bu ikilemi aşmak biraz zor aslında..
evlilik erkekleri mutlu etme kurumu.. ben bunu hep söylüyorum..
ama işte biz kadınlar da evliliği bir statü olarak görüyoruz.. yaşımız geçmeden evlenmek çocuk sahibi olmak istiyoruz..
bekarken birileriyle çık gez dolaş nereye kadar diyoruz evlenmek için can atıyoruz..
eşin de seni bu toplumun kurallarına yenik düşerek ezmeye başladığında işte çok can sıkıcı bir hal alabiliyor..
ben de bazen kabulleniyor muyum, rol mü yapıyorum diye sorgulayıp duruyorum kendimi..
canım ben bu sorgulamalara başlayınca annemle konuşuyorum rahatlıyorum..
seni telkin edecek ne söyleyebilirim bilmiyorum ama anlıyorum..
Yanlış anladın söylemek istediklerimi. Klasik bir cevap olacak ama toplumumuzun erkek ve evlilik gerçeği bu. Düzene uymazsan çıkıntı olursun, uyarsan mutsuz
Resmi tatillerde doğumgünü kutlanmıyor muymuş
o konuyu bilmiyorum ama arabamiz var ama henüz borcu ödeniyor...benim üstüme olmamasi daha iyi....
canım yok öle deil yanlış anladın tabi konuyu bilmiyosan normal kızlar burda bdv deki yorumlarla ilgili geyik yapmıştı da böyle alakasız sorular soruluyo ya fırsat bulunmuşken öğrenelim diye o yüzden öyle saçma bi soru sordum
evet kuyruğumu altıma alıp susup oturmalıyım bir köşede..
ne denilirse evet,hı hı,tamam demeliyim...
hadi dedim diyelim...
o "hıhı,tamam,evet" diyen insan ben miyim yani??
kendimi tanıyamayacağım ve zamanla özgüvenimi kaybedeceğim.
o'na bağımlı,kendi kararlarını veremeyen bir mahluk olacağım...
hayır,bunu istemiyorum!!!!!!
kutlaniyormus da hazirligi engelliyormus....oysa bugün resmi tatil bile degil....eli bos karsima cikarsa hic sasmam....
O zaman da kendini yiyorsun. Karşındaki insanın mantığı ve seni algılama şekli de önemli mesela.
ahahahha amaan takılma cnm ya, alır mutlaka bişi, sürpriz yapmıcak bence fakat hediye kesin alır
ahahahha amaan takılma cnm ya, alır mutlaka bişi, sürpriz yapmıcak bence fakat hediye kesin alır
lalcim
nice senelere
yeni yaşın sağlık, murluluk, huzur, aşk ve bol para getirsin canım
odun yanlış yaptı....
benimle evlenmeyecekti,ezebileceği bir böcek bulmalıydı!!!!!!!!
iyi ki olmamışız bide olsaymışız Allah muhafazaben de amazon dizisini hatırlıyorum okuldan uçarak gelirdim o diziyi izlemek için...
Dimi bebeyimmmm
kimse hatirlamadi bari ben kendime armagan edeyim...dogum günüm kutlu olsun....iyi ki dogdum mu acaba?iyi ki varmiyim acaba???
kimse hatirlamadi bari ben kendime armagan edeyim...dogum günüm kutlu olsun....iyi ki dogdum mu acaba?iyi ki varmiyim acaba???
Hepi börtdey canım. Sevdiklerinin hep yanında olacağı mutlu sağlıklı bir ömür dilerim.:124:
Hiç hatırlayamadım o diziyi ben. Acaba bu iyi bişey mi yoksa kötü bişey mi
:
Odun yanlışı şurda yaptı; senin karakterini seviyordu ama değiştirme cabasına girdi.
değişmem,değişemem ki istesemde...
belki biraz susarım ama sonra yine konuşurum..
Sen canını sıkma ama olur mu? Akışına bırakmaya çalış biraz.
akışına bırakırken azcık kafasını da kırabilir miyim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?