Dert yok, Sohbet var.... :)

kedicim, bu kadar paranoyak olma be güzelim hepimiz eşlerimizin işini söylüyoruz burda.
sonuçta t.c. üzerinde o işi yapan bir tek bizimkiler yok dimi?

mesleklerimiz memleketlerimiz diyaloglarımız vs.. yani tanıdık birinin okursa anlaması gerçekten çok kolay bence..

uffff bende ki durumun aynısı,gerçi ben müdür olmuyorum ama bende yılbaşından itibaren hiç bilmediğim bir işe

adapte olmaya çalışacağım...

ki sen "müdür" oldun....haklısın....

ama zamanla yaparsın...

o zaman sana daha anlayışlı olayım ben

Son düzenleme:
sen kendini izah edemicen öyle mi????kız deli güldürme beni

ortak sağlık birimi verdi dimi raporu???

gir içeri,hastayım kardeşim eve gidiyorum de

yes, ta kendisi verdi
ay yeni dr pek bir tonton zaten.

gençler daha iyiydi ama bu yaşlı da çok cici

mesleklerimiz memleketlerimiz diyaloglarımız vs.. yani tanıdık birinin okursa anlaması gerçekten çok kolay bence..

tabii sen daha iyi bilirsin de insanlar tanıdıktan sonra bizim verdiğimiz detaylardan da tanırlar.
yani bu kadar kasma kendini anlamında demiştim.

farzı misal
dün işe gelmeyip bugün 2 gün rapor alan kişinin ben olduğumu
beni tanıyan herkes bilebilir

bi tane genç vardı...o yakışıklıydı,bi kez ilaç yazdırmaya gitmiştim...allah sahibine bağışlasın....aminn...

Son düzenleme:
bi tane genç vardı...o yakışıklıydı,bi kez ilaç yazdırmaya gitmiştim...allah sahibine bağışlasın....aminn...

ben zaten rutin tahliller için ayda 1 ziyaret ettiğimden orayı
hepiciğini tanıyordum
gittiler ama nereye

hatta kıvırcık şaçlı ile balık etli hatun karı koca idi

ben zaten rutin tahliller için ayda 1 ziyaret ettiğimden orayı
hepiciğini tanıyordum
gittiler ama nereye

hatta kıvırcık şaçlı ile balık etli hatun karı koca idi

hımmm valla ben bi kaç gittim ama hep iğneye gittim o yüzden sadece o doktoru biliyorum

onlara çok şey anlatma bence...

senim en küçk başarızlığın bazen başka bir kişinin belki de en büyük başarısı.

ama sen kendini bazen bize bile çok başarısızmışsın gibi anlatıyorsun,

oysa hukuk okumak kolay mı?

gayet başarılısın işte.

ayrıca bir şeyler olmak istiyorsan da ol..hakim olmak istiyorsan.

bence senin için de o azim var...

özellikle elmayra,hiç çalışmaz zaten dm ya,bütün gün siestaaa

Ohhh eller havaya modundayım :144: koskoca kurumun başkanına vekalet ediyorum bir de :)

şimmmdi yedim geldim elmayracım fransadan bi müşteri gelicek adam ayrıca kaliteci olunca şirkette herkes bi taraflara koştuturup duruyo sabahtan bu yana

Afiyet olsun cnm.

kalitecilerden (ki onlar benim nazarımda kağıtcı) nefret ediyorum

Son düzenleme:

Ohhh eller havaya modundayım :144: koskoca kurumun başkanına vekalet ediyorum bir de :)

Afiyet olsun cnm.

kalitecilerden (ki onlar benim nazarımda kağıtcı) nefret ediyorum

al benden de o kadar...
bu kadar işin arasında o evraklar işleri herkese angarya geliyodur muhtemelen tabi gerekli olduğu noktalarda var ama genelde azıcık kıl oluyolar

sınav benim için engel değil, daha önce yaptım yine yaparım..
ama hakim olmam bu siyasi atmosferde çok ama çoooooook zor. mülakatı geçmem imkansız..
kimlerin mülakatı geçtiğini görünce bunu çok daha net anladım..
bu konuda çok doluyum ama elden ne gelir..

yengemin ailemize girdiği dönem ben iş hayatına yeni başlayacağım bocalama dönemini yaşıyordum..
sanki üni.yi bitirip hiçbir şey yapmamışım gibi bir algısı oluşmuş..stajımı yaptım yüksek lisans yaptım büro açtım hakimlik sınavına girdim..

"kedi evlenince çalışmaz demiştim ben" çok ağır bir itham.. çok canım sıkıldı..

al benden de o kadar...
bu kadar işin arasında o evraklar işleri herkese angarya geliyodur muhtemelen tabi gerekli olduğu noktalarda var ama genelde azıcık kıl oluyolar

Düzeni oturtmak icin cok gerekli o formlar ama gerisi bayık yaa yok güncelleyince yeniden koy yok bilmm ne olunca yeniden koyy İki yılda istifa etmiştim temsilcilikten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…