Dert yok, Sohbet var.... :)

izletin anacım banane, ben de dalgamı geçerim kekeme hayranı küçük asudeyle:52:
şaka bi yana susam sokağı çok iyiydi ben de çok şey öğrendim ordan.
keşke öyle programlar olsa hep.
ben küçükken çok fazla haber programı,açık oturum izledim. olacağı buydu. anarşik oldum. kusura bakmayın.:52:

canım sen muhtemelen duymuşsun bi programda bişeler, ezbere konuşuyosun, durup bir mantığınla düşün istersen?

bu işin ortası yok

ya alayına karşı olursun, ya hepsine kucak açarsın

susam sokağı candy şirinler tsubasa iyiydi, şimdikiler kötü diye birşey olabilir mi ya?

minik kuş, kırpık falan.. tsubasanın kaleye koşmasını hatırla kızım.. bunlar mı iyiydi?

bu dönemki çizgi filmler çok da öğretici içerikli, benim boy boy yeğenlerim var, zaman zaman izlemek durumunda kalıyorum..

çocuk eğitiminde tv ve internet yoğun olmamalı, herşeyin aşırısı zarar.. ama yok saymak? hiç akıllıca değil..

canım sen muhtemelen duymuşsun bi programda bişeler, ezbere konuşuyosun, durup bir mantığınla düşün istersen?

bu işin ortası yok

susam sokağı candy şirinler tsubasa iyiydi, şimdikiler kötü diye birşey olabilir mi ya?

minik kuş, kırpık falan.. tsubasanın kaleye koşmasını hatırla kızım.. bunlar mı iyiydi?

bu dönemki çizgi filmler çok da öğretici içerikli, benim boy boy yeğenlerim var, zaman zaman izlemek durumunda kalıyorum..

çocuk eğitiminde tv ve internet yoğun olmamalı, herşeyin aşırısı zarar.. ama yok saymak? hiç akıllıca değil..

canım dalga geçiyorum ya, alayına niye karşı olayım?
hiçbiri hakkında hiç bişey de duymadım, bilmem etmem.çocuklara ne yaptığını da bilemem.
sadece kk da anneleri üzerindeki etkisini gördüm, çişcikler kakacıklar falan filan,
komik yahu

hiçbiri hakkında hiç bişey de duymadım, bilmem etmem.çocuklara ne yaptığını da bilemem.
sadece kk da anneleri üzerindeki etkisini gördüm, çişcikler kakacıklar falan filan,
komik yahu

bezimizi atıyoruz :D kakamızı lazımlığıaa yapıyoruzzzz :D

bu işin ortası yok

ben size katılmıyorum sevgili bağyan...
eski çizgi filmler belk eğitici-öğretici değildi ama şiddet de içermiyordu
tom ve jerry de bile tom jerry nin kafasına tava indiriyor, 3-5 yıldızdan sonra jerry ayağa kalkıyordu.
gargamel şirinleri balta girmemiş ormanda kovalıyor, ama filmin sonunda hepsi mutlu mesut şarkılarını söylüyordu.

şimdikiler öyle mi?
seni seçtim pikaçuuuuuuuuuuuuu diye birbirlerinin üstlerine zıplıyor çocuklar.
pepe ve calliou için çok yorum yapmıcam çünkü benim kızın ilgisini çekmemişti onlar.
ancak yine de her iki zamanın çizgi filmlerini aynı kefeye koymak, bence elma ve armutu aynı kefede tartmak gibi

ben size katılmıyorum sevgili bağyan...
eski çizgi filmler belk eğitici-öğretici değildi ama şiddet de içermiyordu
tom ve jerry de bile tom jerry nin kafasına tava indiriyor, 3-5 yıldızdan sonra jerry ayağa kalkıyordu.
gargamel şirinleri balta girmemiş ormanda kovalıyor, ama filmin sonunda hepsi mutlu mesut şarkılarını söylüyordu.

şimdikiler öyle mi?
seni seçtim pikaçuuuuuuuuuuuuu diye birbirlerinin üstlerine zıplıyor çocuklar.
pepe ve calliou için çok yorum yapmıcam çünkü benim kızın ilgisini çekmemişti onlar.
ancak yine de her iki zamanın çizgi filmlerini aynı kefeye koymak, bence elma ve armutu aynı kefede tartmak gibi

Ağsude cadısı beni paranoyak yaptı :D Boyadığım yeri elmayra ile armut diye okudum :1:

@viraaaaaaaaaaaa :D gördüm seni aşağıdaaa :D

bezimizi atıyoruz :D kakamızı lazımlığıaa yapıyoruzzzz :D

kızlar komik geliyo size ama
bu şarkıların az öncede yazdığım gibi çokda etkisi var
benim kızım şu anda erken olduğu için alıştırmamıza rağmen 2-3 haftadır tuvalete yapicam çişimi diyor
vehakikatende yapıyor
biz anneler için olumlu bence

komik yahu

Ağsude cadısı beni paranoyak yaptı :D Boyadığım yeri elmayra ile armut diye okudum :1:

yemin ederim ben de elmayra ile armut diye okudum, senin mesajını görünce koptum

yemin ederim ben de elmayra ile armut diye okudum, senin mesajını görünce koptum

hahahahha kafa yapısı işte :D

deli yaa :9: :9:

ama ehlileşirse olmaz ki,boşver asude'yi böyle kabul edelim

asudecim :16:

Dimi böle daha sevimli :D

ön yargılısınız işte.
yargılarınınız mantığınızın önüne geçmiş.
pesssss:33:

Yok bea ben cümleleri okumadan tammlıyorum :S Yanlış anlaşılmalara kendim kendime ortam yaratıyorum

asudeyi ehlileşmeden kabul edelim, böyle daha sevimli derken?

sevgili elmayra ve noree

vahşi maymun mu seviyosunuz afedersiniz o ne öyle ya :1:

Back
X