Dert yok, Sohbet var.... :)

kk nın en güzel, en zeki, en datlu hatunları,

hepinizin bayramını şimdiden kutluyorum..

ayın 14ü itibariyle, sabah 9'da kıymetlimis, topicimizde buluşuruz :)

hepinizi sevgiyle öpüyorum,

beni özleyin, hep özleyin, çok özleyin..

----------------------

Bayramda "Dert yok, Sohbet var"ın dertli ama neşeli hatunları neler yapacaklar, DYSV magazin servisi iftiharla sunar..

@asudebahar

Önce birkaç gece balayı otelinde sefa sürecek. sohbet konusu olsun diye (zira asudebahara göre, iki kişi bir araya geldiyse mutlaka sohbet etmelidir) kocasına 1 yılın özetini yapmaktan adama ikrah getirecek. gevezelikten hoşlanmayan; ama dünyanın en geveze kadınlarından biri ile evlenen basiretsiz koca, karısının katili olmamak adına çareyi kavga çıkartıp asudebaharı küstürmekte bulacak. otel günleri zebil olup geçecek. kaynanın evine geçilince kocası asudebaharın gönlünü alacak ki, asudebahar kayınvalidesine yavşayacak enerjisi bulabilsin de, dünya güzeli mutlu olsun..

Rabbin kendisine bahşettiği en büyük lütuflardan biri olan dünyalar güzeli kaynanasına kavuşmanın dayanılmaz hazzı ile kendisinden geçecek olan asudebahar, çakal bir kocası olduğu gerçeğiyle yüzleşmeden, bayram bir an önce bitsin de, topicime döneyim diye gün sayacak..

@elmayra

aşk böceği, sevgi pıtırcığı elmayra, kocası ile geçireceği tatil günlerinde, coşku dolu anlar yaşayacak.. ancak csi ye cep tel.i kocasının burun deliğine sokmayı salık verip, "lütfen eve suratını as gir bebeğim" dediği için de vicdan azabı çekmeyecek değil.. ben şimdi ayacıklarım kocişim ayacıklarında uyurken, csi ne alemdekine acabası diye düşünüp üzülecek..

@csi

kocasına olan vahşi aşkıyla (kah sevgiden, ilgiden; hak sıkıntıdan öldürmece) gönüllerimizin aşk kadını csi, kimi zaman eşini ve kızını sevgiye boğacak, kimi zaman onlara atarlanarak heyecan ve ihtiras dolu günler geçirecek. yeni tel.ine kavuşmuş olmanın hazzı ile tel.den sürekli topicimize girerek, asudebaharın da boşluğunu doldurmak adına 2 kat efor sarf edip topicin konuşma akışına katkılarda bulunacak..

@dranas

bedeni sinopta, aklı topicte, gönlü bilkentlide olan dranas, küçük kuzusu, annesi, ablası ve yeğenleriyle şirin köylerinde heidi formunda huzurlu günler geçirecek.. kontes kayınvalidesi bu mutlu aile tablosunu trtdeki ressam amcadan apardığı tekniklerle resmetmek isteyecek.. mr. hassas kantar nihat doğan ve izzet yıldızhanla iletişime geçmeye çalışarak, grup teklif etmek isteyecek.. dranasın boşluğu kolay dolmaz; farklı arayışlar lazım diye düşünecek..

@saraykedisi

topicin ağır kedisi, sakin, huzurlu, mutlu, dingin günler geçirecek.. kayınvalidesinin yöresel yemekleriyle şenlenecek. allahımız iyi ki ben boğa burucyum; bak ne kadan sakin dingin cici bi hayatım var.. oysa asudebahar şu an kimbilir ne ruh devinimleri ile boğuşuyodur, yazık kendisine diyerek haline şükredecek. Allahımız şükrederseniz nimetimi arttırırım dediği için, isyankeş asudebahardan ihsanlarını alacak, kediye verecek..

@lal32

alman mağduru biricik lalimiz, topicte asudebaharın yokluğunun meydana getirdiği dayanılmaz boşluk yüzünden buhrana girecek.. millet fink atıp gezerken, soğuk alamanlarla çalıştığına mı yansın, topicteki sessizliğe mi, bilemeyecek.. "bir asudebahar dünyaya bedel" diye düşünecek..

@noree

evlat edinme serüveninde kendini aşmak isteyen noree, angelina misali önce somali, ardından filistin, olmadı ırak gibi bölgelerden yoksul ve muhtaç çocukları evlat edinmek isteyecek; ancak koca tarafının yaptığı bayram ziyaretlerinden bir boşluk yakalayamadığından, bakkaldan ekmek almaya gitmeyi bile lüks bularak, bu umudundan vazgeçecek..

