Dert yok, Sohbet var.... :)

bence kazen suclu

Haklısın..:17:
Sen Beni Tanıyorsun Ama SweetSeptember Tanımıyor..:50:
İçi Rahat Olsun Diye Yazdım Belki Soramıyordur..
Haklı da..

göz aşinalığım var makara, merak etme,tanışmasak da biliyorum seni.
benim kızdığım yeni üye olup gelip buraya ortamı germek için çabalayanlar.
anlayamıyorum huzur bozmak kime nasıl bi haz veriyor

Dil/el ayarı gözetiyoruz tabi ki. Bazen kantarın topuzu kaçıyor. Ama bile isteye yapılan şeyler de oluyor. Bu akşam yaşanan olaylarla ilgili değil sadece. Başka topiklerden gelinip düelloya çağırmalar, burda tahrik edip üstüne cekmeler vs vs. Haa bunlar kötü içerik gerektirir mi inanın bilemiyorum :S

Peki şöyle yapalım;

Ben yaGmurluk değil de normal bir üyeyim şu anda. Allahaşkına biri bana açıklasın aşağıdaki mesajın ters cevap verilecek neyi var

merhaba hepinize

bu topiği görüyorum nice zamandır dur şu konuyu okuyum da, şuraya göz atayım da.

yok şu konuya yorum yazayım da, gireyim derken 2 ay geçti galiba

selam vermek bugüne kısmetmiş demek ki...

forumun dert yüklü topiklerinde gezindikten sonra burası güzel bir nefeslenme yeri olmuş

tekrar görüşmek üzere şimdilik hoşçakalın...

Sorun 2 ay geçti denmesi mi. Ben de derim ki aylardır okuyorum ama cevap yazmadım. Şimdi bu büyük bir sorun mu yoksa benim algı kapasitemi aşan bir durum mu var bu mesajda ?

Son düzenleme:
Peki şöyle yapalım;

Ben yaGmurluk değil de normal bir üyeyim şu anda. Allahaşkına biri bana açıklasın aşağıdaki mesajın ters cevap verilecek neyi var

Sorun 2 ay geçti denmesi mi. Ben de derim ki aylardır okuyorum ama cevap yazmadım. Şimdi bu büyük bir sorun mu yoksa benim algı kapasitemi aşan bir durum mu var bu mesajda ?

Kantarın topuzunu kacıran ve çenesini tutamayan asudeydi zaten. Ben bundan bahsetmiyorum. Son zamanlarda yapılan cıkıntılıklardan o kadar bunaldık ki o da patladı. Evet tersledi. Ama alıntı mesajından sonra onu uyaran arkadaşını da tersledi. Yani bana göre asudenin tarzı bu, size göre bu forumun bir kalıbı var herkes uymak zorunda.

Yağmurluk olarak cevap yazmam gerekirse; evet asude hatalıydı ama ceza almasaydı keşke de bir mod vs gelip uyarsaydı.
Herhangi bir üye olarak cevap yazmam gerekirse; onun tarzı bu biz onu burda idare ediyoruz ama ben istediğim topiğe yazarım, siz muhtarmısınız, cete misiniz diyen üyelerin patlamasıydı.

bu mesaj zaten asude dışında hiç birimizin dikkatini dahi çekmedi. ilgilenmedik bile. ilgilenmek zorunda mıyız? burası geyik topiği değil mi?
keşke asude de cevap vererek prim vermeseymiş.

"öğretmeniiim beni oyuna almıyolaar" diye şikayet edilmiş mi oldu şimdi asude?

Kantarın topuzunu kacıran ve çenesini tutamayan asudeydi zaten. Ben bundan bahsetmiyorum. Son zamanlarda yapılan cıkıntılıklardan o kadar bunaldık ki o da patladı. Evet tersledi. Ama alıntı mesajından sonra onu uyaran arkadaşını da tersledi. Yani bana göre asudenin tarzı bu, size göre bu forumun bir kalıbı var herkes uymak zorunda.

