Dert yok, Sohbet var.... :)

lalcim siz bu para mevzusunu hiç açmasanız artık,
çok yıprandınız yazık ettiniz ilişkiniz de bozulacak.
saygı yok diyosun hele ki, para için olmamalı bunlar...
bırak ne hali varsa görsün naparsa yapsın parayı..seni aç bırakacak hali yok ya...

ne yapayim peki..parayi eline sayip birakayim diledigi gibi harcasin dagitsinmi?

ac kalmak degilki korkum...adam aile kavramindan bi haber....

@csi

şu an yanına gelip seni alnından öpmek istiyorum bebeğim..

bir yumurta kıvamından başlayan olayı boşanmaya götürmek hüner ister..

canımın ta içi, adamcağız sana takılmış, şaka yapmış, bu kadar mevzu çıkarmaya ne hacet? neyse allahtan şaklabanlık falan yapmış da yumuşatmış seni..

imza, otobüste eşi kendisine verilen molanın son mola olduğunu söylemediği için küsen kadın. (sigara içecektim çünküm kaynana ile karşılaşmadan önce, ne bileyim ben öğrenemedim hala nerede son mola verildiğini :19: )

konuyu 2 gün acmasa 3. gün aciyor....evden ilk gittigimde daha dogrusu kendisi birakip gitti ikinciye ben gittim...sözler verdi...ailelerin yaninda para meselesini kabul etti....

canim, o konuyu actiginda sen kendini oyalayacak baska seyler bulsan, dinlememeye calissan. ama susturmada, birak konussun konussun sen hede gec.

ailelerin yaninda elbette oyle davranmaliydi, "karisina bile sahip cikamadi" dememeleri icin. ama onlarin hincini simdi cikariyor anlasilan.

sen hic aldiris etme. dusunme duyma. zor olacaktir ama buna cabala. sonra zaten danisman size daha farkli bakis acilari sunar.

salak kate eskiden ne yapardı biliyor musun?
hüüü böyle oldu şöyle oldu...
samimi değil hüüüü diye ağlaya ağlaya anlatırdı...
süper koruyucu sandığı erkeğine...

şimdi bayramda yaşanan sahne...
sabah erken kalkmışız...yola çıkcacağız...
koridorda bavulları hazırlıyorum..hep birliklte kayınvalidenin kardeşinin evinde kalıyoruz..
mutfaktan biberonları alacağım..koridordan duyuyorum:

"sinir oluyorum ya..hiç istem,yorum..oğluma eziyet ediyor..erkenden kalktı yavrucağım..emir veriyor bir de arabaya şunu indir vb..."

mutfağa giriyorum..ablası tedirgin..utanmış..yüzüme bakamıyor..yanaklar kızarmış.
ama diğerini yüzü var..
bana dönüyor ve şöyle:

" aşkımmmm..bebebğim..söyle evladım..biberon mu istedin...al anneciğim..canım iyi giyin üşütme..."

şimdi bunu söylesem ne yazar söylemesem ne yazar...

ben zaten bu bayram giderken yeni yıl balosuna gider gibi kıyafetler götürdüm yanımda...
saçımın fönünü düşündüm..
parfüm şişesi almıştım ponponlu, pıss pısss ondan sıktım..
ne yapıyorsunuz bahsetsene diye sorduğunda..
her cumartesi eşim beni yemeğe çıkarıyor hayatım güzel gözlerine baka baka yemek yemek istiyorum diye salladım hehehe:52::52::52:
sağolsun bakıcımla bir gün yemeğe çıkmıştık..
bijuteride 5 taş yüzük vardı..(sahte asla takmam)
ama bu bayram alyansımın yanına taktım ki..gözü çıkacaktı..eve dönüş yolunda da parmağımdan çıkardım...
bunun gibi küçük küçük şeyler işte...
ben konuşarak intikam almıyorum...
sıramı bekliyorum

en güzelini yapıyorsun aslında...
susarak da bağırarak da çözüm olmuyor.
en güzeli çatlatmak...
onu da başarıyorsun..
bravo..

