseyi newtona baglardi, en son tabi su yercekimi olayi patlak verdi, malum adamin kafasina elma düstü.. E amasyanin da elmasi meshur, bu yüzden acayip bi antipatim var elmaya da amasyaya da amasyalilara da..
sen zaten 1-0 geriden basladin oglum
Yani bu kelimeden o anlam çıkıyor ama ne biliyim anne olduğum için bazı şeylerden çekiniyorum :26:
mail check pls
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?