Dert yok, Sohbet var.... :)

bi kaç dk önce ben de onu okudum, çok üzüldüm kadına. bu şekilde gitmesine. bu kadar vefasızlığı hakedicek ne yapmış olabilir bi kadın? röportajını okumuştum, şimdi bu yaşta vefat etmesi...adamın pişkin pişkin ölüm ilanı vermesi, oraya iki satır eski karım, hayat arkadaşım bile yazdıramamış...:47:

çıtır karısından korkmuştur.
malum, eski eşinin ilaç masrafını karşılamak yerine yeni karısına son model 4*4 almayı tercih etmişti.

vay insanlık vay demekten başka bişey gelmiyor içimden:14:

işin komik yanı; ayşe ve zeynep benim okul arkadaşlarımdı. liseden. o zamanlar böyle şımarık bir kız değildi bu. ne oldu? mantığını nerde yitirdi, anlamıyorum, anlayamıyorum:47:

of saçma sapan işlerle uğraşıyorum.
eşim sabah minik bir maddi hasarlı kaza geçirdi.
yemek moto kuryelerinden biri çarpmış arkadan.
şükür her iki tarafta da yok bişey.
ancak kasko firmasının gerizekalılığıyla uğraşıyoruz.:47:

bir de birkaç anım depreşti.
en son ali taran'ın eşinin vefat haberi beni çok acayip yerlere götürdü.
şu anda çevrimdışıyım anlayacağınız.:5:

canım geçmiş olsun, maddi hasarlı kazalar da çok sinir bozucu işte bu yüzden, kaskoya gel de laf anlat.

ilahi adalete inanırım ben, bunun yarını da var, gençliği gibi yaşlılığı da var, o kadın da aynı şeyi yaşayabilir....

estf. cnaım benim olur mu öyle şey. Bakıyo bir taraftan da ben de fobi oldu, bir ay orda bir ay burda calısması. Sinirim ona. Yoksa kendi de iş bulmadan cıkmam diyor. Ayyy ruhumu sıkıyor bu cocuk benm :S

"vardır her işte bir hayır" de; geç bebeğim....

Ali Taran'In eski eşi vefat etmiş bugün.
Evinde, tek başına.
Ne evladı varmış yanında, be de hayat yoldaşı.

Hatta o adam ki son günlerinde ilaç parasını bile karşılamamış, kısa süre önce okumuştum bu konudaki röpörtajını.
Aşk biter, sevgi biter de insanlıkta mı biter be insan evladı????

Demşn basın açıklaması yaptı ama ne dediği anlaşılmıyordu bide,ölüm ilanı vermiş

aksine daha cok karisiyor cünkü aslina bakarsan ihtiyacim yok dolap dolu...problem o....

mecbur canim ama türkiyeye gelince pazardan cikmam kolay kolay....

İhtiyaç olmasada alınıyor genede yaa..

Geçmiş olsun canım ya bunada şükür kasko karşılar herhalde zararı

canım geçmiş olsun, maddi hasarlı kazalar da çok sinir bozucu işte bu yüzden, kaskoya gel de laf anlat.

ilahi adalete inanırım ben, bunun yarını da var, gençliği gibi yaşlılığı da var, o kadın da aynı şeyi yaşayabilir....

saol bitanem.
motorcuda kask varmış, uçmuş ama ufak tefek ezikler hariç bişey yokmuş, çok şükür.
arkadan vurduğu için aslında motorcu suçlu ama eşim diyor ki resmen ağladı çocuk korkusundan, zaten motor da paramparçaydı, içim el vermedi "canın saolsun, hallederiz koçum" dedim gönderdim diyor.

bizim pek sevgili kasko firmamız, neden niçin belli olmayan bir sebepten poliçede değişiklik yapmış (değişiklik yapma hakları varmış ya)
2 senedir çatır çatır ödediğimiz eşek yükündeki primleri ilk defa kullanma gereği duyduk, her zamanki serviste artık o kasko geçmiyormuş.
bu arada bize daha önceden böyle bir bildirim de gelmedi.

kasko firması diyor ki;
"ya tamponun 20%desini ödeyin, ya da bizim belirlediğimiz servise gidin."
"peki gidelim ver servis adını"
verdiği servis özel servis, yetkili değil.

"dedim ki adama siz çok zeki görünüyorsunuz anladık da biz bu arabayı özel servise götürüp yan sanayi tamponu taktıracak kadar enayi mi gözüküyoruz". cvp veremedi tabi...

bakalım nolcak.
işin kötü yanı; eşimin şu anda başka bir şehirde toplantısı vardı operatörün bölgeler müdürü ile; çakıldı kaldı bulunduğu ile.
"lanet olsun parasında değilim ama inat ettim" diyor, sabah beri 3'lü kavga halindeyiz.
bakalım kim kazanacak!!!!

