Dert yok, Sohbet var.... :)

Psikopatlık konusunda sınır tanımıyorum ayarım yok :) Geçen gün şakayla karışık ısırayım dedim omzu morardı

Olsun olsun idare ediyorum ben seni

al benden de o kadar,odun elin çok ağır der benim için...ben de onları senin için eğittim diye cevap veririm

eyvallah ya hacıııı sen de olmasan :124: (bunu da az önce pata kullanmıştı,çok sevdim bu smileyi)

ayy ben de cok sevdim kop kop smiley :124:

sen bugün de yemek yemiyomusun yoksa??

bana bak recime başladın da haberimiz mi yok

Yedim 12 de, dün akşam musakka yapmıştım, biraz kaldı, dolapta sürünecekti o ben de getirip yidim

ohoo rejim kim ben kim

muayyen günümdeyim..
evde yatmak istiyorum..

haftasonu abimlere gitmiştik.. yengem çocuğa bakıyor çalışmıyor başta annem bakıyordu ama yengem çıktı işten çok iyi bir cv.si var ama vicdan azabı duyuyormuş çalışmak isteyince..
bu arada annem can atıyor çocuğa bakmak için..
konuşurken sen ne yapacaksın çocuk doğunca kim bakacak dedi..
ne annemi ne k.validemi zorlayabilirim böyle bir konuda kimsenin düzeninin bozamam benim evim uzak çünkü mecburen bakıcı olacak dedim..

amaan dedi sen ne düşünüyosun doğum izninin arkasına da ücretsiz izini kullanırsın zaten sonra kreşe gider dedi..
ben ücretsiz izin kullanmayı düşünmüyorum.. işten soğursam tekrar çalışmak istemeyebilirim dedim.

haa dedi ben zaten çok şaşırdım kesin kedi evlenince işi bırakır demiştim hatta dedi..

İnsanların gözünde oluşturduğun imaj seni rahatsız etmeye başladı kedi. Kimin ne düşündüğünün bir önemi yok. Önemli olan senin nasıl hissettiğin ve nasıl yaşadığın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…