@sweetseptember

naif kalbi kocasının kalbiyle dolu sweetimiz, ona değil september, november, tüm ayların sweet olduğuna kanaat edip, kocasına bir kat daha aşık olacak..

@gizem

yine kopyalayacak, yapıştıracak, birşeyler yapacak, topicte farkındalığa katkıda bulunacak.. ne de olsa alamanyada kızcağız, okuluna devam edecek..

@hanımkeleşimigetir

ablamız kızçesine kavuşmanın heyecanı ve sevinci ile bizleri tamamen unutacak; amma lakin ki gönlümüzdeki yerini sarsamayacak..

sen var ya bitanesin bitane.....fantazine bayiliyorum be kuzum....nasildi yaziyorsun destan gibi ...okudukca okuyasim geliyor....doyamiyorum ve simdiden seni cok özleyecegimi biliyorum....

sana kocisinle birlikte balayi otelinizde kocaman kocaman mutluluklar diliyorum bebem oldumu...

ne kendini ne kocisini hic bisey icin üzme bebem...

ben burada bulunmayanlarin yasini tutuyor olacagim...kendimi siselere vurmazsam ne ala yani....burda bulamazsaniz sahil kiyisina bakin olurmu....

betiiiii, assolistler son çıkar biliyosun kuzum :)

@çirkin betty

dukan diyetine bayram münasebeti ile ara veren çirkin betty, ütülü ve gözdesiyle yemeye içmeye gezmeye doyacak.. ara sıra aklına adliyedeki apla gelse de, keyfinin kaçmasına müsade etmeyecek. en büyük derdi, bayram sonrası geçici görevle uğraşmanın zorluğunu düşünmek ve asudebaharı özlemek olacak..

sen var ya bitanesin bitane.....fantazine bayiliyorum be kuzum....nasildi yaziyorsun destan gibi ...okudukca okuyasim geliyor....doyamiyorum ve simdiden seni cok özleyecegimi biliyorum....

sana kocisinle birlikte balayi otelinizde kocaman kocaman mutluluklar diliyorum bebem oldumu...

ne kendini ne kocisini hic bisey icin üzme bebem...

ben burada bulunmayanlarin yasini tutuyor olacagim...kendimi siselere vurmazsam ne ala yani....burda bulamazsaniz sahil kiyisina bakin olurmu....

canım benim, sen oku, ben hep yazarım inan.. seni çooooook öpüyorummmmmmm, özle beniiiii

veee ilk calismami yaptim :)

ilk dakikalar inanilmaz zordu. ölüyorum sandim. nefes nefese. ilerleyemiyorum cross'da. ama sonradan alistim. 1 saat calistim. cross, yürüme bandi, kol,sirt aletleri.

yarina nasil kalkacagim hicbir fikrim yok. ama cok eglendim.

umarim ise yarar yaaa..

veee ilk calismami yaptim :)

ilk dakikalar inanilmaz zordu. ölüyorum sandim. nefes nefese. ilerleyemiyorum cross'da. ama sonradan alistim. 1 saat calistim. cross, yürüme bandi, kol,sirt aletleri.

yarina nasil kalkacagim hicbir fikrim yok. ama cok eglendim.

umarim ise yarar yaaa..

kas gevşetici al canım yoksa hamlarsın

Bayramlaştım geldim...son dakika golümü yedim...
müdürüm izin almış vekalet getirdi tam 9 gün müdürlüğe bakacam...
bu 9 gün 15ini de kapsıyor...
Başkana yalakalık yapıp kapmam lazım izni...
offffffffffffffff...şiştim yine yaaaa...
Heppiciğinize iyi bayramlar...
seviyorum sizi...
sviitimmm seninle haberleşiriz canımmm...

iyi bayramlar canim.

aa canım kötü olmuş,
sen altından kalkarsın ama boşwer şimdi tatilin tadını çıkar.
iyi bayramlar canım görüşürüz

iyi bayramlar sweet..

iyi bayramlar datlummm

iyi bayramlar sirine.

kas gevşetici al canım yoksa hamlarsın

önce bi dus sonra da kas gevsetici alip yatcam :))

Selammm güzeller :3::3: çok işlerim var daha fırsat bulursam tekrar gelmeye çalışırım,gelemezsem hepinizin bayramını kutluyorum gözlerinizden öpüyorum :16::16: kendinize iyi bakın hepinizi seviyorum fıstıklar :38:

Hepimize iyi bayramlar olsun :) Mideniz de et dolsun hahahha

yazar; etobur üye :54:

Son düzenleme:
Back
X