Dert yok, Sohbet var.... :)

@dranas

ne güzel anneciğinle, güzel memleketinde geçiriyorsun bayramı kuzu..

kızlara katılıyorum, bilkentliyi şimdilik askıya alalım tatlım.. boşanma davasından haber yok mu bu arada? süreç ne aşamada? :26:

@elmayra

geçer can sıkıntın kuzucuğum, bak bugün en güzel gün, tatile giriyoruz. sizde birleşti mi bayram tatili? bizim kurum açık ama ben izin kullanacağım kaynanama doyamam 2 günde çünküm :1:

@csi

naber canım, kuaför neler dedi saç için var mı yeni hayallerin (except melez kızlar) :1:

@çirkin betty

bugün yöneticim çok canımı sıkıyor ama kendisine damacana benzetmesi yapabilir miyim? :19:

@dranas

kızlara katılıyorum, bilkentliyi şimdilik askıya alalım tatlım.. boşanma davasından haber yok mu bu arada? süreç ne aşamada? :26:

@elmayra

geçer can sıkıntın kuzucuğum, bak bugün en güzel gün, tatile giriyoruz. sizde birleşti mi bayram tatili? bizim kurum açık ama ben izin kullanacağım kaynanama doyamam 2 günde çünküm :1:

@csi

naber canım, kuaför neler dedi saç için var mı yeni hayallerin (except melez kızlar) :1:

@çirkin betty

bugün yöneticim çok canımı sıkıyor ama kendisine damacana benzetmesi yapabilir miyim? :19:

sen baa can sıktın damacana oldun mu dedin şincik....
dukana başladım ben o damacanayı alcem bir haftaya kadar...
ama şu an o damacanayı kazan adliyesindeki ablaya gönderecem...ödemiyor ücretimi...uyuz yaaaaaaaaaaaaa...bayram sonrasıymış...pehhhhhhhhhhhhh

kuzum otomatik ama yarı otomatik normal vites de kullanılıyor turbo motor olduğu için hızlı o yüzden hep otomatik kullanıyorum niye sordun aşkım

hayatım şunun için sordum.
dağı çıkarken ve inerken düşük vites yüksek devirde kullan.
araba hep tetikte olsun yani.
virajlara da frenli girme.
(otomatikte bunları yapamayacağın için sordum bitanem)

sen baa can sıktın damacana oldun mu dedin şincik....
dukana başladım ben o damacanayı alcem bir haftaya kadar...
ama şu an o damacanayı kazan adliyesindeki ablaya gönderecem...ödemiyor ücretimi...uyuz yaaaaaaaaaaaaa...bayram sonrasıymış...pehhhhhhhhhhhhh

topicçe bi baskın yaparız görür ödememeyi o apla

apla parayı bir hafta zimmetinde tutup, faiz getirisinden faydalanacak olmasın :26:

(duyduğu herşeye boş beleş paranoya yapan gereksiz yorumcu mode on :1:)

@elmayra

Bol kaynanalı günler :1:

@dranas

@elmayra

@csi

@çirkin betty

csi tşk ederim bebeğim beni düşündüğün için ama yolda çok öküz oluyor kimse alınmasın ama kastamonu çankırı bizim oaranın köyleri de dahil araba kullanmayı bilmiyorlar
Bir kere gece geliyoruz adamın ne farı yanıyor ne bir şey aracın içinde hayalet gibi gidiyor bir de çok traktör olur yollarda özellikte taşköprüde dikkat etmek lazım
Taşköprü gelince hafif bir sarımsak kokusu oluyor:1: oralı olan var mı bilmiyorum ama

övünmek için yazmıyorum ama memletim cidden çok güzeldir:21:
Evet karadenizin en modern ilidir ama kimse bilmez insanları rahattır tutucu değillerdir.
Ayancık ve gerze de çok güzel boyabat'ın prinç tarlaları harikadır neyse çok övündüm
dönüşte ablam olmayacak ama belki annem gelir mutlaka birinin gelmesi lazım

biz turist modunda şortlarla sırtımızda çantalarla gezdik kimse dönüp bakmadı bile..
açıkçası bizim doğu karadenize göre de daha misafirperver..

