Dert yok, Sohbet var.... :)

susar yada sinersen mutlu mu oluyorsun???hayır olmuyorsun ama tipik türk kadını,yada olması gereken türk kadını oluyorsun sanırım..

ama ben olmak istiyor muyum???hayır...

işte burada benim mutsuzluğum başlıyor,ne kadar sevsemde...sevmek yetmiyor işte

Yanlış anladın söylemek istediklerimi. Klasik bir cevap olacak ama toplumumuzun erkek ve evlilik gerçeği bu. Düzene uymazsan çıkıntı olursun, uyarsan mutsuz

evet kuyruğumu altıma alıp susup oturmalıyım bir köşede..

ne denilirse evet,hı hı,tamam demeliyim...

hadi dedim diyelim...

o "hıhı,tamam,evet" diyen insan ben miyim yani??

kendimi tanıyamayacağım ve zamanla özgüvenimi kaybedeceğim.

o'na bağımlı,kendi kararlarını veremeyen bir mahluk olacağım...

hayır,bunu istemiyorum!!!!!!

o konuyu bilmiyorum ama arabamiz var ama henüz borcu ödeniyor...benim üstüme olmamasi daha iyi....

canım yok öle deil yanlış anladın tabi konuyu bilmiyosan normal kızlar burda bdv deki yorumlarla ilgili geyik yapmıştı da böyle alakasız sorular soruluyo ya fırsat bulunmuşken öğrenelim diye o yüzden öyle saçma bi soru sordum

hmm anladim canim....ben o geyikleri cok fazla takip edemedim malesef....

O zaman da kendini yiyorsun. Karşındaki insanın mantığı ve seni algılama şekli de önemli mesela.

kutlaniyormus da hazirligi engelliyormus....oysa bugün resmi tatil bile degil....eli bos karsima cikarsa hic sasmam....

ahahahha amaan takılma cnm ya, alır mutlaka bişi, sürpriz yapmıcak bence fakat hediye kesin alır

lalcim
nice senelere
yeni yaşın sağlık, murluluk, huzur, aşk ve bol para getirsin canım

O zaman da kendini yiyorsun. Karşındaki insanın mantığı ve seni algılama şekli de önemli mesela.

ahahahha amaan takılma cnm ya, alır mutlaka bişi, sürpriz yapmıcak bence fakat hediye kesin alır

odun yanlış yaptı....

benimle evlenmeyecekti,ezebileceği bir böcek bulmalıydı!!!!!!!!

aksami bekleyecegim...beklenti icinde degilim...yani olmamaya calisiyorum...cünkü hayal kirikligina ugradigim zamanlar oldu...aynisini yasamak istemiyorum...

bu arada yapilan süprizi okudunmu?

lalcim
nice senelere
yeni yaşın sağlık, murluluk, huzur, aşk ve bol para getirsin canım

cok tsk ederim canim....dilediginin hepsini istiyorum ama etrafa dagitalacaksa parayi istemiyorum canim cikkssss...

iyi ki olmamışız bide olsaymışız Allah muhafaza ben de amazon dizisini hatırlıyorum okuldan uçarak gelirdim o diziyi izlemek için...

Hiç hatırlayamadım o diziyi ben. Acaba bu iyi bişey mi yoksa kötü bişey mi

Di bebeyimm :)

kimse hatirlamadi bari ben kendime armagan edeyim...dogum günüm kutlu olsun....iyi ki dogdum mu acaba?iyi ki varmiyim acaba???

Hepi börtdey canım. Sevdiklerinin hep yanında olacağı mutlu sağlıklı bir ömür dilerim.:124:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…