Akşam gittim kızlar eltimde vardı çocuklarla aslında kızım için iyi oldu kuzenleriyle baya eğlendi.
Kayınvalidem envayi çeşit yemek hazırlamıştı ama garip bir şey sanki beş yıl onlarla yaşamamışım ilk defa misafirliğe gitmişim gibi gergindim. Babası rakı açtı annesi şarap ne alaka anlamadım özel bir gün falan da değildi ben zaten pek içmedim içkiyle aram yoktur bir kadeh şarap içtim. Kayınvalidem bana hediye bluz almış ama xs beden ben m giyiyorum bu bana küçük gelir dedim zayıflayınca giyersin dedi ne alaka anlamadım göz var nizam var o bluzun bana olmayacağı bariz belli. Yanlız iyi ki telefonumu sessizde unutmuşum iş yerinde sessize alıyorum unutmuşum sesini açmayı bilkentli aramış sonra mesaj atmış çantamdaydı bizimkinin yanında arasaydı heralde orada olay çıkarırdı. Bir ara yanlız kaldık boşanmayla ilgili konuştuk şunu anladım hala ona döneceğime dair ümidi var ama gerçekten dün akşam düşüncelerimi çok zorladım bu kararımın bilkentliyle ilgisi de yok ama ben eşimin hala beni o sokakta bıraktığı geceyi o kadınla olan ilişkisini asla unutamam eşimin de değişeceğini zannetmiyorum bu arada eltim bir ara uygun bir ortamda kulağıma fısıldadı o kadından ayrılmış beni aldattığı üniversiteden arkadaşından bana bir de evleneceğim diyordu![]()
kontes laf vuramayinca, hediye olayiyla isi yürütmüs galiba :) 10 tl de süper.. kizin ceyizine saklasin

telefonun sessizde olmasi da isabet olmus canim ya, yoksa hic sebep yokkken, ellerine koz vermis olurdun.
bayram tatile neden gittin diye bir konu acildi mi?