benden hic gitmiyorlar nore :d allah sabrımı sınıyor![]()
bende de yaa,yani biri gidiyor ama hemen bir başkası dolduruyor onun yerini...
arkayı beşleyelim abiiiiiiii

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benden hic gitmiyorlar nore :d allah sabrımı sınıyor![]()
ne vakit gitcen kadına????
bir de dün yatarken aklıma geldi senin kocişin işle arası nasıl???
bende de yaa,yani biri gidiyor ama hemen bir başkası dolduruyor onun yerini...
arkayı beşleyelim abiiiiiiii![]()
kedicik ve csi nerelerde ????
beni dinlediginiz icin hepinize tesekkür ederim....
çok sıkıcı birgün bugün....
kafamda bir sürü şey var dolanıp duran...
evde olup kitap okumak isterdim ckafamı boşaltmak için...
böyle zamanalarda siz nasıl kafanızı boşaltıyorsunuz kızlar????
ahahah yarın kutlama varhavayi fişek
![]()
Sabahtan gideyim diyorum :S hic gitmek de istemiyorum :S
Beni mi düşünüyosun capkınYa nore onun işle arası iyi de sanki bu sefer de şirketin onunla arası iyi değil. Sanki maaş vermiyorlar primlerin üstüne yatıyorlarmış gibi bir hava var ama bilemiyorum :S haftaya belli olacak. tarafsızım, yorumsuzum istifa ederse başına gelecekleri biliyor, dünya kadar yerden arıyorlar ikinci görüşme icin kafası karışıyor.
Allah sağlık derdi vermesin gerisi boşbeleş işler
kedi gec gelicem dedi dün, csi da yemeğe gitmiştir.
Ne demek canım ya hiç bişi dülğnme sen şimdi relax ol sadece
Duvarlara konuşuyom,evin içinde turluyom resmen
Perhiz bitiyor haaaa![]()
Dün sazanın biri jinekolojide konu açmış hemde ilk mesaj tabiki erkek +18 modunda sormuş bide hemen içerik edip bildirdim şutlanmış hemen
ivit aklıma düştün birden hahahaha
git git ihmal etme...benim regl bitsin bende soluğu doktorda alıcam kistlerim büyüdü sanırım..
bu çocuğun şansı mı yok yoksa tatlım yaa???peki hem çalışıp hem diğer görüşmelere gitse ???
ivit aklıma düştün birden hahahaha
git git ihmal etme...benim regl bitsin bende soluğu doktorda alıcam kistlerim büyüdü sanırım..
bu çocuğun şansı mı yok yoksa tatlım yaa???peki hem çalışıp hem diğer görüşmelere gitse ???
evet en önemlisi sağlık...
aydınlattığın için sağol şekerim
abla bende evdeysem eşyalarla konuşuyorum,kafayı yiyorum sanırım...yani konuşuyorum derken ne bilim koltuk biraz yerinden kaydıysa koltuğa kızıyorum falan![]()
basla bir yerden arkasi gelir
Uçuş moduna alıcam telefonukaptan pilot yasakladı
İvet yani bence bitiyor ama doktor bir hafta daha verirse kadına senin yüzünden cinsel hayatım bozuldu dicem![]()
dava et bence kadini....
pisliiiiik![]()
Şansı yok da benim de sabrım kalmadı artık. Cok sıkıldım :S
Hemde ne iğrençççç
Huzurlu değilmi iş yerinde
Bendede oluyor çoğu zaman herşeye kızıyorum en güzelide gidip alışveriş filan yapıyorum![]()
Şansı yok da benim de sabrım kalmadı artık. Cok sıkıldım :S
Bendede oluyor çoğu zaman herşeye kızıyorum en güzelide gidip alışveriş filan yapıyorum![]()
Çok mutlu ama patronları bir garip abla yaa, cok rahatlar :S
esime kizidigim zamanlarda hep kendimi alisverise vururum...bi keresinde daha bekardik...tartismisdik gidip 40-50 € bakim ürünleri almistim....iyii geliyor....
deme öyle tatlım...hiç maaş alamadı mı yani????
bazen mutfakta musluk açıyorum ya mesela pöskürürse başlıyorum musluğa bağırmaya,yok anam yok ben normal değilim![]()
esime kizidigim zamanlarda hep kendimi alisverise vururum...bi keresinde daha bekardik...tartismisdik gidip 40-50 € bakim ürünleri almistim....iyii geliyor....
Alışveriş kurtarıyor bizi stres atıyozzzzeeee borcu ödemekte kocaya kalıyor tabiiii
Musluğun suçu ne![]()
beni alışveriş ancak pazara gidersem mutlu ediyor..alışveriş merkezlerine gıcık oluyorum,mecburi gittiğim zamanlarda başım ağrıyo...
geçen h.sonu bizim ordaki pazara gittik 30 tlye trençkot aldım ama çoookkk güzel![]()
yok tabi onun suçu ama sinirleniyorum işte bağırıyorum sonra da kendime gülüyorum![]()