- 21 Temmuz 2009
- 36.900
- 6.946
- 248
ben içmiyorummama sizin için bi iki saat sigaralı ortama katlanmaya çalışırım
![]()
Canım bnm, sadece azcık üşüyebilirsiniz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben içmiyorummama sizin için bi iki saat sigaralı ortama katlanmaya çalışırım
![]()
lie to me...hatırladım şincik adını...çok keyifli çok...zaten hiç anlamazdım yalan söyleyeni, şimdi prof olma adayıyım...
Hamile dğilsin di mi kuzum...idare ediver azıcık o zaman...
@csi; showmaxden izliyorum 19:30da...
@betty eğer ykm nin üstündeki flz ye gidersek orası teras rahat rahat içeriz.
bir iki saatte içmeyiver kuzum yaaaa,bizim gibilerin hiç içmemesi lazım aslında
durum raporu
saat 16:50
@dranas
nerdesin? Aklını bilkentliden al, bize yönelt. O çirkin, biz güzel.
@elmayra
yine kayıplara karıştın sevgi böceği. Topice dön. Sevgiler.
@çirkin betty
sana duba gibi oldun diyen kişi senin altında çalışıyosa, şirinlik yapmak istiyor olabiler. Ben de öğle yemeğimde yöneticime benzer şekilde bir şaka yapmaya çalıştım. Başarısız oldum.
@csi
senin durgun ve gergin halini sevmiyorum, sigaranı da içtin rahatladın, neşeli haline geri dön.
@noree
babacığın belki şu an senin bu durumunu görüp üzülüyordur, onu daha fazla üzmeyelim
günde 4-5 tane içiyorum. Asla abartmıyorumöğle ve akşam yemeğinden hemen sonra içmezsem üzülüyorum....
selam kızlar ben yine geldim sohbetinize böyle tepeden atlıyorum ama ayıp olmadı değilmi nasılsınız tanışamadıkda
neden oluyor bu yaaa... bizim ülkemizdeki öküzler neden böyleler.... eksik olan yanlis olan ne...
cezalar kesinlikle caydirici olmali bu kesin ama sebepleri bulunup ortadan kaldirilamaz mi??
gizemcim bunun cevabı "dünya bir toz bulutuydu" dan başlıyor malesef...
ne kadaaaaaan yanlış bir bilgi...
dünya düz bir tepsi...
ucuna kadar gidersen, aşağı düşersin.
o çağda yaşamıyormuyduk biz???
21.yy da olmadığımız kesin ama hangi yüzyıldayız yoksa M.Ö'lerde miyiz gerçekten bilemedim...