- 6 Aralık 2010
- 6.158
- 1.549
- 373
ahahhaha iktidarsız demek istemedimYani haftaiçi yoruluyor falan
![]()
hadi onu anladık adam işe yeni girdi, önceden rahattı evde halbuki ama:44::44: seni mi kandırıyo kuzum yoksa,
bak istek şart

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
![]()
![]()
elmeyraaaaa yorumuna koptum geberticem seni yaaa altıma etcem![]()
allah iyiliğini versin elmayra, adamcağız duymasın bunları![]()
hadi onu anladık adam işe yeni girdi, önceden rahattı evde halbuki ama:44::44: seni mi kandırıyo kuzum yoksa,
bak istek şart![]()
yoruluyorsa ve de rahatina düskünse.. isteksiz olabilür. o zaman da tutmaz tabe cocuk.
kizcagiz sorsun aslinda istekliysen gel diye. ona göre saapsinlar.
hem tecrübem olmadigindan birsey yazamam hem de 22 yasinda 4 aylik evli. henüz cocuklari da olmayiversin. önce bi kendilerini gelistirmeyi büyütmeyi ögrensinler..
meyraaa hatun senden macun tarifi istiyor![]()
Hahahah ben onu isteklendiririm, seksi bir garıyam salı günü görürsün hahahahahha
hahahah şaapsınlar hahahhaha
Ben cıkıyorum kızlar, servisi unuttum lafa dalıp. evden yazıcam öpyrm sizi....
kimsecikler yok yine![]()
Ben burdayım ama cok yorgunum yazmaya dermanım kalmadı![]()
aslinda ben de cok yorgunum. spora gittim. 2 saat calistim. iyi geldi. ama coook acikmisim, bi kase corba ictim :) gitti onca emek![]()
sinirimden yedim onu da aslin, yoksa yatardim ya da oyalardim kendimi...
1 çorba kaseden bisey olmaz seker yaa![]()
umarim...
of ya daha bugün erkek arkadasimla uzak mesafe olmasina ragmen ne güzel yürütüyoruz diyordum. 10 dk önce cok fena kizdim ona..
carsamba günü ya carsamba günü beni kafama göre is yapmakla sucladi beyimiz, tartistik, persembe günü ben o nun o benim gönlümü aldik, anlastik. öyle habersiz is yapmak yok diye.
demin internette görüsüyoruz basladi giyinip süslenmeye. nereye partiye gidecekmis. allahim uyuz oldum.
Normalde bu tarz şeyler yapmıyorsa eğer sana misilleme olsun diye gidiyor olabilir