yok canim malesef...agri kesici iciyorum hic ama hic fayda etmiyor...
off kötüymüs... umarim düzelir canim, ama yarin sabah da devam edecek olursa mutlaka doktora git, belki etkili bir ilac verir...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok canim malesef...agri kesici iciyorum hic ama hic fayda etmiyor...
off kötüymüs... umarim düzelir canim, ama yarin sabah da devam edecek olursa mutlaka doktora git, belki etkili bir ilac verir...
Dokunsalar ağlayacağım tek söyleyebileceğim bitti
Biraz kafamı dağıtayım diye geçmişe bakıyordum
Sessiziz yine bugün...
Kıvırcık Ali'yi tanırmısınız tanırmısınız bilmem ben şu an onu dinliyorum unutamadım diye bir türküsü var.Çok erken bir ölüm oldu onunkide.
allah rahmet eylesin...bekarken çalıştığım hastaneye gelirdi sürekli,çok mütevazi bir insandı...
Dokunsalar ağlayacağım tek söyleyebileceğim bitti
Biraz kafamı dağıtayım diye geçmişe bakıyordum
Evet öyleydi. İyiler erken ölür derler.
Darısı başıma demek istiyorum mümkünse.
Duymayalım bir daha bunu olurmu![]()
umarim düzelir canim yoksa beni böyle esir aliyor....
Hani bazen diyorum ki kendi kendime; er geç ne farkeder, günah hanene daha az şey yazmış olursun. Ağlayan üc gün sonra unutur nasılsa. Belki ananın yüreği sızlar evladım diye. E cocugum da yok. Neyi bekliyorum ki.
Senin gibi akıllı bir kadına hiçç yakıştıramadım bu cümleyi. Ölümü kendi bedenine isteyeceğine daha farklı düşünceler düşünebilirsin.Allah kimseye erken ölümü tattırmasın.
ne zaman türkü dinlemek istesem anlıyorum ki depresyona meyilliyim..
iyidir türkü arşivim.. hatta kocamın en çok şaşırdığı yönümdür.. hiç türkü dinleyen bir tipe benzemiyormuşum..
onunla tanıştığımdan beri eskisi kadar dinlemiyorum.. hem o çok da bayılmadığından hem de artık duygusunu hissedemediğimden olmalı.. gerçi serviste gider gelirken dinliyorum zaman zaman kulaklığı takıp..
kıvırcık ali çok tarzım değil..
erkan oğur-ismail hakkı severim ben.. arabeskleşen türküyü sevmiyorum.. saf olmalı..
Elmayra bence hayatını bu kadar çekilmez hale getirme.Sen eşin için doğmadınki onun için ölesin.
canım sen dayak mı istiyorsun acaba ????
sen böyle bunalımlara girecek insan mısın???
bak elim ağırdır benim (kocam öyle diyo)![]()