Dert yok, Sohbet var.... :)

canim her agri kesiciye recete istemiyorlar...ibuprofen felan alabilirsin....

cok sagol canim... ben hemmen not ettim...

ve soruna gelince elbette gör annesini... ben o kadar ösledim ki anlatamam. 4 ay oldu son ziyaretimden beri.

hergün telefonla konusuyoruz ama yetmiyor..

iyi aksamlar öpüldünüs

@elmeyra: bu uygulamayi takip edicem...katilmak isteyen topic sakinleri hosgelirler @gizem: yardimim olursa ne mutlu bana @asude: sana verilen görevi degerlendirip kabul ettigini bilmiyordum ama cok güzel yerine getiriyorsun.seni tebrik ediyorum. Bu sekilde devam edersen sana bi ikramiye bile verebilirim aksam aksam paydostan sonra beni kahkahalara bogdun Allahim seni de böyle güldürsün @tüm topic sakinleri: iyiki varsiniz iyiki tanidim sizi.... Sevgilerimle

Kızlar şu bahsettiğiniz konuya baktım da çok güldüm ya hayatları para diye konu açmış
kızın diğer konularına baktım iyi sallamış

Kimse yok konuşmaya ihtiyacım var bilkentli gitti:43:
en az bir hafta görmeyeceğim elinde bavulu vardı arabasına yerleştirdi arabanın önünde sigara içiyordu
ben de camı açtım beni görsün diye beni görünce el salladı ben de el salladım:17: arabamın üstüne bir not yazdı bıraktı gitti
o gidince aşağı indim notu aldım notta "en azından bir kere arar sesini duyayım bir hafta yokum" yazmış
Yarın arasam olmaz mı ne olacak ki içimden hem kızıyorum hem de kaybetmek istemiyorum:26:

Daha yarın cuma iş günü var niye gitti anlamadım
zaten bunun çalışma mesailerinden bir şey anlamadım takım falan da giymiyor sürekli kot ayağında
bazen geç gidiyor bazen çok erken gidiyor belli bir mesai saati yok heralde:26:

olabilir canım hayat devam ediyor ne güzel biten evliliğinin ardından daha kötü olabilirdin kalbin tekrar biri için atmayabilirdi aşkı heyecanı bulmak o kadar zorki

olabilir canım hayat devam ediyor ne güzel biten evliliğinin ardından daha kötü olabilirdin kalbin tekrar biri için atmayabilirdi aşkı heyecanı bulmak o kadar zorki

Aslında herşeyde bir hayır var diye düşünüyorum bu adam sayesinde şu zor günler o kadar güzel geçiyor ki
Ama işte aşık olmaktan korkuyorum çünkü rüyamda beni kıyıya çektikten sonra kızımla baş başa bırakıp gidiyordu:26:

ne güzel bak mutluysan gerisini boşver amaaaaaa tedbiri asla elden bırakma emin adımlarla ilerle duygunu yaşa

en az bir hafta görmeyeceğim elinde bavulu vardı arabasına yerleştirdi arabanın önünde sigara içiyordu
ben de camı açtım beni görsün diye beni görünce el salladı ben de el salladım:17: arabamın üstüne bir not yazdı bıraktı gitti
o gidince aşağı indim notu aldım notta "en azından bir kere arar sesini duyayım bir hafta yokum" yazmış
Yarın arasam olmaz mı ne olacak ki içimden hem kızıyorum hem de kaybetmek istemiyorum:26:

ehem öhöm, ben varim.

canim... takmak kafana simdilik... bilmiyorum ama yarin aramazsan daha iyi olabilir... hem eger aranizda gercekten birsey olacaksa, senin onu araman, aceleci davranman, ters etki yapabilir... erkeklerin gözünde ulasilmaz olan herzaman daha kiymetli degil midir??
Senin de dedigin gibi kafani mesgul etti, bosanmaya, mr. konta cok fazla önem vermedin ve rahatsin. Ama yine de tedbirli olmakta fayda vardir. benim düsüncem, arama. biraz daha sabir.

Hem böylece onun da niyetini iyice anlarsin. Duygusal boslukta olan, zor günler geciren bir kadindan faydalanmaya calisan firsatci biri mi, yoksa gercekten senden hoslanan biri mi diye.

hepi topu 1 hafta. sora yine gelecek.

Yapma bunu kendine; daha hazır değilsin. Tamam heyecanlanıyorsun, kafan dağılıyor ama buna hem ruhen hem de içinde bulunduğun durum yüzünden hazır değilsin... Ya biri görürde hassas kantara söylerse durduk yerde üstüne sıçrar......

Yapma bunu kendine; daha hazır değilsin. Tamam heyecanlanıyorsun, kafan dağılıyor ama buna hem ruhen hem de içinde bulunduğun durum yüzünden hazır değilsin... Ya biri görürde hassas kantara söylerse durduk yerde üstüne sıçrar......

ehem öhöm, ben varim.

canim... takmak kafana simdilik... bilmiyorum ama yarin aramazsan daha iyi olabilir... hem eger aranizda gercekten birsey olacaksa, senin onu araman, aceleci davranman, ters etki yapabilir... erkeklerin gözünde ulasilmaz olan herzaman daha kiymetli degil midir??
Senin de dedigin gibi kafani mesgul etti, bosanmaya, mr. konta cok fazla önem vermedin ve rahatsin. Ama yine de tedbirli olmakta fayda vardir. benim düsüncem, arama. biraz daha sabir.

