Dert yok, Sohbet var.... :)

Orta asyada mı yaşıyoruz:1:

:1::1::1:

ilk Türk devletlri bana Osmanli devletinden daha samimi ve sicak gelior.. belki de Arap kültürü karismamis, öz Türk oldugu icin.. o isimlerde biraz cin etkisi de görülüyor, biraz daha Türkceye uyarlanabilirler..

Bilig-bilgi-Bilge-...

:1::1::1:

ilk Türk devletlri bana Osmanli devletinden daha samimi ve sicak gelior.. belki de Arap kültürü karismamis, öz Türk oldugu icin.. o isimlerde biraz cin etkisi de görülüyor, biraz daha Türkceye uyarlanabilirler..

Bilig-bilgi-Bilge-...

Evet canım aynen ilk türk devletini ben de nedense daha çok benimsiyorum
Osmanlı karışık bir kültür gerçi ben de öz Türk değilim:37: ama kendimi Türk olarak görüyorum

kate, sence de gün çok derin konularla başlamadı mı? bu kadar geyik de yapalım ne olmuş?

yüksek askeri şurayı bilmeyen kocayı dava eden şahnaz çakıralp gibi entellektüel seviyemizden kuşku mu duydun a canım? :1:

kate, sence de gün çok derin konularla başlamadı mı? bu kadar geyik de yapalım ne olmuş?

yüksek askeri şurayı bilmeyen kocayı dava eden şahnaz çakıralp gibi entellektüel seviyemizden kuşku mu duydun a canım? :1:

ahahahhaha koptum kedi, çakma profmuş D: yök e sordurmuş bir de :D

Benim oğlumun 2 ismi var. ikinci ismi bilindik birinci ismi ise çok değil bu aralar bir dizide sadece duydum.

Asu duysa kesin dalga geçer diye düşünüyorum :)

ben gelene kadar 1250'yi bulur muyuz?

heyecanlıyım ve de gerginim.. kocamla hırgür olmadan gider dönerim inşallah..

akşam odanda otur filan diyecek eminim.. off off.. tamam adam haklı çok güzelim ama kısıtla kısıtla nereye kadar :1:

dranas'ım inansak da inanmasak da yazıyoruz çiziyoruz söylüyoruz. "Her şey çok güzel olacak" yaza yaza inanırız belki..

elmayram sabrını zorladığını biliyorum.. önce tek başına sen önemlisin. ilişki mutlu olmak için yaşanır. sadece karşı taraf mutlu olsun diye değil..

lalcim sana da sabır diliyorum canım..

dua edicem sizin için..

ve asudem ve noremu ve csim ve kate ve hanım abla ve gizem sizleri de öpüyorum..

kendinize iyi bakın..

bana mektup yazın (özelime filan yazın bişiler canım aaa)

baaaaaaayyyyyyyyyy.. :10::16::16:

evde bir şey yok yemek zaten eve gitmeyi de düşünmüyorum

Ne yapacan peki al kızını dışarda yiyin olmazsa değişiklik olur senin içinde

Ben de zıkkım çorbası yapıcam.

Süpermişşşşş :52:

abla yaaaa,bi porsiyon nohut göndersene bağaa :9:

nereye gideceksin tatlım??

Yollayım kuzucummmm ne demekkk :38:

bildigim kadariyla okul okudugu ya da lisansli sporcu oldugu zamanlarda 35 ine kadar erteleyebiliyor...

Okulda okusa prof olur o yaşında ya :44:

& elmayra bi ara tarifin ver canım arada lazım olabilir :9:

ahaha vericem haşlaması var, kızartması var... var oğlu var :D

Bu arada bir sır vermek istiyorum, şiddetten nefret eden bir insanım ama dün akşam kocamı deli gibi dövmek istedim, yüzünü cırmalamak, kolunu ısırmak istedim. Onun bana aynı oranda karşılık vermeyeceğini bilsem yapardım herhalde.

görüşürüz...

çabuk gel

akşam odanda otur filan diyecek eminim.. off off.. tamam adam haklı çok güzelim ama kısıtla kısıtla nereye kadar :1:

dranas'ım inansak da inanmasak da yazıyoruz çiziyoruz söylüyoruz. "Her şey çok güzel olacak" yaza yaza inanırız belki..

elmayram sabrını zorladığını biliyorum.. önce tek başına sen önemlisin. ilişki mutlu olmak için yaşanır. sadece karşı taraf mutlu olsun diye değil..

dua edicem sizin için..

ve asudem ve noremu ve csim ve kate ve hanım abla ve gizem sizleri de öpüyorum..

kendinize iyi bakın..

hoscakal canim... tadini cikar.. kapali havuz falan varsa mutlaka degerlendir :))

:54::54::54::54:

dua edicem sizin için..

kendinize iyi bakın..

Back
X