csi cım, belli biriktirmişsin bişeyleri. ama adam şaka yapmıştır canım ya, hem ver yapsın yumurtasını yesin,ne üzceksin tatlı canını.
benimkinin bana takılmak için söylediği şeyleri bi yazsam "olmaz derhal bu adamı boşa!" diyebilirsiniz:9:

Tamam anlatıyorum ama bana bakın biriniz dalgaya vurursanız işi tüm hırsımı sizden alırım
(aba altından sopayı göstereyim şimdik giriyorum konuya)

Bildiğiniz üzere ağır abi Bayram tatiliydi , yıllık izindi derken tam tamına 10 gündür evde.
Genel olarak günlerimiz çok güzel geçti.
Tek bir kabus hariç...
Kahvaltı....
Sebebine gelince yumurta... evet yumurta... hani şu tavukların pırtlattığı beyaz ya da kahverengi oval şeyler var ya.. Hah onlar işte...
Yapamıyorum arkadaş...
Benim yumurtalar nedendir bilinmez kayısı olmuyor, olamıyor...Ya cıvık çıkıyor, ya taş.
Dublör yumurta aldım, saydım, saati kurdum, kum saati bile kullandım yok olmuyor.

Neyse bu handikap 8 gündür devam ediyor.
Aslında uzun süredir devam ediyor (her pazar cadı ve koca yumurtlar önlerine geldiğinde BAKALIM BUGÜN ŞANSIMIZAYUMURTADAN NE ÇIKACAK diye dalga geçiyorlardı)
Ancak ardı ardına 8 gün boyunca yumurtalar bir olması gerektiği gibi olmayınca
Dün son kez yumurta yaptım, mükellef bir kahvaltı sofrası.
Yumurtalar geldi (kendimden emin bir şekilde koydum).....Taş çııktılar lanet olasıcalar....

BU biraz bıyık altından gülerek, biraz da kinayelei bir şekilde
"bilerek mi yapıyorsun, kabiliyetsizmisin çözemedim ama bir daha bana kahvaltı hazırlama" dedi.
ben de gülerek "ne güzel işime gelir senin kahvaltı hazırlaman" dedim.
"yok dedi yanlış anladın sen kendinize hazırla ben kendime hazırlarım"
"vay sen bana hizmetçi muamelesi mi yapıyorsun" diyerek bildiğiniz ağlayarak kalktım sofradan, aldım çayımı sigaramı gittim mutfağa
kıza döndüm "hemen ye o yemeğini ve yukarı yengene çık" dedim. kız korkusundan ne yedi ne yemedi bilmiyorum, çıktı yukarı.

açtım ağzımı yumdum gözümü
"yeter be dedim.. yeter.... amma uzattın. dötü bklu bir yumurta alt tarafı. evet yapamıyorum. var mı itirazın? herkese rezil et beni, CSI bir yumurta pişirmeyi beceremiyor diye, umurum değil. ama yeter senin kinayelerinden de senden de, ailenden de , bilmişliklerinden de bıktım usandım. ben boşanmak istiyorum... dayamıyorum artık alttan almaya, susmaya... ister gel eve ister gelme kal kaldığın yerde zerre kadar umurum değilsin" ile başlayan ve yaklaşık 30 dakka boyunca hem ağlayıp, hem zırlayıp hem de içimi döktüğüm bir monolog sonucunda (adamın harbi dili tutuldu) rahatladım.

muhtemelen dilinin tutulma sebebi benden hiç beklemediği cümleleri duymasıydı (ben genelde ölüyorum bitiyorum senin için modundayımdır).
SONRA GÖNLÜMÜ ALMAK İÇİN AĞIR ABİLİKTEN BEKLENMEYECEK TÜRLÜ ŞAKLABANLIKLAR YAPTI...

