Dert yok, Sohbet var.... :)

topice adapte oldurulmaz, topice adapte olunulur. kendini kabul ettirmeli insan.. çabalamalı, tutunmalı, yırtınmalı.. benim yurdumun topic sakinleri bile avrupanınkinden farklı.. girişkendir, sıcakkanlıdır, kendini sevdirir.. kadrolu topic sakini olmaya çalışan kk kadını sakal gibidir, kesildikçe daha gür çıkar..

imza, nihat doğanın kk versiyonu kadın.

sinirli halin buysa var yaaa....
aslında sen bu topicin şeysisin ama söölemiicem...
eski bir üye hatırlattın bana...şey= o üyenin niki...

topice adapte oldurulmaz, topice adapte olunulur. Kendini kabul ettirmeli insan.. çabalamalı, tutunmalı, yırtınmalı.. Benim yurdumun topic sakinleri bile avrupanınkinden farklı.. Girişkendir, sıcakkanlıdır, kendini sevdirir.. Kadrolu topic sakini olmaya çalışan kk kadını sakal gibidir, kesildikçe daha gür çıkar..

Imza, nihat doğanın kk versiyonu kadın.

ohhh yee
işte budur dostum

taner kadın versiyonu:37::37::37::37:
Aman allah korusun. :52:

psikopat...
henüz yeterince uyum sağlanmamış...cıkssss...
@ asude...
özete bayıldım...
açlıktan geberdim ama sütle hayata tutundum...
midirimi 14. kattan atmaktan son anda vazgeçtim...
az önce püskürttüğüm su sayesinde cici kotum ıslandı...
deneyip almadığım o tunikte acaip aklım kaldı...
yarın evde bayrama gidelim tartışması alevlenir mi meraktayım...
sanırım en büyük sorunum en alttaki...

beti, "tüm yazdıklarımdan buna mı takıldın kızım" diyeceksin ama, ne kadar şanslısın ki işyerinde kot giyme lüksün var.. keşke ben de kot giyebilsem de cici kotlarım sırıl sıklam ıslansa (altımı çişimi yapmadan ama, suyla ıslansın)

asude nihat dedin bitirdin beni,:52:
sahi napıyo acaba o şimdi, kendini aklama turlarındaydı:44:

psikopat...
Henüz yeterince uyum sağlanmamış...cıkssss...
@ asude...
özete bayıldım...
Açlıktan geberdim ama sütle hayata tutundum...
Midirimi 14. Kattan atmaktan son anda vazgeçtim...
Az önce püskürttüğüm su sayesinde cici kotum ıslandı...
Deneyip almadığım o tunikte acaip aklım kaldı...
Yarın evde bayrama gidelim tartışması alevlenir mi meraktayım...
Sanırım en büyük sorunum en alttaki...

dur bakalım daha 1 ssat oldu. Zamna ne getiri hiç bilinmez:51:

bebeğim arkadaşımız konu açmış.. annesi onu potak yaradılışlı olmakla, vücudundaki etleri yapmak için emek emek çalışmakla suçlamış.. o da üzülmüş..

(çok özür dilerim sevgili mutluolmak vallahi dalga geçmek için değil, sayende lügatıma 2 tabir ekledim: potak yaratılışlı olmak, etleri yığmak için emek emek çalışmak.. bence annen inanılmaz zeki ve hoş bir kadın.. onunla sohbet etmek isterim..)
asude_bahar valla gülmekten kırlıldım bayram gelmeden bir kilo pirzola yemiş gibi oldum vallahi.Kilolu değilim de işte etli butluyum.Ben de çok kıfılıyımdır.Bizim tüm ile öyle sadece annem değil.o yüzdenbizim ailede espri çıtası yüksek olduğu için dışarıda milletin yaptığı espriler bana komik gelmiyor çünkü espiri insanın zeki seviyesini gösterir.onların güldüklerine ben gülmüyorum ve senin yazdıklarına güldüm.Bu potak lafını da babam buldu böyle babamın lakap bulmakta üstüne yoktur çok güzel lakap bulur kardeşimin de diline düşmeyegör pooootaaakk potaaaakk gel potak bi sarılayım dedi potak potak diye diye üstüme yapıştı onu anam bulmadı yani kardeşim bna potak potak deyine öyle kaldı evde adımla seslenilmiyor potak diye seleniyolar.Potak yöresel bir kelime.Daha çok Göller Yöresinde kullanılıyormuş ehh babamın memleketi de oralarda bi yerlerde zaten potakın anlamı camız yavrusu demek üff bana potak deme diyorum babama aaa potaklar süzem gözlü olurmuş benim gözlerimde küçük biraz çekiklere benziyor göz yapım.Tatlım önceki konularıma bak. o dert beni çok yaralamıyor tüm konularıma bak.Öpüyorum asude_bahar.Yok özür dilemene gerek yok.Aksine çok güldüm.Annem zekidir,hoştur ama bana hoş değildir başkasına hoştur.onu olduğu gibi kabul etmeye çalışmaya çalışıyorum.

Son düzenleme:
beti, "tüm yazdıklarımdan buna mı takıldın kızım" diyeceksin ama, ne kadar şanslısın ki işyerinde kot giyme lüksün var.. keşke ben de kot giyebilsem de cici kotlarım sırıl sıklam ıslansa (altımı çişimi yapmadan ama, suyla ıslansın)

yok bebeğim öyle bir lüksüm...ahhaaa...devlet dairesi burası...
ama yasaklar çiğnenmek içindir öyle değil mi...
yapcek bişey yok...çok darlarlarsa teknik personelim kardeşim ben derim...
çok sık da giymem zaten ama bugün çoookkk canım çekti...

benim memleketimin eskort kızları bile avrupanınkinden farklı..

Grup sex yaptıysam, zerre-i miskal kadar sperm üretemeyeyim..

Diyormuşşşş :27:

yok bebeğim öyle bir lüksüm...ahhaaa...devlet dairesi burası...
Ama yasaklar çiğnenmek içindir öyle değil mi...
Yapcek bişey yok...çok darlarlarsa teknik personelim kardeşim ben derim...
çok sık da giymem zaten ama bugün çoookkk canım çekti...

vay be . Resmi dairede kot hıı. Iyi cesaret

Back
X