Dert yok, Sohbet var.... :)

Geçmiş olsun canım ya bunada şükür kasko karşılar herhalde zararı

sabah benim de okuduğum ilk haberdi...biraz vicdan lazım ama oda yokmuş işte o adamda!!!!!

geçmiş olsun canım,allah'tan eşine birşey olmamış :nazar:
gitme bir yerlere,bizimle kal :16:

yi beni recep :D

ara ara yokluyor beni :D yazık adam beni arıyo dertleşmek icin ben de cemkiriyorum :22:

@csi: canim sakin olmaya calisin...bak esin birde toplantiya yetisecekmis...en azindan sen sakinlestirmeye calis esini...

cok cok gecmis olsun...Allah beterinden saklamis....

çok saolun kızlar.
Allah herkesi tüm kaza belalardan korusun, amin...

Elmayram bu konuda ben kendimi aştım.
Adam bana kaza yaptım diyor ben nasıl bir panik havasına büründüysem yazık kendi derdini unuttu beni sakinleştiriyor

"kesin sen tuttun o motorcuyu, çizdiğin tampon değişsin diye vurdurdun dimi diyor"
gel de sevme bu adamı:38:

çok saolun kızlar.
Allah herkesi tüm kaza belalardan korusun, amin...

Elmayram bu konuda ben kendimi aştım.
Adam bana kaza yaptım diyor ben nasıl bir panik havasına büründüysem yazık kendi derdini unuttu beni sakinleştiriyor

"kesin sen tuttun o motorcuyu, çizdiğin tampon değişsin diye vurdurdun dimi diyor"
gel de sevme bu adamı:38:

O zaman kıvanç edasıylan "çok sev" demek istiyorum :48:

bence de çok sevvv,

ayrıca tamponu mu çizdirdin sen?

hıhı..
demiştim ya 85 yanı sensörlerle çevrili arabada (ve üstelik geri vites kamerası da var) geri giderken tamponu çizme başarısı gösteren kadınım ben diye.
ama ben masumum.
tek suçlu, arabanın kalkık poposu, minik camı ve benim kısa boyum, bir de o sırada joyturk'te "sil baştan" çalması.
(ben o şarkıda kopuyorum, öyle yerlere gidiyorum ki, ahan da sonuç!):5:
ha bir de belediyelerin uyarı ışığı sesi koymadan her yere tatktığı mantar demirleri:47:

ben masumum!:9:

hıhı..
demiştim ya 85 yanı sensörlerle çevrili arabada (ve üstelik geri vites kamerası da var) geri giderken tamponu çizme başarısı gösteren kadınım ben diye.
ama ben masumum.
tek suçlu, arabanın kalkık poposu, minik camı ve benim kısa boyum, bir de o sırada joyturk'te "sil baştan" çalması.
(ben o şarkıda kopuyorum, öyle yerlere gidiyorum ki, ahan da sonuç!):5:
ha bir de belediyelerin uyarı ışığı sesi koymadan her yere tatktığı mantar demirleri:47:

ben masumum!:9:

:29: burdan anlıyoruz kii sensörler bi işe yaramıyor,
bende boy yok ama koltuk yükselebiliyor, kafam tavana değecek nerdeyse, ona rağmen ben önü çizdirme başarısını elde ettim.:21:
(sonra da kaçtım:1:)suçlu kim bilmiyorum, yağan yağmur mu, arkadan sürekli kornoya basan erkek sürücüler mi, yoksa bıdı bıdı konuşup kafamı karıştıran kociş(!) mi

Son düzenleme:
Şimdi giymeyecende ne zaman giyecen boşver giy gitsin ne güzel

evet haklisin bu konuda kendime ceki düzen vermem lazim....

yapma kız yaaa,bak sen bizden ilgi istiyosun adamda senden ilgi bekliyo demek ki..sev o'nu :38:

evet bence de iyi birşey değil...rahmetli babama kardeşim bir kazak almıştı,babamda öyle saklamış kazağı...hiç giyemedi...

ah canim be sen babandan bahsettikce benim gözlerim doluyor...üzülüyorum sana...Allah mekanini cennet etsin babaciginin...

:29: burdan anlıyoruz kii sensörler bi işe yaramıyor,
bende boy yok ama koltuk yükselebiliyor, kafam tavana değecek nerdeyse, ona rağmen ben önü çizdirme başarısını elde ettim.:21:
(sonra da kaçtım:1:)suçlu kim bilmiyorum, yağan yağmur mu, arkadan sürekli kornoya basan erkek sürücüler mi, yoksa bıdı bıdı konuşup kafamı karıştıran kociş(!) mi

koltuğu yükseltmiyorum.
eşime göre "havam batsın" durumları, bana göre "rahat edemiyorum"

zaten eşim bana gülerek "nasıl becerdin" diye sorduğunda sadece "sil baştan çalıyordu" dedim; saçımı okşadı, anladı....

evet haklisin bu konuda kendime ceki düzen vermem lazim....

ah canim be sen babandan bahsettikce benim gözlerim doluyor...üzülüyorum sana...Allah mekanini cennet etsin babaciginin...

boşver kuşum giy,eskit yenisini al....para harca bol bol başkalarının harcamasındansa...

allah razı olsun canım,sağolasın....

[B]Tuttu fırlattı kalbimi,
Ezdi üstünü çiğnedi
Zamanla geçer dedi, zaman zamanla

lalallalalala
:118: :118: :118: :118:

bayılıyorum bu şarkıya[/B]

Son düzenleme:
Abliş çok geçmiş olsun.

Cana geleceğine mala gelsin diyoruz tabiki de öyle ama şu kasko firmalarıda insanın sinirini çökertiyor. Abiyede sen ayarı verirsin hız yapmaz. Hem kaç yaşındaki adam bilmiyormu canım ( ben bile inanmadım şu son yazdığıma adam işkolik sevo)

Abliş çok geçmiş olsun.

Cana geleceğine mala gelsin diyoruz tabiki de öyle ama şu kasko firmalarıda insanın sinirini çökertiyor. Abiyede sen ayarı verirsin hız yapmaz. Hem kaç yaşındaki adam bilmiyormu canım ( ben bile inanmadım şu son yazdığıma adam işkolik sevo)

abliş miii:9: :9: kocişin abla versiyonu, ben kariş yazdım diye gülüşmüştünüz bir de :63:

Back
X