Sizinki pire icin yorgan yakmak olmuş ama sen eteğindeki bütün taşları dökmüşsün. Bence gayet güzel olmuş. birşeyi kırk kere söyleyince omuyor işte. Madem öyle birgün de kalkıp kendi yapsın. Sana da öğretsin.

lalcim ayın 24'üne kadar (psikolog terapi tarihi) şöyle yapıyoruz,

hiiiiiiçbirşeyi kafana takmıyorsun, gündüz bizimle çene çalıp, gece bizimle tüm gün yaptığın geyikleri hayal ederek gülümsüyorsun,

ayın 24ünde terapist eşliğinde sorunlarınızı irdeledikten sonra, tekrar olaya objektif gözle bakarız..

şimdilik canını sıkıp, tamam mı devam mı gibi radikal olaylara girme bebeğim..

@lal, asude haklı. 24 üne kadar sabır.

ne yapayim peki..parayi eline sayip birakayim diledigi gibi harcasin dagitsinmi?

ac kalmak degilki korkum...adam aile kavramindan bi haber....

hayır canım eline sayma tabiki de, evin erkeği değil mi kendileri...
naparsa yapsın bakalım. sen umursamama çalış biraz. veriyorsa da ucunu kaçırmamayı ailesine sahip çıkmayı öğrenecek

lalcim ayın 24'üne kadar (psikolog terapi tarihi) şöyle yapıyoruz,

hiiiiiiçbirşeyi kafana takmıyorsun, gündüz bizimle çene çalıp, gece bizimle tüm gün yaptığın geyikleri hayal ederek gülümsüyorsun,

ayın 24ünde terapist eşliğinde sorunlarınızı irdeledikten sonra, tekrar olaya objektif gözle bakarız..

şimdilik canını sıkıp, tamam mı devam mı gibi radikal olaylara girme bebeğim..

hergün ayni dört duvarin icinde malesef ben umursamaz davranamiyorum....

tek tarafli girmiyorum ki radikal kararlara....adam agziyla söylüyor....

csicim aslında bu kaynanalar konuşmamızı istiyor...
çünkü bine bin katıyorlar yada acıtasyonla çarpıtıyorlar...
kendini savunacağın zaman ya dedim ama hakaret etmedim çünkü şöyle böyle dedi deselerde,
olmuyor...
erkekler için anneleri ve kızkardeşleri kutsal...dünyanın en fesatları bile olsa...

bayram öncesi taktiksel konuda arkadaş tavsiyesi aldım:52::52:

en güzelini yapıyorsun aslında...
susarak da bağırarak da çözüm olmuyor.
en güzeli çatlatmak...
onu da başarıyorsun..
bravo..

Sen bu adamı seviyor musun? Onu kazanmak istiyor musun? bunun cevabını bi ver önce

salak kate eskiden ne yapardı biliyor musun?
hüüü böyle oldu şöyle oldu...
samimi değil hüüüü diye ağlaya ağlaya anlatırdı...
süper koruyucu sandığı erkeğine...

şimdi bayramda yaşanan sahne...
sabah erken kalkmışız...yola çıkcacağız...
koridorda bavulları hazırlıyorum..hep birliklte kayınvalidenin kardeşinin evinde kalıyoruz..
mutfaktan biberonları alacağım..koridordan duyuyorum:

"sinir oluyorum ya..hiç istem,yorum..oğluma eziyet ediyor..erkenden kalktı yavrucağım..emir veriyor bir de arabaya şunu indir vb..."

mutfağa giriyorum..ablası tedirgin..utanmış..yüzüme bakamıyor..yanaklar kızarmış.
ama diğerini yüzü var..
bana dönüyor ve şöyle:

" aşkımmmm..bebebğim..söyle evladım..biberon mu istedin...al anneciğim..canım iyi giyin üşütme..."

