Dert yok, Sohbet var.... :)

paşazadeden haber var mı canım? ağşamınan evine gelecek mi?

Aradı acmadım. Msj atmış. Eğer uygunsa akşam dışarda yiyelim diye :D Ben de mesaiye kalıcam yazdım. olsun ben beklerim yazmış :D Kararsızım. Sanki iş arkadaşını yemeğe davet ediyor :D

eveeet

ama sildim...

yarın tekrardan koyarım ve sana söylerim olur mu?

şu an iş konuşuyoruz ve ben gizli gizli size laf yetiştiriyorum..

Olsun kuzun. Sonra koyarsın sen

Aradı acmadım. Msj atmış. Eğer uygunsa akşam dışarda yiyelim diye :D Ben de mesaiye kalıcam yazdım. olsun ben beklerim yazmış :D Kararsızım. Sanki iş arkadaşını yemeğe davet ediyor :D

ay ben olsam hemen yumuşardım :D

ama sen yumuşama :D

(klasik kk kadını tepkisi: (bkz: ben uzun süreli ilişkiden çıkmış adamdan korkarım, ama sen içini ferah tut)

bu arada, kuzun ne lan :D

ccc elmayrareyiz ccc

Git bence yemeğe belkide bir vesile olur konuşmanız için :34: ne dersin

ne yapmayi düsünüyorsun peki?

Canım ya bence de kabul et görüş bakalım ne anlatacak

Herkes çıktı tek kaldım sessizlik mükemmel bir şey
Kızlar bilkentli kuzenimin kafesindeymiş
o kadar berbat gözüküyorum ki gitmesem diyorum bir yanımda git diyor:44:

Git bence yemeğe belkide bir vesile olur konuşmanız için :34: ne dersin

ay ben olsam hemen yumuşardım :D

ama sen yumuşama :D

(klasik kk kadını tepkisi: (bkz: ben uzun süreli ilişkiden çıkmış adamdan korkarım, ama sen içini ferah tut)

bu arada, kuzun ne lan :D

ccc elmayrareyiz ccc

ne yapmayi düsünüyorsun peki?

Canım ya bence de kabul et görüş bakalım ne anlatacak

Zaten mecburen eve gidicem. Dışarda konuşması daha sağlıklı olabilir. Bilmiyorum mesaim bi bitsin de hele :S

Bu arada; asudeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee kuzum yazıcaktım bozuk para gibi harcadın ulen

çok kafa yorma bu cafe'ye gidişle ilgili...

sadece bugün yaşadığın stres üzerine sana iyi gelecektir..

anlam yüklemeleri yapmadan kahve içmede sana eşlik edecek hoş sohbet bir arkadaş gözüyle bak

Bir de mesaiye kaldım heralde gideceğim:26:
Epeydir görüşmüyoruz en son kahve içmiştik ya o günden beri görüşmüyoruz

Back
X