Dert yok, Sohbet var.... :)

Noreciğim nur içinde yatsın babacığın inşallah...

şiştim amaaaannnn....çok gıcık oldum...

ben şu anda kaale alamıyorum, zira fena halde geldiler soldan soldan (sebebi yok boşa sormayın) o sebepten kendime sigara molası veriyorum...

bak bak agresif cümlelere bak, sebebi yokmuş boşa sormayınmış

arkadaşım güzel keyfim isterse sorarım, boşu dolusu seni hiç ilgilendirmez

:1:

kuzuuu nikotinin gelmiş sadecene, git güzelce ziftlen ikimizin yerine :118:

neymiş o canım???bugün gazetelere bile bakamadım..

8 yildir süren bir dava... 13 yasindaki kiz 26 kisinin tecavüzüne ugruyor... dava sonuclandi sonunda ve adamlar sucsuz bulundu... neden cünkü kiz istemis... adamlarin hiiiiic sucu günahi yokmus....

bak bak agresif cümlelere bak, sebebi yokmuş boşa sormayınmış

arkadaşım güzel keyfim isterse sorarım, boşu dolusu seni hiç ilgilendirmez

:1:

kuzuuu nikotinin gelmiş sadecene, git güzelce ziftlen ikimizin yerine :118:

ziftlendim geldim.
ben keyfim ve kahyası olarak...
bir de seni aldım 4 kişilik içtim...

8 yildir süren bir dava... 13 yasindaki kiz 26 kisinin tecavüzüne ugruyor... dava sonuclandi sonunda ve adamlar sucsuz bulundu... neden cünkü kiz istemis... adamlarin hiiiiic sucu günahi yokmus....

canım burası türkiye, fikri neyse zikri de o işte insanlarımızın(!)...
hem şeriatın kestiği parmak acımaz:19: (!)

Allah topunun belasını versin topunun!!!!
bu ülke hüseyin üzmez'i beraat ettirdi.
bu ülke üç gündür iki tane türkücünün rezaletini okuyor!

Sırf bunları gördükçe, duydukça bu dünyaya evlat getiren kafama edeyim diyorum!!!

8 yildir süren bir dava... 13 yasindaki kiz 26 kisinin tecavüzüne ugruyor... Dava sonuclandi sonunda ve adamlar sucsuz bulundu... Neden cünkü kiz istemis... Adamlarin hiiiiic sucu günahi yokmus....

kız kendi istemiş öyle mi???hemde 26 kişiden :47:

Bunların hepsini sallandırmak lazım libidolarının aktığı yerden!!!!!!!!!!

bu arada 15ine ayarlayacağımız yerin nikotin kısmı olsa ne gözel olur hatunlar yaaa...
görüldüğü üzere eppiciğimiz bağımlıyık...
çok asabiye bağladım bugün kaç sigara içtim bilmiyorum, yarısından gfazlası dolu bir paketi attım az önce ama...
gidip kızımı alacam...yemek yiyecek kuzu...
çamaşırlar toplanacak beyazlar yıkanacak...
bugün ne giysemin tekrarı izlenecek...ayy çok aptallar çok eğleniyorum yaaa...
gözde uyuyunca daaa...şu yalan profu diziyi izleyim bari pcde...

Türkyede adalet bu kadar işliyor işte yazıklar olsun bu kararı veren hakimede yüzüne tükürmek lazım da işlemez herhalde ....

bu arada 15ine ayarlayacağımız yerin nikotin kısmı olsa ne gözel olur hatunlar yaaa...
çok asabiye bağladım bugün kaç sigara içtim bilmiyorum, yarısından gfazlası dolu bir paketi attım az önce ama...

ben de çok gülüyorum o programa da tekrarı gece yarısı?
sen nerden izliyorsun canım????

yalan profu ne yaaaa
ay yok durdu benim kafaa

ben içmiyorumm:17: ama sizin için bi iki saat sigaralı ortama katlanmaya çalışırım:31:

@betty eğer YKM nin üstündeki FLZ ye gidersek orası teras rahat rahat içeriz.

ben de çok gülüyorum o programa da tekrarı gece yarısı?
sen nerden izliyorsun canım????

yalan profu ne yaaaa
ay yok durdu benim kafaa

lie to me...hatırladım şincik adını...çok keyifli çok...zaten hiç anlamazdım yalan söyleyeni, şimdi prof olma adayıyım...

Ben azcık yukardayım, bağa doğru üfle dumanı :D

üfleyim o zaman kuzu...püffffff...üfledim:P

ben içmiyorumm:17: ama sizin için bi iki saat sigaralı ortama katlanmaya çalışırım:31:

Hamile dğilsin di mi kuzum...idare ediver azıcık o zaman...

hakimlerin savunmasi da ilginc.. bu olay oldugundaki anayasa bu karari gerektiriyordu. simdi agir cezalar var ama... iyi de kardesim adamin sucu anlik birsey degil ki... o kizcagiz hala onun etkisindedir.. etki sürüyorsa, tepki de simdiye göre neden verilmiyormus....

hos ben simdiki cezalarin da yeterli oldugunu hiiic mi hic düsünmüyorum ama neyse...

Back
X