(biz adama niye geldin der gibi bakarız da :1: )

kayınvalidem de demişti, sen çok sıcakkanlısın ama karadenizliler genelde soğuk..

e bizde misafire aman ye nolur ye ölümü gör ye denmez ya o yüzden soğukmuşuz:))

kuzum otomatik ama yarı otomatik normal vites de kullanılıyor turbo motor olduğu için hızlı o yüzden hep otomatik kullanıyorum niye sordun aşkım

ya onlar ne sevgi sözcükleri ya, kıskanıyorum :47:

elmayraaaaaaaaaaaaa

hani sevgi pıtırcığıydın, severken öldüreceğdin, bak millet neler diyor birbirine, sen de bana de, ne bileyim, onlar demese de sen de

aşkım de, böceem de, ballı gaymaam de, selvi boylum al yazmalım demeylen olmuyo bu işler :19:

@csi

berbat bir gün.
sabah kaltım telefonumun ekranı bembeyaz.. ne oldu anlamadım ama şu anda telefonum perrt.
kocayı arıyorum meşlkule atıyor. ben de kafasına atacam teli.
12 yıldır sektörde en üst düzeylerde üretici ayağında çalışan bir adam, bana hangi akla hizmet general mobile dimaond aldı bilmiyorum.
telefon servisten bu yana gelemiyor.

blackberry mi de eltime verdim boşa çıktı diye.
servisi aradım, garanti dahilinde yaparız ama 10 günden fazla sürer dedi (malum bayram tatili)
ben 10 gün maillerimi kontrol etmezsem bittiğim andır.

gelirken bana adam gibi bir telefon aldı aldı, almadı onunkine el koyacam....

kuaför bu saçlardan bir halt olmayacağını söyledi (ne kaynek, ne perma)
ben de enseyi kısalttırdım, kahküller duruyor)
güzel olduğunu söyledi herkes, ancak şu anda en son derdim saçım...

Şoför nebahate bak heleeeee :D Duysun erkek magandalar bunları :D

günaydin herkese.... nasilsiniz???

su aradaki saat farkina sinir oldum... ayni zamanda güne baslasak da ben hep geriden takip etmek zorunda kaliyorum ya :))

Yarın sabah memlekete gidiyorum kızlar arabayla ilk defa uzun yola çıkacağım ama yanımda ablam var yavaş yavaş gideriz diye düşünüyorum
Yol 6 saat sürüyor ama artık ben 10 saatte ancak giderim:1:
Annem köyde abimin eski bir torosu var kızlar 74 model onla da köye çıkacağız:52:
Sobamızı yakıp sıcacık oturacağız zaten her taraf orman en azından temiz bir hava alırız

iyi yolculukar canim. Dikkat et kendine.

Bir yanlış anlaşılmayı düzeltmek istiyorum;

Bugünki ruh halimin maaşla, memurlarla, para ile ilgisi yoktur....

Dün bir sinir fırtınası idi geldi gecti

söyle bir silkelen kendine gel bebek :32: :32: :32:

günaydın canım çok sağol
ama kafamı tek karıştıran şey ılgaz dağını nasıl çıkar inerim:26: bir de tabi küre dağları var :44:

Ilgaz anadolunun sen yüce bir dagisin...

sarkisini mirildana mirildana, 2 gaz 1 frenle cikiverirsin. :27: :27:

bu bayram bayrama benzemeyecek benim için..

anne tarafı komple memlekette olacak.. bu sene öyle karar almışlar..babam da kıyamadı anneme hadi sen de git dedi:(
baba tarafı zaten dağınık herkes tatile gider:))

benimkinin de burada bi abisi bi kardeşi anne babası var.. abimiz tatile gidiyor..

