Dert yok, Sohbet var.... :)

offffffffffffffffffffff
bdv sekmesine çok yıpranan arkadaşın açtığı konuyu okudunuz mu?:18::19::20:

asudeyi ehlileşmeden kabul edelim, böyle daha sevimli derken?

sevgili elmayra ve noree

vahşi maymun mu seviyosunuz afedersiniz o ne öyle ya :1:

Maymun ırkcı bi kelimeymiş, hic mac izlemiyor musun :D Zenci futbolculara maymun diye bagırmışlar :D

kadın zaten boşanma davasını açtığı andan itibaren özgürdür

ben ortada hukuksal bir suç göremedim

bana göre etik olarak da problem yok.. herkes nikahsız birliktelik yaşıyor, hepsini topa mı dizelim

bana göre etik olarak da problem yok.. herkes nikahsız birliktelik yaşıyor, hepsini topa mı dizelim

are you sure, my baby?

henüz dava sonuçlanmamış.
hala diğer adamla evli.
boşanma davasında "ilam"ı almadığın sürece bile boşanamıyorsun.
benim bir arkadaşım mahkemede boşandıkları halde son anda çark edip ilamı almadılar ve hala nikahları devam ediyor, ordan biliyorum:26:

ayrıca hukuksal sorun olmadığını düşünelim (ki bence velayeti alır baba) etik olarak????

Son düzenleme:

Yavrukuş boşanma ilamı eline gelmeden özgürleşmez kadın/erkek, dava nihayete erip imza atılınca özgür olrak, etik olarak da hukuki olarak da benm gözümde

hukuk kısmını öyle biliyorum

kadın davayı açtıktan sonra aldatma diye bişe yok.. ama resmi olarak evlenemez.. diye biliyorum..

gelelim etik mevzuya..

söz konusu "kadın" olunca, hepiniz topa tutarsınız..

oysa banunun kocasını sahiplendik, banu adamdan vazgeçmeyince onu "güçlü kadın" ilan ettik forumca değil mi??

hatta csi onları yeni evli falan gibi anıyor.. adamdan tiksinmiyor ki bu kadar sempatik bakıyor, değil mi?

kadın davayı açtıktan sonra aldatma diye bişe yok.. ama resmi olarak evlenemez.. diye biliyorum..

gelelim etik mevzuya..

oysa banunun kocasını sahiplendik, banu adamdan vazgeçmeyince onu "güçlü kadın" ilan ettik forumca değil mi??

hatta csi onları yeni evli falan gibi anıyor.. adamdan tiksinmiyor ki bu kadar sempatik bakıyor, değil mi?

Dava süresince çekişmeli olduğunu varsayarsak aldattığı kanıtlanırsa ne olacak velayet acısından? Hakim sen davayı acmıssın özgürsün mü diyecek?

Ben kendi adıma yeni evli vs demedim, bana göre ego da ahlaksızdı. Kadın erkek ayırt etmiyorum. Bu yapılan ahlaksızlıktır.

gelelim etik mevzuya..

asude;
benim o konuda banuya ne kadar ters düştüğümü hatırlaman gerek.
kate, pata çok net biliyor bunu. banu da biliyor.

ben banuya da defalarca söyledim, ben yapamazdım, yapmazdım, sen yapabilecekmisin dedim.
unutabilecekmisin? dedim...
denicem, unutmak istiyorum, çok seviyorum dedi.
ne deseydim.
yıkıl karşımdan bir daha asla benimle görüşme mi deseydim?

ben ego için değil banu için yeni evli sıfatını kullanıyorum, çünkü benim için banudur yeniden o evliliği yaşayan.
adamdan tiksinmek tiksinmemek haddime değil, sonuçta karısı kabul etmiş ben kimim?
ancak banuyu özellikle akşamları kocası varken aramamam bile onun varlığından rahatsız olduğumu belirtiyor sanırım???

ayrıca nasıl ikisini aynı kefeye koydun ya????
hepsini geç, hepsini....
bari banunun kocası 7 ay sevgili hayatı yaşadı.
bu kadın gibi senelerden sonra gördüğü adamın koynuna girip 2-3 saat sonra hiçbişey yokmuş gibi eve dönmedi.

Back
X