Dert yok, Sohbet var.... :)

cıks, sorry, bunda hemfikir değiliz.
kimisine göre çok kolay gözükse de
bakma sen aslında böyle bir karar vermek (gerçek anlamda) hiç kolay değildir.
hiç ama....

o yüzden şimdi bunu unutuyoruz...
sen destek alıyormusun bebeğim?

Değil tabi ki intihar etmek benim gibi korkaklar icin kolay mı be. O sınıra gelebilmek ve başarabilmek falan mümkün değil.

Destek alıyordum aslında. yeninden başlamanın zamanı gelmiş. Almak zorundayım.

ay sacmalama canim yaaaa...hersey geciyor bu da gececek bi sekilde sadece sabirli ol ve artik ilk basta kendini düsün....

evet var canim normal agri kesici ictim malesef fayda etmiyor...migren icin olanda recetesiz alinmiyor yani doktora gitmem lazim ama bugün ögleden sonra kapali....

o cani sana Allah verdi Allah alir be güzelim....sen bu degilsin...güclü olmalisin ama sadece kendin icin....

ay bu adam beni sinir ediyor ya...simdi bu bedelli askerlik yasasi cikacak ya o cikmadan basvur diyorum allem edip kallem edip beni atlatmaya calisiyor ileride tamamen kalkarmis da ben neden karisiyormusum onun askerliginede....

ay ay bu adamlari ne yapmali....

Askerlik yapmadımı seninki başvursun işte eline fırsatta geçmiş

ay sacmalama canim yaaaa...hersey geciyor bu da gececek bi sekilde sadece sabirli ol ve artik ilk basta kendini düsün....

evet var canim normal agri kesici ictim malesef fayda etmiyor...migren icin olanda recetesiz alinmiyor yani doktora gitmem lazim ama bugün ögleden sonra kapali....

o cani sana Allah verdi Allah alir be güzelim....sen bu degilsin...güclü olmalisin ama sadece kendin icin....

ay bu adam beni sinir ediyor ya...simdi bu bedelli askerlik yasasi cikacak ya o cikmadan basvur diyorum allem edip kallem edip beni atlatmaya calisiyor ileride tamamen kalkarmis da ben neden karisiyormusum onun askerliginede....

ay ay bu adamlari ne yapmali....

vaaayyyyy bir de askerliğini yapmamış :19:

Değil tabi ki intihar etmek benim gibi korkaklar icin kolay mı be. O sınıra gelebilmek ve başarabilmek falan mümkün değil.

Destek alıyordum aslında. yeninden başlamanın zamanı gelmiş. Almak zorundayım.

evet canım bence de kesinlikle almalısın.
aslında ben herkesin bir dr unun olması gerektiğine inanıyorum.
kimisi gizli, kimisi aleni bence herkes depresyon yaşıyor...

sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer.. yapmazsın.. ben de eşimden önce beni çok acıtan çok kötü bir ilişki yaşadım.. çok sevildiğimi zannederek.. aslında hiç sevilmediğimi kullanıldığımı anlamam çok uzun sürdü.. kendimi kandırıyordum.. biliyordum da konduramıyordum. biliyor musun o kötü ilişkiye layık görüyordum kendimi.. özgüvenimin patlama yapması gereken zamanda ben aslında tüm özgüvenimi yitirmiştim..

kuzum, hayatta mutlu olmak için önce kendi varoluşunu netleştirmen gerekiyor zaten.. önce sen kendin iyi şeyler yaşamaya layık olduğuna inanmalısın..

Annem gözlerimin icine baka baka icin icin ağlıyor. Akmıyor ya gözyaşları o zaman ben de anlıyorum hayatın beni nasıl silikleştirdiğini. Maddi anlamda değil ama beni hep geri geri cekiyor bu adam. Herşeyden onun yüzünden geride kalıyorum. Zaten tam anlamıyla yetemiyor bana. Benim karakterime ters. Yaşama bakış açıma ters. Ben dağ istiyorum arkamda başımı koyayım, bileyim "amaan ben yapmasam bile o halleder". Basit basit şeyler.

lal, bana kızma da boşuna dırdır ediyormuşsun gibi geliyor bana.. sen boşuna kendi kendini yiyorsun bence..