şimdi bunu söylesem ne yazar söylemesem ne yazar...

ben zaten bu bayram giderken yeni yıl balosuna gider gibi kıyafetler götürdüm yanımda...
saçımın fönünü düşündüm..
parfüm şişesi almıştım ponponlu, pıss pısss ondan sıktım..
ne yapıyorsunuz bahsetsene diye sorduğunda..
her cumartesi eşim beni yemeğe çıkarıyor hayatım güzel gözlerine baka baka yemek yemek istiyorum diye salladım hehehe:52::52::52:
sağolsun bakıcımla bir gün yemeğe çıkmıştık..
bijuteride 5 taş yüzük vardı..(sahte asla takmam)
ama bu bayram alyansımın yanına taktım ki..gözü çıkacaktı..eve dönüş yolunda da parmağımdan çıkardım...
bunun gibi küçük küçük şeyler işte...
ben konuşarak intikam almıyorum...
sıramı bekliyorum

kate, kesinlikle doğrusunu yapıyorsun.. zor; ama doğru duruş..

biliyorum ki olay esnasında bu duruşu sergilemek zor oluyor.. yani burada yazarkenki gibi kolay olmuyor sinirlenmemek, sakin kalmak vs.. ama olay geçtikten sonra "iyi ki orada sustum ve onu çatlattım" kısmı var ya.. harika.. o hissi yaşamak için, olay esnasında susmayı başarmak gerekiyor..

kendini savunacağın zaman ya dedim ama hakaret etmedim çünkü şöyle böyle dedi deselerde,
olmuyor...
erkekler için anneleri ve kızkardeşleri kutsal...dünyanın en fesatları bile olsa...

kate ya ağzının ortasına carpma isteğini nasıl basıtırıyorsun peki?

canım bence o karar falan almıyor,nerdeee o cesaret...
bunalmış sadece, ağzına geleni sayıyor...

bekar hayati yasamaya basladigimdan beri en iyi yaptigim sey yumurta :))

sayarak pisirdikten hemen sonra sicak suyundan cikar ve soguk suya tut.

olmadi ben sana buradan yumurta haslama makinesi getireyim. adamlar yapmislar. yumurtayi koyuyorsun suyu koyuyorsun fise takiyorsun. istedigin kivamda pisiriyor sana...

@csi

şu an yanına gelip seni alnından öpmek istiyorum bebeğim..

bir yumurta kıvamından başlayan olayı boşanmaya götürmek hüner ister..

canımın ta içi, adamcağız sana takılmış, şaka yapmış, bu kadar mevzu çıkarmaya ne hacet? neyse allahtan şaklabanlık falan yapmış da yumuşatmış seni..

imza, otobüste eşi kendisine verilen molanın son mola olduğunu söylemediği için küsen kadın. (sigara içecektim çünküm kaynana ile karşılaşmadan önce, ne bileyim ben öğrenemedim hala nerede son mola verildiğini :19: )

dinime küfreden müslüman olsa... bu 1.
benim huyum çok kötü..
acayip sabırlıyımdır. yüzsüzlük derecesinde sabırlıyımdır.
hiç belli etmem, sabrımın son noktasına kadar savaşırım.
ama döndü gözüm inan döndü....
şiş gözlerle eltime anlattım nasıl gülüyor bir yandan özür diliyor güldüü için.
dedim "GEBERTİRİM, Allah canımı alsın gebertirim gülme"
ama bir yandan ben de gülüyordum tabi.
yazık kızım nasıl korkmuş. yukarı çıktığında bembeyazmış. eltime demiş ki "yenge annem beni buraya yolladı, neden ki? kavga mı etçekler ki?"
onun gönlünü de sıpaya dockers bot alarak çaldım...
benim koca benimkini nasıl çaldı onu demicem:38:

olmuyor...

kate ya ağzının ortasına carpma isteğini nasıl basıtırıyorsun peki?

:37: :37: :37: :37: :36: :36: :36: :36: :36: :37: :37: :37: :37:

canım tipik bir evlilik kavgası olmuş...
mutlu evliliklerde zaten böyle minik şeyle için kavga edilmez mi?
varsın kavganız yumurtadan olsun..

