Hahahaahahaha koptum vallasüpermişşşş nerden buluruzzz bunu mıhtarımmmm
Burberry London'ı daha çok beğeniyorum ben. Yaz için harika...
Güle güle kullan 69 TL'lik parfümünü. Güzelmiş indirim...
Ara ara böyle kampanyalar yapılıyor, takip etmek lazım...
Yapma kuzuuu, tütün "kolanya"sı daha kalıcıdır. Yanlış yönlendirme insanları
Kötüdür kuyruk acısı. Sen de hiç sadık değilsin ama. Hemen satışa getirme planları kurmuşsun ayıp ayıp
favorim bu ara chloe...öldüm kokusuna...
şu an lady million takılıyorum...ama çok benlik değil...
çok uzun süre givenchy hot couture ve ralph lauren romance dönüşümlü takıldım...
ama hastalıktı cofre alıyordum...ahh ne paracıklarını döktüm babacığımın...
sonra uzun süre jadore kullandım hala çok severim...
sonra boss intense...
bir ara çok iyi bir doldurmacı buldum ondan lacoste classic aldım...ama çevirip çevirip soruyorlardı hakkatten...adam kapattı gitti...pehhh...
erkekte de pacco rabanne ultra violet man üstüne tanımam...
yok böyle bir koku...
favorim bu ara chloe...öldüm kokusuna...
şu an lady million takılıyorum...ama çok benlik değil...
çok uzun süre givenchy hot couture ve ralph lauren romance dönüşümlü takıldım...
ama hastalıktı cofre alıyordum...ahh ne paracıklarını döktüm babacığımın...
sonra uzun süre jadore kullandım hala çok severim...
sonra boss intense...
bir ara çok iyi bir doldurmacı buldum ondan lacoste classic aldım...ama çevirip çevirip soruyorlardı hakkatten...adam kapattı gitti...pehhh...
erkekte de pacco rabanne ultra violet man üstüne tanımam...
yok böyle bir koku...
kayısı kolonyasının yanında laf bile olmaz
Yalovadan siparişle getirtiyoruz
kenzo flowers ı annem kullanıyordu bir ara.Bununda güzel kokusu london yoktu indirimde fiatıda iyi olunca alayım dedim ...
Çok mersiii hayatımmm gıdım gıdımm fıslıyom valllabitmesin diyeeee
evime gelip jumbo çaydanlığı görecek hali yok ya hayır yani kendi de değil arkadaşı yaşamış sanane
Ay bir de aranızda adanalı varsa ne olur alınmasın o kız adanalıymış bana diyor ki sen adanalı olsaydın seninle bir sıfır başlardık dedi
Yalovadan siparişle getirtiyoruz
Bununda güzel kokusu london yoktu indirimde fiatıda iyi olunca alayım dedim ...
Çok mersiii hayatımmm gıdım gıdımm fıslıyom valllabitmesin diyeeee
denemediğin koku kalmış mı
sen dünü okudun mu canım:26:
kenzo flowers ı annem kullanıyordu bir ara.
sonra parfüm yasakladı dr, canım benim şimdi jhonson's baby ıslak mendil kokuyor
Ver ablam verHemen 2 tane siparişşş verecem mıhtarımmmm
denemediğin koku kalmış mı
sen dünü okudun mu canım:26:
kenzo flowers ı annem kullanıyordu bir ara.
sonra parfüm yasakladı dr, canım benim şimdi jhonson's baby ıslak mendil kokuyor
Bilkentli tepkili adanaya belli,ben değilimm angaralıyımmm
Ben ona bir hikaye uyduracağım amasyalı biriyle ilgili bir şey anlatayım ama uydurmasyon
Kenzoda çok güzelll benim artur bayılıyor onun kokusuna zorla aldırdı bana kullan diye
Dokunuyormu kokusu annene bende çok fazla sıkamam hemen tıkanıyorum öksürük başlıyor
Ablacım benim kantar da öyleydi gıdım gıdım kullanırdı ama orjinal olunca az da sıksan kalıcı oluyor
bir de bizimki parfümünü dolapta saklardı bir de bir kaç parfümü vardı 10 yıllık falan
Okudum aksilikler kraliçesi :) Her ne kadar olumsuzluklar yaşasanız da sonu güzel bitmiş. Sevdiğin adamla yediğin yemek aldığın anlamlı hediyeeeBir ömür inş...
Ver ablam vertütün tütün tütelim
annemin doku bağlarında prob var.
6 ay demişlerdi 6 sene oldu, kızımla bağlandı hayata (aslında bu bilgi benim kimliğimi çok net ifşa edebilir. çünkü tr'de sadece 3 kişide var bu hastalık. teşhisi çok zor konuldu)
vücudunda dokular öldüğü için derisinde prob var
o yüzden parfüm yasak, saçını boyatması yasa vs vs vs
Bilkentli tepkili adanaya belli,ben değilimm angaralıyımmm
Ben ona bir hikaye uyduracağım amasyalı biriyle ilgili bir şey anlatayım ama uydurmasyon
Yermi bunu bilkentli
annemin doku bağlarında prob var.
6 ay demişlerdi 6 sene oldu, kızımla bağlandı hayata (aslında bu bilgi benim kimliğimi çok net ifşa edebilir. çünkü tr'de sadece 3 kişide var bu hastalık. teşhisi çok zor konuldu)
vücudunda dokular öldüğü için derisinde prob var
o yüzden parfüm yasak, saçını boyatması yasa vs vs vs
Çok çok geçmiş olsun anneciğinede iyi olsunda parfüm yasak olsun canım benim
Yermi bunu bilkentli
Hemen şimdi değil zaten şimdi uydursam inanmaz ama kafamda şöyle güzel bir senaryo yazayım hatta bdv'den esinlenebilirim aslında
Çok çok geçmiş olsun anneciğinede iyi olsunda parfüm yasak olsun canım benim
offfffffff......... bugün bitmez simdi yaaa.. bunu daha önce de yazdim biliyorum, ve eminim aksama kadar epey bi yazarim.. ne olur kizmayin bana...
offfffffff......... bugün bitmez simdi yaaa.. bunu daha önce de yazdim biliyorum, ve eminim aksama kadar epey bi yazarim.. ne olur kizmayin bana...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?