anlayacağınız kayınvalide kayınpeder görümce bir de babam abim yengem kızkardeşim bir de babaannem..

bu bayram göreceklerim bu kadar:))

:25: :25: :25: :25: :25: :25: :25: :25: :25: :25:

cok dertliyim bu konuda.

biz turist modunda şortlarla sırtımızda çantalarla gezdik kimse dönüp bakmadı bile..

kayınvalidem de demişti, sen çok sıcakkanlısın ama karadenizliler genelde soğuk..

Bir gün halit akçatepe gelmiş adını yanlıuş yazmadıysam sinop halkı hiç ilgilenmemiş restoranda adam sormuş buranın halkı çok değişik kimse benimle ilgilenmedi demiş
Garson siz artist olabilirsiniz ama buranın halkı da çok artistir demiş:1:
evet kimse kimseye bakmaz sanırım şeyin etkisi var bir dönem çok amerakalılar kalmış sanırım o biraz değiştirmiş

csi tşk ederim bebeğim beni düşündüğün için ama yolda çok öküz oluyor kimse alınmasın ama kastamonu çankırı bizim oaranın köyleri de dahil araba kullanmayı bilmiyorlar
Bir kere gece geliyoruz adamın ne farı yanıyor ne bir şey aracın içinde hayalet gibi gidiyor bir de çok traktör olur yollarda özellikte taşköprüde dikkat etmek lazım
Taşköprü gelince hafif bir sarımsak kokusu oluyor:1: oralı olan var mı bilmiyorum ama

türkiye'de herkes doğuştan şöfördür.
sırf bu sebepten her bayram tatili min 100 ölü, 500 yaralı veririz.
herkes "bana bişey olmaz" diye araba kullanır.

sen erken çık yola canım, gün ışığında araba kullanmaya gayret et ve lütfen maximum dikkat.

Hımm benim ki de çankırı çerkeş kayıtlı:27:

topicçe bi baskın yaparız görür ödememeyi o apla

apla parayı bir hafta zimmetinde tutup, faiz getirisinden faydalanacak olmasın :26:

(duyduğu herşeye boş beleş paranoya yapan gereksiz yorumcu mode on :1:)

o paranoyayı ben de yaptım az önce...ütülüyü aradım yemez o dedi...çok sıkıntı açarmış başına...ama dalacam ona kesin...

ahhh kocem her geçişinde sarımsak almayı görev telakki eder...bizee anneciğineee...düşünceli kocem...hep elinde bir buket sarımsakla gelir...

hangi doğu karadenizdensin sen yaaa...rizeli misin...onlar niye geldin gibi bakar genelde:))

çok kocem dedim bugün farkındayım...
neden...akşam zaat-ı muhtereme uçuşa geçtim, sinirimden 9 da sızmışım ondan...
kanımca alamadım henüz hırsımı...

söyleyiver alsin bir iphone 4 (4s in batarya problemi var), ya da HaTiCe

berbat bir gün.
sabah kaltım telefonumun ekranı bembeyaz.. ne oldu anlamadım ama şu anda telefonum perrt.
12 yıldır sektörde en üst düzeylerde üretici ayağında çalışan bir adam, bana hangi akla hizmet general mobile dimaond aldı bilmiyorum.

servisi aradım, garanti dahilinde yaparız ama 10 günden fazla sürer dedi (malum bayram tatili)

berbat bir gün.

terzi kendi söküğünü dikemez derler ya, o hesaptan canım.. gm ın cep tel.inde hiçbir iddiası olmadığını biliyorum kısıtlı teknoloji bilgimlen, çok bilen çok yanılır derler o babta az bilmeyi tercih edoorum :1:

eltiye blackberry verilir mi ya, satmalı ve kaynanaya doktor parası yapmalıydın :1:

Son düzenleme:
Back
X