Tamam anlatıyorum ama bana bakın biriniz dalgaya vurursanız işi tüm hırsımı sizden alırım
(aba altından sopayı göstereyim şimdik giriyorum konuya)

Bildiğiniz üzere ağır abi Bayram tatiliydi , yıllık izindi derken tam tamına 10 gündür evde.
Genel olarak günlerimiz çok güzel geçti.
Tek bir kabus hariç...
Kahvaltı....
Sebebine gelince yumurta... evet yumurta... hani şu tavukların pırtlattığı beyaz ya da kahverengi oval şeyler var ya.. Hah onlar işte...
Yapamıyorum arkadaş...
Benim yumurtalar nedendir bilinmez kayısı olmuyor, olamıyor...Ya cıvık çıkıyor, ya taş.
Dublör yumurta aldım, saydım, saati kurdum, kum saati bile kullandım yok olmuyor.

Neyse bu handikap 8 gündür devam ediyor.
Aslında uzun süredir devam ediyor (her pazar cadı ve koca yumurtlar önlerine geldiğinde BAKALIM BUGÜN ŞANSIMIZAYUMURTADAN NE ÇIKACAK diye dalga geçiyorlardı)
Ancak ardı ardına 8 gün boyunca yumurtalar bir olması gerektiği gibi olmayınca
Dün son kez yumurta yaptım, mükellef bir kahvaltı sofrası.
Yumurtalar geldi (kendimden emin bir şekilde koydum).....Taş çııktılar lanet olasıcalar....

BU biraz bıyık altından gülerek, biraz da kinayelei bir şekilde
"bilerek mi yapıyorsun, kabiliyetsizmisin çözemedim ama bir daha bana kahvaltı hazırlama" dedi.
ben de gülerek "ne güzel işime gelir senin kahvaltı hazırlaman" dedim.
"yok dedi yanlış anladın sen kendinize hazırla ben kendime hazırlarım"
"vay sen bana hizmetçi muamelesi mi yapıyorsun" diyerek bildiğiniz ağlayarak kalktım sofradan, aldım çayımı sigaramı gittim mutfağa
kıza döndüm "hemen ye o yemeğini ve yukarı yengene çık" dedim. kız korkusundan ne yedi ne yemedi bilmiyorum, çıktı yukarı.

açtım ağzımı yumdum gözümü
"yeter be dedim.. yeter.... amma uzattın. dötü bklu bir yumurta alt tarafı. evet yapamıyorum. var mı itirazın? herkese rezil et beni, CSI bir yumurta pişirmeyi beceremiyor diye, umurum değil. ama yeter senin kinayelerinden de senden de, ailenden de , bilmişliklerinden de bıktım usandım. ben boşanmak istiyorum... dayamıyorum artık alttan almaya, susmaya... ister gel eve ister gelme kal kaldığın yerde zerre kadar umurum değilsin" ile başlayan ve yaklaşık 30 dakka boyunca hem ağlayıp, hem zırlayıp hem de içimi döktüğüm bir monolog sonucunda (adamın harbi dili tutuldu) rahatladım.

muhtemelen dilinin tutulma sebebi benden hiç beklemediği cümleleri duymasıydı (ben genelde ölüyorum bitiyorum senin için modundayımdır).
SONRA GÖNLÜMÜ ALMAK İÇİN AĞIR ABİLİKTEN BEKLENMEYECEK TÜRLÜ ŞAKLABANLIKLAR YAPTI...

bekar hayati yasamaya basladigimdan beri en iyi yaptigim sey yumurta :))

sayarak pisirdikten hemen sonra sicak suyundan cikar ve soguk suya tut.

olmadi ben sana buradan yumurta haslama makinesi getireyim. adamlar yapmislar. yumurtayi koyuyorsun suyu koyuyorsun fise takiyorsun. istedigin kivamda pisiriyor sana...

Evlendiğimizden beri rafadan yumurta yiyemedik :D Sayıyorum olmuyo :D

Back
X