Askerlik yapmadımı seninki başvursun işte eline fırsatta geçmiş

vaaayyyyy bir de askerliğini yapmamış :19:

bunlarinkiside askerlikmi be güzellerim...21 güne askerlikmi denilir?

vay garibanin haline....

simdi basvursa 5 bin küsür para ödeyecek ama böyle mizmizlanirsa ve yasa yürürlüge girerse 10000 euro....

askere gidip gelmedigin sürece cocuk mocuk yapmam dedim(aslinda zaten henüz öyle bi düsüncem yok ama belki bi ihtimal basvurur diye dedim)

Bu ülkede askerlik temelli falan kalkmaz.
her ne kadar anti-militarist geçinenler (sözde) çok olsa da , Türkiye'de askerlik ve askerlik olgusu bambaşkadır.
Ben kalkacağına asla inanmıyorum.

ve senin eşin askerlik yapmadı mı gerçekten ya???

Kesinlikle bir dr um olmalı. Yani önceden vardı ama şuanda yok :) Özel sektörde üç kuruş para alırken psikoloğum ve psikiyatristim vardı :D evlendim mesleğimde sıcradım bir doktorum bile yok. Ki ben depresyona yatkın biriyim:D

bak başka başka acılar kazandırıyorsunuz bana :D

Annem gözlerimin icine baka baka icin icin ağlıyor. Akmıyor ya gözyaşları o zaman ben de anlıyorum hayatın beni nasıl silikleştirdiğini. Maddi anlamda değil ama beni hep geri geri cekiyor bu adam. Herşeyden onun yüzünden geride kalıyorum. Zaten tam anlamıyla yetemiyor bana. Benim karakterime ters. Yaşama bakış açıma ters. Ben dağ istiyorum arkamda başımı koyayım, bileyim "amaan ben yapmasam bile o halleder". Basit basit şeyler.

tam olarak öyle bir adam istediğine gerçekten emin misin?

Merhabalar öncelikle
konunuza direk daldım ama Elmayranın yazdıklarını görünce girip yazmak istedim...
Elmayracım cnm öncelikle seni kendime yakın görmemin sebebi sabrın..
Benzer şeyleri yaşayan biri olarak seni çok çok iyi anlayabiliyorum..
İntiharı aklından bile sakın geçirme,senin gibi güçlü akıllı başlı bir bayana bu sözler asla yakışmıyor.
Ben hayatta bazı dönemlerde sınandığımızı düşünüyorum hiç bitmeyecekmiş gibi geliyor.
Bütün dertler üstüste geliveriyor.
Atacağın her adımı düşüne düşüne attığını,atacağınıda biliyorum.
Rabbim yar ve yardımcın olsun çok zor bi çizgidesin şuanda.Belkide evliliğinde yaşadığın yaşayacağın en büyük sınav.Ama güçlü ve dirayetli olmaya çalış.Rabbim eşine hayırlı bir iş kapısı açsın.Sorumluluk duygusu versin en önemlisi bu.Biraz akışına bırak bakalım eşin nasıl bir yol izleyecek..Sen direttikçe onun bütün şevkide kırılıyor olabilir.

Son düzenleme:
tam olarak öyle bir adam istediğine gerçekten emin misin?

Ebet istiyorum. Sen diyeceksin ki, yapamazsın öyle bir adamla. Hic denemedim. En azından denemek istiyorum. Çocuk gibi bir adamı büyütmek yerine büyümüş bir adamla nasıl yaşanır görmek istiyorum

vay garibanin haline....

simdi basvursa 5 bin küsür para ödeyecek ama böyle mizmizlanirsa ve yasa yürürlüge girerse 10000 euro....

askere gidip gelmedigin sürece cocuk mocuk yapmam dedim(aslinda zaten henüz öyle bi düsüncem yok ama belki bi ihtimal basvurur diye dedim)

Kışlaya bile gitmek yok yani ne kadar rahat cephede çarpışanlar ne yapsın peki ,vallla yapma çocuk bencede

Herkes bunalımda csim ya bir şeklide vuruyor insanları

Anne bu ya anne tabiki hissedip içinde yaşıyor sıkıntısını,istermiki evladı böyle husursuz olsun ..