Son düzenleme:
Ali Taran'In eski eşi vefat etmiş bugün.
Evinde, tek başına.
Ne evladı varmış yanında, be de hayat yoldaşı.

Hatta o adam ki son günlerinde ilaç parasını bile karşılamamış, kısa süre önce okumuştum bu konudaki röpörtajını.
Aşk biter, sevgi biter de insanlıkta mı biter be insan evladı????

sabah benim de okuduğum ilk haberdi...biraz vicdan lazım ama oda yokmuş işte o adamda!!!!!

Öyleymiş demek ki, azgın teke sendromu insanlığını da almış götürmüş

:42:

geçmiş olsun canım,allah'tan eşine birşey olmamış :nazar:
gitme bir yerlere,bizimle kal :16:

estf. cnaım benim olur mu öyle şey. Bakıyo bir taraftan da ben de fobi oldu, bir ay orda bir ay burda calısması. Sinirim ona. Yoksa kendi de iş bulmadan cıkmam diyor. Ayyy ruhumu sıkıyor bu cocuk benm :S

sıkma canını,eşim de eskiden öyleymiş..ama bana en azından eşin maaş vermiyorlarmış diye bahane edip çıkabilirdi de :26:

ya zaten bu araba denen alet benzinle/mazotla değil de parayla çalışıyor mübarek.
durduğu yerde eşek yüküyle kasko/trafik sigortası/mtv vs zart zurt ödüyosun, işin düştüğü zaman da yok biz böyle yaptık da siz ödeyin...gel de sinir olma.
arabayı aldığınız yere mi yaptırmıştınız canım? başka bi yer mi?

odayi kaplayan dolap var ama yinede sigmiyor esyalar...birde benim kolay kolay birseyim eskimez....yada giymeye kiyamam salak gibi...hic sevmiyorum bu huyumu...

annem de öyledir...son zamanlarda bir sürü kıyafet ayakkabı falan aldık ona,şurda giyerim burda giyerim diyip koydu kenara deli kadın :9:

ya zaten bu araba denen alet benzinle/mazotla değil de parayla çalışıyor mübarek.
durduğu yerde eşek yüküyle kasko/trafik sigortası/mtv vs zart zurt ödüyosun, işin düştüğü zaman da yok biz böyle yaptık da siz ödeyin...gel de sinir olma.
arabayı aldığınız yere mi yaptırmıştınız canım? başka bi yer mi?

aldığımız yere canım.
özel sağlık sigortamız da aynı şirkette.
eşim şu anda hepsini iptal ettirmekle tehdit ediyor.
hayır eeşşşşeeeek gibi yapacaklar da
zaman önemli eşimde, korkuyorum aradaki zamanı kapatmak için basacak da basacak:26:

annem de öyledir...son zamanlarda bir sürü kıyafet ayakkabı falan aldık ona,şurda giyerim burda giyerim diyip koydu kenara deli kadın :9:

hic güzel bir hy degil...(kendi adima söylüyorum)...bana birsey olsa kim giyecek kim kullanacaksa...

@csi: canim sakin olmaya calisin...bak esin birde toplantiya yetisecekmis...en azindan sen sakinlestirmeye calis esini...

cok cok gecmis olsun...Allah beterinden saklamis....

odayi kaplayan dolap var ama yinede sigmiyor esyalar...birde benim kolay kolay birseyim eskimez....yada giymeye kiyamam salak gibi...hic sevmiyorum bu huyumu...

Şimdi giymeyecende ne zaman giyecen boşver giy gitsin ne güzel

yi beni recep :D

ara ara yokluyor beni :D yazık adam beni arıyo dertleşmek icin ben de cemkiriyorum :22:

Yapma ya sende destek ol eşine :34:

yi beni recep :D

ara ara yokluyor beni :D yazık adam beni arıyo dertleşmek icin ben de cemkiriyorum :22:

yapma kız yaaa,bak sen bizden ilgi istiyosun adamda senden ilgi bekliyo demek ki..sev o'nu :38:

hic güzel bir hy degil...(kendi adima söylüyorum)...bana birsey olsa kim giyecek kim kullanacaksa...

evet bence de iyi birşey değil...rahmetli babama kardeşim bir kazak almıştı,babamda öyle saklamış kazağı...hiç giyemedi...

@csi, canım arabayı aldığınız yeri yan sanayiye yönlendirmesi inanılmaz bişey ya,
şikayet var a falan yaz. rezil olsunlar.
korkma eşin de çocuk değil ya, hız sınırı var her yerde
başka bi araçla gitse olmaz mı? otobüs vs..

Back
X