Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugün topik çok durgun kızlar
bence de, uykum geldi kızlar, nerdesinizz
3 kilo almışım yaaaa moralim çöktü resmen![]()
benimde tartılmam lazım ama korkuyorum :18:
evet öyle ama iste biraz sabirsiz oluyorum gelecegimiz söz konusu olunca...
canim maddi problemler, ailesi, genel problemler...actigim konulara bak anlarsin....
Cesaretini topla çık tartıya,nasıl aldım anlamadım bile su içsem yarıyor yaaaa![]()
lalcim eski konularından baktım canım umarım herşey bugün hayırlı olur
Olsun geç olsun temiz olsun denir ya,düzelir ,inşşallah herşey...
benim yazmam gereken yazılar var,bir yandan onu yazıyorum![]()
Ben de karar yazıyorum, ilgilenicem sizlerle :S
canım bir uzman tavsiyesi almak her zaman iyi gelir. umarım eşin çok geç olmadan düzelir.
Bizim burada da gergin bir bekleyiş var
Dün akşam bizimki kuzenin kafesine gitti web sayfası için kuzen beni de çağırdı ama gitmedim
Bu arada kuzen şüphelendi ne alaka mühendis niye web sayfasıyla ilgileniyor uğraşacak başka iş mi bulamamış dedi ben de sana iyilik yaramıyor diyip cazgırlık yaptım
Gitmedim de ne oldu sanki kantar kendince eğlendi ben de evde kafa patlattım![]()
@viracocha msj kutunu boşalt kanka.Burayı okursan tabisi.
insallah canim...tekrar tekrar ayni seyleri söylüyorum ama suan baska bisey kalmiyor...hakkimizda hayirlisi....
evet öyle...ben evlenene kadar cok sabretmistim...babam inat etmisti vermicem kizimi diye...3 kez istemeye geldiler...birinde kapidan kovuldular...simdi buna da sabredecegim....
aynen öyle...birde patronum tam karsimda oturuyor suan....
ilgilenin bugün benimle....ilgi ihtiyacim var benim....
hep öyle derler zaten ablacım![]()
O onun tarzı. O hayatta iğrenc duruyor diye sen durmak zorunda değilsin.
Ama hayat senin. Nasıl istersen öyle yaşa
Ailen istememiş demekki ilk başta,atlatırsınız inşallah ya
Demi yani şimdi suyun ne suçu var
Çok yiyen biri değilimki bide şimdi kahvaltı yaptım bide akşam yerim biraz o kadar![]()
vuhuuu, ayar moduuu
@dranas, davayı bekleee. kafe kaçmıyoo,sen daha çook eğleniceksin ama şimdi beklee.