Dert yok, Sohbet var.... :)

Ya nore tmm yurtdışında yetişen genç kızlar bize göre biraz daha cabuk büyüyor(lafım meclisten dışarı) ama bu başka bişi. Dayıoğlu olsa anlarım fakat dayı! Yok yaa. Çüş der insan

valla ne derse desin bu kadına inanmıyorum ben her yazdığı düzmece bence...cvp da yazmayacaktım ama :19:

valla ne derse desin bu kadına inanmıyorum ben her yazdığı düzmece bence...cvp da yazmayacaktım ama :19:

Ben de inanmıyorum çünkü her konusunda bir kıskanılma derdi var baya kompleksli biri yanlız kızın arkadaş listesine baksanıza bir

Son düzenleme:
Ensest ilişki diyorlar sanırım mide bulandırıcı ama kızımız gayet rahat anlatabiliyor:26:

Ensest tabi. Evet yok mu hayatta böyle şeyler var ama bu kadar özgüvenle anlatılmaz bunlar. Eziklik olur korku olur anlattıklarında. Ama bunun maşallahı var.

Ben de inanmıyorum çünkü her konusunda bir kıskanılma derdi var herkes bunu kıskanıyor sanırım

Bence de düzmece.

hıı doğru diyorsun canım hafta sonu yüklerim yanlız evimi hiç beğenmeyeceksiniz ama eleştirilmek istiyorum
Gerçi eleştirseniz bile eve bir şey yapacak param yok:52:

tamam yükle de görelim bakalim evini...dysv olarak arka cikariz artim sana....

Cem yılmazın bir repliği var hep o gelir aklıma :D kaynım geldi :D

noremu :) yorumlarımı beğendiğin icin teşekkürü bir borc biliyorum yavrum :D

off yine mi aynı megolaman hatun, sabah da gelin bunu kıskanıyodu, best model of the world mübarek

Back
X