Dert yok, Sohbet var.... :)

Bizim gibi insanlar bunu yapamaz yapmak da istemem tamam kayınvalidemi sevmem anlaşamayız ama hiçbir zaman seviyeyi bu kadar düşürmem

deli misin???hayatta yapmam öyle birşey,aldığım terbiye müsade etmez zaten yavrimu

ebet :D eziyorlar beni :D

ben sana seviyeli kavga etme sanatını öğreticem ondan sonra bas evi :D

tamam minnakım,öret bana :16:

Pes ya, dayısı kıza seni seviyorum demiş de, sonra da saldırmış da. Dayanılmaz cazibe ensest modunda. Kusmak istiyorum :25::25::25::25:

Pes ya, dayısı kıza seni seviyorum demiş de, sonra da saldırmış da. Dayanılmaz cazibe ensest modunda. Kusmak istiyorum :25::25::25::25:

bu hatunun konuları hep aynı,ben dünyanın en gözel garısıyam modunda sürekli konu açıyor...herkes onu seviyor ve kıskanıyor ...

inanmıyorum :19:

bu hatunun konuları hep aynı,ben dünyanın en gözel garısıyam modunda sürekli konu açıyor...herkes onu seviyor ve kıskanıyor ...

inanmıyorum :19:

Anlamıyorum ki, sağlıklı bir zihin bunları neden kurar

bunu yaşadığında 18 yaşındaymış :52:

Ya nore tmm yurtdışında yetişen genç kızlar bize göre biraz daha cabuk büyüyor(lafım meclisten dışarı) ama bu başka bişi. Dayıoğlu olsa anlarım fakat dayı! Yok yaa. Çüş der insan

Ya nore tmm yurtdışında yetişen genç kızlar bize göre biraz daha cabuk büyüyor(lafım meclisten dışarı) ama bu başka bişi. Dayıoğlu olsa anlarım fakat dayı! Yok yaa. Çüş der insan

Ensest ilişki diyorlar sanırım mide bulandırıcı ama kızımız gayet rahat anlatabiliyor:26:

Back
X