Dert yok, Sohbet var.... :)

kızlar lise ve üni.de yazdığım günlüklerin bir kısmını yakmıştım ama bir kısmı duruyor annemlerde koli bantlarıyla tamamen sarılmış bir şekilde..
şöyle bir şey yazmışım:

ileride katıldığım bir tv programında veya verdiğim bir röpörtajda ilginç bir detay olarak hukuk fakültesi mezunu olmam yer alsın istiyorum..

ne olmayı hayal ediyorsam.. hay allahım

şan dersi filan alayım ben ya da gideyim bi ajansa kaydolayım.. oyuncu moyuncu olayım bakarsınız 15 yıl sonra film bile çekerim :1:

gencim güzelim akilliyim.. siz böyle dizilerde filmlerde oynadigima bakmayin bunlar hobi.. ben hukuk okudum. ileride meslegimi yapmaya devam edecegim..

elmayra ile kafa kafaya verip yapin bisiler..

kızlar lise ve üni.de yazdığım günlüklerin bir kısmını yakmıştım ama bir kısmı duruyor annemlerde koli bantlarıyla tamamen sarılmış bir şekilde..
şöyle bir şey yazmışım:

ileride katıldığım bir tv programında veya verdiğim bir röpörtajda ilginç bir detay olarak hukuk fakültesi mezunu olmam yer alsın istiyorum..

ne olmayı hayal ediyorsam.. hay allahım

şan dersi filan alayım ben ya da gideyim bi ajansa kaydolayım.. oyuncu moyuncu olayım bakarsınız 15 yıl sonra film bile çekerim :1:

bende de vardır öyle eski notlar,günlükler...

uzun zaman sonra okuyunca insan kendine gülüyor :1:

elmayra nin doktor randevusu var miydi bugün??

yok canım bugün gitmeyecekti..

ahahaha benim perhiz bitiyor zannettiniz dimi :D

tohtor hanım hasta imiş ptesi ya da salı gidicem

heeeeeeeee +18 :)) tamam sweetim tesekkürler...

ben de hep büyük bir hevesle günlük tutmaya baslayip sonra yarim birakanlardanim.. öyle uzun uzadiya yazacak seyler bulamazdim. olaylari sonradan yazmaya kalksam da unuturdum.

bana hayal kurmak daha eglenceli gelirdi.. hayalleri de yazmazdim o zaman tadi kacardi..

e bir de herbiseyimi annemle konusur ona anlatirdim.. ta ki erkek arkadasimla tanisana kadar. o andan itibaren annem hicbirsey bilmek istemedi, hep reddetti.. hala da öyle.. yok sayar..

simdi de her bi halti onla konusurum yine yazamam...

Hoşbuldum, biraz da para kazandığım işin hakkını vereyim dedim, yığılmış yazılar onları yazdım

ya ben niye kilo veremiyorum. kasim 1 den beri haftada 3 gün düzenli spora gidiyorum, yediklerimi azalttim.. ama hala 54-55 arasi gidip geliyorum yaaa.. cok sinir...

Hoşbuldum, biraz da para kazandığım işin hakkını vereyim dedim, yığılmış yazılar onları yazdım

him himmmm.. ben dr. randevun var sandiydim..

ben bugün rahatim. toplanti bitti gitti sabahtan.. sali günü icin de okudugum makaleleri özetlicem.. 2-3 saatlik is :)) ama o gün kesin hoca bi dünya is yükler..

kız cadı senin perhiz benim perhizle aynı zamanda bitecek sanırım bu gidişle :9:

ama belli olmaz belki ben senden önce golü atarım :16:

Benim saldıray sinsi sinsi bekliyor bitmesini :1: sen benden önce atabilirsin kuzu :D ben ptesi de gitsem belki iki hafta daha verecek :47:

him himmmm.. ben dr. randevun var sandiydim..

ben bugün rahatim. toplanti bitti gitti sabahtan.. sali günü icin de okudugum makaleleri özetlicem.. 2-3 saatlik is :)) ama o gün kesin hoca bi dünya is yükler..

Yok cnm buralardayım.

ohhh yazdım rahatladım, içimde kalmıştı :D

Back
X