Dert yok, Sohbet var.... :)

Ankaranın ayazından size umut dolu bir günaydıııınnnnnnnnnnnnnnnnn :12::12:

Kandırıkçı güneşli aslında buzzzzz gibi bir İstanbul sabahından hepinize günaydın şekerler...

Kandırıkçı güneşli aslında buzzzzz gibi bir İstanbul sabahından hepinize günaydın şekerler...

Burası da güneşli ama korkunc bir ayaz var yahu :)

Kar yağsa da yollar kapansa işe gelemesek :)

Hafta sonu muhabbet kuşu aldık bakalım konuşaçakmı ,daha yavru ama minicik bişey arada cikliyor :27:

Öyle pat diye konuşur mu abla? Sürekli onunla konuşmak gerekiyor ve ona rutin cümlelerinin öğretmek gerekir:D

-Cici Kuş,
-Aşkım falan gibi :D

Bizde de hamster var :D konuşmuyo, iyi ki de konuşmuyo :D

canlarım ben iyiyim.. cumartesi anneme gittik.. kakara kikiri..
dün de market alışverişi dışında evdeydim.. iyi oldu dinlenmeye ihtiyacım varmış..

haftaya yakın bir arkadaşımın düğünü var.. ama eşimin katılması gereken bir toplantı var.. uyuz oluyorum böyle yerlere yalnız gitmekten.. annenin kaderi kızına çeyiz olurmuş.. annem de hep yalnız gitmiştir böyle şeylere babamın yoğunluğundan..

Öyle pat diye konuşur mu abla? Sürekli onunla konuşmak gerekiyor ve ona rutin cümlelerinin öğretmek gerekir:D

-Cici Kuş,
-Aşkım falan gibi :D

Bizde de hamster var :D konuşmuyo, iyi ki de konuşmuyo :D

Hemen konuşmaz tabiki daha öncede vardı 4 aylukken filan konuşmaya başlamıştı neler söylüyordu varya ..C ile başlayan kelimeler söylemek gerekiyor söylemesi daha kolay oluyormuş.Hamster ha cidden mi nasıl bakıyorsun ona ya ..

Burası da güneşli ama korkunc bir ayaz var yahu :)

Kar yağsa da yollar kapansa işe gelemesek :)

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn....
kk'nın büyük sürükleyici romanı silinmiş galiba bulamadım.
diğer fantazi dünyası ise hala ayakta...:55:

canlarım ben iyiyim.. cumartesi anneme gittik.. kakara kikiri..
dün de market alışverişi dışında evdeydim.. iyi oldu dinlenmeye ihtiyacım varmış..

haftaya yakın bir arkadaşımın düğünü var.. ama eşimin katılması gereken bir toplantı var.. uyuz oluyorum böyle yerlere yalnız gitmekten.. annenin kaderi kızına çeyiz olurmuş.. annem de hep yalnız gitmiştir böyle şeylere babamın yoğunluğundan..

Ben de sinir olurum bu tarz yerlere yalnız katılmaktan; düğün bir hastane iki :1:

Hemen konuşmaz tabiki daha öncede vardı 4 aylukken filan konuşmaya başlamıştı neler söylüyordu varya ..C ile başlayan kelimeler söylemek gerekiyor söylemesi daha kolay oluyormuş.Hamster ha cidden mi nasıl bakıyorsun ona ya ..
Iyyy ben bakmıyorum, kafesinde ve odasında sakin sakin yaşıyor.

Cici, canım, cancan falan de bari abla :D

Hic sorma kapandı, hayır o bişey değil millet de dizi bekler gibi hadi yaz hadi yaz, catladık falan diye yazdı.

herkes bi garip KK da

Ben de sinir olurum bu tarz yerlere yalnız katılmaktan; düğün bir hastane iki :1:

Iyyy ben bakmıyorum, kafesinde ve odasında sakin sakin yaşıyor.

Cici, canım, cancan falan de bari abla :D

Hic sorma kapandı, hayır o bişey değil millet de dizi bekler gibi hadi yaz hadi yaz, catladık falan diye yazdı.

herkes bi garip KK da

Çalışmalara başladık zaten :27: bakalım ne olacak

günaydin herkese :))

ben de simcik yola cikiyorum 1 saat sonra yine görüsürüs :16::16::16:

Günaydınnn canımmm :3:

Günaydın şekerrrr :3: geçen günkü konumu yoksa saldırı olayı demi :44:

Günaydın şekerrrr :3: geçen günkü konumu yoksa saldırı olayı demi :44:

saldırı duruyor hala...

bir tane roman tadında evliliğini yazan bir üye vardı... bildiğin senaryoydu ama sildirmiş. çabuk ifşa oldu herhalde..

şimdi de yeğeninin tacizine maruz kalan kadını okuyoruz.... 2 gündür..

saldırı duruyor hala...

bir tane roman tadında evliliğini yazan bir üye vardı... bildiğin senaryoydu ama sildirmiş. çabuk ifşa oldu herhalde..

şimdi de yeğeninin tacizine maruz kalan kadını okuyoruz.... 2 gündür..

Neler kaçırmışım yahuuu :27::27: derdim var bölümündemi taciz olayı

Back
X