Yağmurluk olarak cevap yazmam gerekirse; evet asude hatalıydı ama ceza almasaydı keşke de bir mod vs gelip uyarsaydı.
Herhangi bir üye olarak cevap yazmam gerekirse; onun tarzı bu biz onu burda idare ediyoruz ama ben istediğim topiğe yazarım, siz muhtarmısınız, cete misiniz diyen üyelerin patlamasıydı.

size katiliyorum her topigin kendine gore bir tarzi var evet her kaliba uyamayiz evet bu sitenin de bi kurli var ama edeblice her zaman yazan biri icin bir uyari olmaksizin ban verilmesi bence dogru degikl buda benim fikrim..
bunku ayni sey banada oldu...

bu mesaj zaten asude dışında hiç birimizin dikkatini dahi çekmedi. ilgilenmedik bile. ilgilenmek zorunda mıyız? burası geyik topiği değil mi?
keşke asude de cevap vererek prim vermeseymiş.

"öğretmeniiim beni oyuna almıyolaar" diye şikayet edilmiş mi oldu şimdi asude?

Tam hatırlamıyorum ama ya yazanı tersledi ya da sevoyu tersledi. Off sweet off. İçim daraldı

Tam hatırlamıyorum ama ya yazanı tersledi ya da sevoyu tersledi. Off sweet off. İçim daraldı

asude beni de tersledi bi zaman, hatırlamadığım bi konudan. ee napayım yani kötü içerik diyip ağlıyayım mı? kaldıramayan gider.
geyik topiğine taşınmadık mı biz sırf rahat rahat konuşabilmek yeri geldiğinde birbirimize bile sert çıkabilmek, içimizi dökebilmek için?

Peki. Biz aman bu üyenin tarzı bu zaten herkesi tersliyor diye göz mü yumalım ? Terslenenlere haksızlık değil mi bu? Siz birkaç kişi arkadaşınızı idare edebilirsiniz. Ama bu forumda 200 küsür bin kişi var herkes birbirini idare etmek zorunda değil değil mi? Keşke uyarsaydınız diyorsunuz biliyor musunuz kaç cezası kaç uyarısı var? Ben bunu bütün üyelerin profillerinden görebiliyorum. Uyarı hakkı hayatta kimse için sınırsız değil maalesef. Sonuçta hayatın birçok alanında olduğu gibi bu forumundan belli bir düzen ve seviyede işlemesi için kurallar var. Bunların en başında da karşılıklı saygı geliyor. Tabii ki insanın iyi günü olur, kötü günü olur fakat kimsenin kimseye katlanacağı bir ortam yaratılmamalı diye düşünüyorum.

Sonuçta kurallara uyulmaması dahilinde yapılacaklar da belli ve o durum işletilmiş. Tabii ki arkadaşınız, çok seviyor bazı durumlarını idare edebiliyor olabilirsiniz ama hep derim forumda herkes yazdığının sonucunu iyi ya da kötü alıyor. Ha ortada büyük bir haksızlık vardır o zaman oturulup konuşulur. Yöneticiler olarak yanlış anlayıp geri adım atmışlığımız da vardır. Lakin bu durumda yazılanlar belli ortada bir haksızlık yok. O nedenle arkadaşınız birkaç gün forumdan uzak kalacak..

Ha bu arada yablış anlaşılmasın hiçbir üyeyi koruyor ya da yeriyor değilim. Sadece bugğn olan durum için konuşuyorum. Açıkcası forum genelinden bu kadar açıklama da yapmam. Ama yazılanları görünce acaba bir yerde hatra mı yaptık diye inceleme gereği duyup yazdım...

Güzel paylaşımlar dilerim...

asude beni de tersledi bi zaman, hatırlamadığım bi konudan. ee napayım yani kötü içerik diyip ağlıyayım mı? kaldıramayan gider.
geyik topiğine taşınmadık mı biz sırf rahat rahat konuşabilmek yeri geldiğinde birbirimize bile sert çıkabilmek, içimizi dökebilmek için?

Ceza almaya sebep hakaret mi, terslemek mi, diğer üyenin huzurunu bozup kötgü içerik almak mı bilemedim ki ben :S Cidden bilmiyorum, ceza almada rekor kırdım gerçi ama hatırlamıyorum niyeydi

Back
X