Merhabalar öncelikle
konunuza direk daldım ama Elmayranın yazdıklarını görünce girip yazmak istedim...
Elmayracım cnm öncelikle seni kendime yakın görmemin sebebi sabrın..
Benzer şeyleri yaşayan biri olarak seni çok çok iyi anlayabiliyorum..
İntiharı aklından bile sakın geçirme,senin gibi güçlü akıllı başlı bir bayana bu sözler asla yakışmıyor.
Ben hayatta bazı dönemlerde sınandığımızı düşünüyorum hiç bitmeyecekmiş gibi geliyor.
Bütün dertler üstüste geliveriyor.
Atacağın her adımı düşüne düşüne attığını,atacağınıda biliyorum.
Rabbim yar ve yardımcın olsun çok zor bi çizgidesin şuanda.Belkide evliliğinde yaşadığın yaşayacağın en büyük sınav.Ama güçlü ve dirayetli olmaya çalış.Rabbim eşine hayırlı bir iş kapısı açsın.Sorumluluk duygusu versin en önemlisi bu.Biraz akışına bırak bakalım eşin nasıl bir yol izleyecek..Sen direttikçe onun bütün şevkide kırılıyor olabilir.

Saol cnm ilgin icin ve zaman ayırıp kafa yorup, yorum yazdığın için. Sadece tartıyorum ölümü. Yoksa intihar etmek gibi bir cabam yok :)

Eşime sabrım kalmadı artık. Sabır taşı catladı. Orta yerimden caart diye ayırdı beni.

Kesinlikle bir dr um olmalı. Yani önceden vardı ama şuanda yok :) Özel sektörde üç kuruş para alırken psikoloğum ve psikiyatristim vardı :D evlendim mesleğimde sıcradım bir doktorum bile yok. Ki ben depresyona yatkın biriyim:D

bak başka başka acılar kazandırıyorsunuz bana :D

güvenebileceğin kendini saklamadan açılabileceğin ve yargılanmayacağını hissettiğin yakınların olmalı..

benim annem ve kızkardeşim dışında böyle biri yok..tabi ki üzülmesin diye her şeyi anlatmıyorum ama ihtiyaç duyarsam halledemezsem ne olursa olsun annemin yanımda olacağını biliyorum. beni yargılamayacağını.. ayıp günah demeden önce ruh sağlığımı düşüneceğini biliyorum. annemle de bu noktaya yeni geldim.. (keşke dediğim şeylerden biri bu, yaşayamadıklarımdan pişmanım derim hep.. annemi mutlu etmek için daha çok şey yapardım şimdiki aklım olsa)

doktordan önce böyle insanlar gerek insana.. sonra da bir uzman tabi ki..

böyle bir erkek ve sen ...sanmıyorum canım...

vay garibanin haline....

kusura bakma ama...askerlik yapmayana da...bedelli yapana da çok tavırlıyım :19:

Son düzenleme:
lal, bana kızma da boşuna dırdır ediyormuşsun gibi geliyor bana.. sen boşuna kendi kendini yiyorsun bence..

neden öyle düsünüyorsun canim?

Bu ülkede askerlik temelli falan kalkmaz.
her ne kadar anti-militarist geçinenler (sözde) çok olsa da , Türkiye'de askerlik ve askerlik olgusu bambaşkadır.
Ben kalkacağına asla inanmıyorum.

ve senin eşin askerlik yapmadı mı gerçekten ya???

ya tamam kalkmayabilir ama en azindan bir an önce basvursa ödeyecegi para 100 % artmayacak....

askerlik sayilmaz zaten....

yurtdisinda yasayanlar burdurda 21 gün askerlik(!) yapiyorlar

Kışlaya bile gitmek yok yani ne kadar rahat cephede çarpışanlar ne yapsın peki ,vallla yapma çocuk bencede

kusura bakma ama...askerlik yapmayana da...bedelli yapana da çok tavırlıyım :19:

bende derim hep ama gel gör ki erkek olacaklar bi askerlik bile yapmadan....

böyle bir erkek ve sen ...sanmıyorum canım...

Asker eşiyim bende kesinlikle bedelliye karşıyım..

Sadece fikrimi söylemek istiyorum ayağında prada ayakkabıyla kışlaya girecek(gerçi kışlada yok) sadece parasıyla askerlik yapmaya çalışacak eline bir tüfek verilecek sadece bir iki atış yapacak o kadar şimdi oda yok artık..

Şehitlerimizin kanı yerdemi kalacak o ağlayan analar ne hissedecek acaba,hiç mi vicdanlar sızlamayacak ..

Parası olmayanda bir şeklide kredi çekip arabasını satacak neymmiş askerlik yapacakmış pehhhhhh yani..

Back
X