Hem böylece onun da niyetini iyice anlarsin. Duygusal boslukta olan, zor günler geciren bir kadindan faydalanmaya calisan firsatci biri mi, yoksa gercekten senden hoslanan biri mi diye.

hepi topu 1 hafta. sora yine gelecek.

Günaydın kızlar aramadım zaten aramıyacağım da akşam öyle bir duygusallığa bağladım

Son düzenleme:
Yarın sabah memlekete gidiyorum kızlar arabayla ilk defa uzun yola çıkacağım ama yanımda ablam var yavaş yavaş gideriz diye düşünüyorum
Yol 6 saat sürüyor ama artık ben 10 saatte ancak giderim:1:
Annem köyde abimin eski bir torosu var kızlar 74 model onla da köye çıkacağız:52:
Sobamızı yakıp sıcacık oturacağız zaten her taraf orman en azından temiz bir hava alırız

gün sonu raporu:

Topicimizde bugün su gibi akmayan, ciddi kesintiler ve donukluklarla geçen, tatsız tuzsuz bir sohbet vardı. Bunun sebepleri neler olabilir? Saptamaya çalışalım..

A. Asudenin suratını gören topic sakinlerinin canı sıkıldı, motivasyonu düştü

b. Csi nin koyduğu melez foto kızların canını sıktı, bağlantı koptu

c. Dranasın bilkentliye posta koyması enerjimizi azalttı

d. Elmayranın memur maaşlarını gündemden düşürmemesi için çabalaması canımızı sıktı

e. çirkin bettynin dukan diyeti aklı sanaldan aldı, yemeğe kanalize etti

f. Saraykedisinin yokluğu topicte kepenk indirtti

g. Noreenin tüp bebek sevdasıyla bizi yok sayması gönlümüzü burdu

h. Lalin sıfır beden vücudu kıskançlık krizlerine girip topici terk etmemize sebep oldu

ı. Hanımkeleşimigetir ablanın temizlik yapmak için topici terk etmesi hayata küstürdü

i. Hepsi

j. Hiçbiri

k. Bazıları

l. Bilemedim ki

m. Asude yeter

n. Hadi kızım mesai biter evine

o. Hepinizi seviyorum

ö. Hepinizi öpüyorum

p. Yarın görüşürüz

r. Iyi akşamlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

delisin sen yaaa,bayılıyorum tesbitlerine :9: Ama sizi yok saymadım şekerim burdaydım hep :34:

yarın sabah memlekete gidiyorum kızlar arabayla ilk defa uzun yola çıkacağım ama yanımda ablam var yavaş yavaş gideriz diye düşünüyorum
yol 6 saat sürüyor ama artık ben 10 saatte ancak giderim:1:
Annem köyde abimin eski bir torosu var kızlar 74 model onla da köye çıkacağız:52:
Sobamızı yakıp sıcacık oturacağız zaten her taraf orman en azından temiz bir hava alırız

dranas adam sana cidden aşık falan olduysa zaten senin boşanmanı falan bekler...o yüzden üzülme ama dikkatli olcaksın dimi :34:

Valla yalan yok öyle kafamı dinleyebileceğim bir yer olsa saniye durmaz giderdim :34:

delisin sen yaaa,bayılıyorum tesbitlerine :9: Ama sizi yok saymadım şekerim burdaydım hep :34:

dranas adam sana cidden aşık falan olduysa zaten senin boşanmanı falan bekler...o yüzden üzülme ama dikkatli olcaksın dimi :34:

Valla yalan yok öyle kafamı dinleyebileceğim bir yer olsa saniye durmaz giderdim :34:

Haklısın kuzu benimki sabırsızlık acele etmenin bir anlamı yok şimdi memlekete de gidiyorum ya unuturum ben onu:1:
Evde olsaydım psikopata bağlardım

Dün kızlar kafayı yedim o hocaların mail listeleri arasında boğuldum bir de hoca acele ettiriyor bir panikle nasıl çalıştım bilmiyorum
Yök Başkan Vekiline rezil oldum bir de hocaya rezil oldum onu da yazayım
Ben dün sıkıntıdan baya terledim koltuk altlarıma sütyenimin arasına falan peçeteleri koydum camları açtım menopoza girmiş kadınlar gibi
Hoca içerden bağırıyor asla telefonla basıp konuşma adeti yoktur dranas listeleri acele edin neyse ben toparladım hocaya göstermek için odasına girdim
Hoca listeye bakarken ben bluzumun altından koyduğum peçetelerin bir kaçı yere düştü:53: hoca öyle saf saf baktı ben yerden peçeteleri topladım
adamcağız hiçbir şey demedi ne diyecek ki
Hele bir ara çıktı delgeç versene dedi ben hocanın önüne kocaman zımbayı koydum:27: hoca artık dranas sen biraz dışarı çık hava al dedi:26:

haklısın kuzu benimki sabırsızlık acele etmenin bir anlamı yok şimdi memlekete de gidiyorum ya unuturum ben onu:1:
Evde olsaydım psikopata bağlardım

tatlım bu adamın ortaya çıkması kötü olmadı aslında..kafan başka şeylerle meşgul oluyor bu süreçte...

Ama bu kadar şeyden sonra bu bilkentli yüzünden boşanma olayı için kötü gelişmeler olursa hepimizin cidden çok üzülürüz biliyorsun

değil mi :34:

Back
X