- 20 Mart 2008
- 141.958
- 213.906
- 1.423
- 60
saatli maarif takvimine kaldığımız yerden devam etmişiz...
bu gün ne pişireceğimizi yazarsak tam olacak![]()
Mercimek çorbası nohut ve pilav var bende bide salata yapacam yeter
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
saatli maarif takvimine kaldığımız yerden devam etmişiz...
bu gün ne pişireceğimizi yazarsak tam olacak![]()
Orta asyada mı yaşıyoruz![]()
ilk Türk devletlri bana Osmanli devletinden daha samimi ve sicak gelior.. belki de Arap kültürü karismamis, öz Türk oldugu icin.. o isimlerde biraz cin etkisi de görülüyor, biraz daha Türkceye uyarlanabilirler..
Bilig-bilgi-Bilge-...
evde bir şey yok yemek zaten eve gitmeyi de düşünmüyorum
kate, sence de gün çok derin konularla başlamadı mı? bu kadar geyik de yapalım ne olmuş?
yüksek askeri şurayı bilmeyen kocayı dava eden şahnaz çakıralp gibi entellektüel seviyemizden kuşku mu duydun a canım?![]()
Allah iyiliğini versin emiii![]()
Burada nasoıl bilmiyorumda bu kadar da tecil olmaz herhalde![]()
kate, sence de gün çok derin konularla başlamadı mı? bu kadar geyik de yapalım ne olmuş?
yüksek askeri şurayı bilmeyen kocayı dava eden şahnaz çakıralp gibi entellektüel seviyemizden kuşku mu duydun a canım?![]()
iyiymiş![]()
abla yaaaa,bi porsiyon nohut göndersene bağaa
nereye gideceksin tatlım??
Ben de zıkkım çorbası yapıcam.
evde bir şey yok yemek zaten eve gitmeyi de düşünmüyorum
Ben de zıkkım çorbası yapıcam.
abla yaaaa,bi porsiyon nohut göndersene bağaa
nereye gideceksin tatlım??
bildigim kadariyla okul okudugu ya da lisansli sporcu oldugu zamanlarda 35 ine kadar erteleyebiliyor...
& elmayra bi ara tarifin ver canım arada lazım olabilir![]()
ben gelene kadar 1250'yi bulur muyuz?
heyecanlıyım ve de gerginim.. kocamla hırgür olmadan gider dönerim inşallah..
akşam odanda otur filan diyecek eminim.. off off.. tamam adam haklı çok güzelim ama kısıtla kısıtla nereye kadar
dranas'ım inansak da inanmasak da yazıyoruz çiziyoruz söylüyoruz. "Her şey çok güzel olacak" yaza yaza inanırız belki..
elmayram sabrını zorladığını biliyorum.. önce tek başına sen önemlisin. ilişki mutlu olmak için yaşanır. sadece karşı taraf mutlu olsun diye değil..
lalcim sana da sabır diliyorum canım..
dua edicem sizin için..
ve asudem ve noremu ve csim ve kate ve hanım abla ve gizem sizleri de öpüyorum..
kendinize iyi bakın..
bana mektup yazın (özelime filan yazın bişiler canım aaa)
baaaaaaayyyyyyyyyy..![]()
ben gelene kadar 1250'yi bulur muyuz?
heyecanlıyım ve de gerginim.. kocamla hırgür olmadan gider dönerim inşallah..
akşam odanda otur filan diyecek eminim.. off off.. tamam adam haklı çok güzelim ama kısıtla kısıtla nereye kadar
dranas'ım inansak da inanmasak da yazıyoruz çiziyoruz söylüyoruz. "Her şey çok güzel olacak" yaza yaza inanırız belki..
elmayram sabrını zorladığını biliyorum.. önce tek başına sen önemlisin. ilişki mutlu olmak için yaşanır. sadece karşı taraf mutlu olsun diye değil..
lalcim sana da sabır diliyorum canım..
dua edicem sizin için..
ve asudem ve noremu ve csim ve kate ve hanım abla ve gizem sizleri de öpüyorum..
kendinize iyi bakın..
bana mektup yazın (özelime filan yazın bişiler canım aaa)
baaaaaaayyyyyyyyyy..![]()