Dert yok, Sohbet var.... :)

Rabbim beni imtihandan imtihana sürüklediği için, bebeği de başıma salıverir, hiç belli olmaz..

ya gerçi artık özeniyorum bebeği olanlara, bahçelinin hayalindeki çocuğun püskevit, çiköleta istemesi gibi, "benim de bir bebeem olsa" falan diyorum bazen, ama güvenemiyorum kendime..

dranas nerde yaa

ahahahhaa yakışır psikoma bebek :D Evliliğin dönemleri işte ara ara yokluyor deemi :D

Dranas ı ben de merak etmeye başladım

offf offfff
Vallaa bu kaynanalar amma çektiriyor be kardeşim gelinlere.
Burada böyle şeyler okudukça cidden şükrediyorum halime.
Benimde kayınvalidem var arada illaki sıkıntılar oluyor ama asla birbirimizin yüzüne bişi demedik.
Heee pardon 5 yıllık evliyim 1 kere oldu :)
üzülüyorum ama ben bu tür olaylar okuduğumda allah yardımcımız olsun

hahh tam gıcık kk kadını tipine büründün.
bir derdim varda konu okuyup "ayy allahıma şükür benim böyle bir dedim yok. tütütütütüttü maşşallah bana." diyen gıcık kk kadını tipi...

eeeee hoşgeldin hediyesi olarak seni ilk topa tutma şerefine ben nail oldum:37:

arkadaslar hafta sonu sizin sohbetinizi o kadar aradim ki anlatamam...defalarca yazmaya calistim ama internetim takildi...yazamadim...

berbat bi hafta sonu gecirdim...

arkadaslar hafta sonu sizin sohbetinizi o kadar aradim ki anlatamam...defalarca yazmaya calistim ama internetim takildi...yazamadim...

Noldu anlat bakim. Canın mı sıkkındı, canını mı sıktılar

hayırdır canım???

valla biz de dün neredeyse kafa göz dalıyorduk kocayla birbirimize.
kavga sebebimiz süper ama...
bir ara anlatırım...
ama sizin dilinize düşmekten korkmuyor değilim hani...
(hazır çirkinim betim de bana sarmaya hazırken)

Hımmm bunları öğrendiğim iyi oldu. Adetin uzun mu sürüyor ki öyle dipdibe :D

Off kadın olmak ne zor iş be

naynnn...6 gün sadece...3ü yoğun...
desolette geçtim kesildi adetim yaaa...yasmine döneceğim bu ay hayırlısıyla...
benim adetim biter yumurtlamam başlar...hep böyledir...

Ben geldim...yine selam vereyim siz yine beni kaale almayın...
ben de giderim...:10::10:

hosgeldin mudire hanim betty.

Beğenmedinizmi yahuu beniiii hoşgeldin demediniz kendimizi tanıttık okadarr... birde torpilim vardı CSİ abladan

hosgeldin sevocan... bebisin nasil??

hayirdir canim

asude alnından öpesim geldi, gurur duydum seninle. çok iyi yapmışsın valla.
ama yine de bayram günü seni üzmelerine,sinirlerini bozmalarına çok üzüldüm.
sayıyosun gidiyosun, bi de laf yiyosun. yok bunlara iyilik yaramaz:19:

d. kontrol hapını da adet döneminde başlamak gerek diye biliyorum, yumurtlama günlerin de yakın sayılır.
tabi düzenine de bağlı.

saolasın cancağızım, zaten bir sorun çıkacağını biliyordum, hazırlıklıydım mental olarak, ama tepkilerimden memnunum.. geriye dönüp baktığımda "hmm iyi ki böyle yaptım" diyebiliyorum.. o yüzden üzüntü vs yok..

bir derdim varda konu okuyup "ayy allahıma şükür benim böyle bir dedim yok. tütütütütüttü maşşallah bana." diyen gıcık kk kadını tipi...

ahahahaha

aynısını ben söyleyecektim de, dedim ki yüklenmeyeyim şimdi csi bana atarlanır, kızı buralara getirdim, ne yükleniyosun vs diye

anlatsana cancağızım, neler oldu hayır olsun?

ya benim hatam.. bu kadına hep "oğlu bulunmaz hint kumaşı ve ben onu bulduğum için kendimi dünyanın en şanslı kadını hissetme motivasyonu ile tüm kahırlarını çekeceğim" izlenimini yaratmıştım. şimdi gördü dünyanın kaç bucak olduğunu.. artık sevgime, aşkıma güvenemeyecek.. rest çekti mi hemen rest..

................

kızlar bu arada size benim için önemli bişe sorucam.. geçtiğimiz hafta 3 kere korunmasız birliktelik yaşadık çok afedersiniz, bugün doğum kontrol hapına başlasam kifayet eder mi, yoksa iş işten geçti mi :(

(bu arada son adet tarihim 1 kasım)

Oğluşları zaten öyle değilmi hemen çemkirmeye başladınmı direk saldırıya geçerler kaygananar :47::47:

Hayırdır nolduuu .

hayırdır canım???

bir ara anlatırım...

Anlatsana :D

Naptın adamcaaza :D

naynnn...6 gün sadece...3ü yoğun...
desolette geçtim kesildi adetim yaaa...yasmine döneceğim bu ay hayırlısıyla...
benim adetim biter yumurtlamam başlar...hep böyledir...

yasmin bana da iyi geliyordu, yaklaşık6 aydır kullanmıyorum bir aydır da cinsel perhizdeyiz :D

Bu ay tekrar başlıycam galiba

hayırdır canım noldu,
geçti mi bari...

hayırdır canım???

bir ara anlatırım...

anlat anlat anlat, biz de kk kadınları olarak elimizden geleni yapalım:52:

kızım hani november sweetti ya, herkes mevzular yaşamış :1:

lal, csi, ben anlattım sıra sizde, haydeeee

AAA lütfennnn bende bir gelin olarak zaten sizin tarafınızdayım fakat arada iyiler çıkıyor onu diyorum. Hani kurunun yanında yaşta yanmasın hesabı :)

Back
X