Dert yok, Sohbet var.... :)

canım bildiğimiz kek.. klasik.. ben içine biraz ceviz ve kakao kattım.. fırını bu sefer maxlamadım.. yavaş yavaş pişti. süper oldu.. hem kabardı hem de içi sünger gibi oldu..

himmm :)) bir de ilk 20 dk.dan sonra bicakla ortasini ke, öyle ounca yarilip yeniden kabariyor.. sekilli mekilli oluyor..

nese ben dünden kalan hamuru civitip, unla k.tozu ekleyerek yeniden pisircem sanirim... ya da en basindan bi tane daha yapcam...

Ctesi halımı sildim süpürdüm pazar günü benim ufaklık bezini çıkarıp halının üstüne atmış içinde kaka halının üstüne yuvarlanmış
Ben tabi farketmedim halı kırçıllı olduğu için belli olmuyor ve korkunç son kakanın üstüne bastım vıcık vıcık ayağımın altında:27:

demek ki senin fazla oynama olmuyor kistte..yani büyüme/küçülme açısından...

benimkiler çok oynak ve laparoskopi geçmişim olduğundan kullanmak zorunda kalıyorum..

bu arada seninki basit kist miydi,çikolata mı???

Niteliğiyle ilgili bişi demedi. Ama her iki tarafta da var ve rahme yakın dedi biri. Gecen sefer küçülmedi belki bu ay atarım :S

Ctesi halımı sildim süpürdüm pazar günü benim ufaklık bezini çıkarıp halının üstüne atmış içinde kaka halının üstüne yuvarlanmış
Ben tabi farketmedim halı kırçıllı olduğu için belli olmuyor ve korkunç son kakanın üstüne bastım vıcık vıcık ayağımın altında:27:

bu kadar detaya girmene gerek yoktu kuzucum....:52:

olsun canım püskürünce mi geçecek

insan zehir olsa yutar onu, halıya püskürülür mü

geçen gün pufun üstüne kola döktüm, yarım saat kendime kızdım, başka biri yapsa parçalardım :1:

ya insana kendi evinde de mi rahat yok..

bizim bay "eli udumlu" hiç sakar değildir. kapıyı kapının kolunu kıvırıp kapatır mesela öyle itmez, soraaa hiçbişey döküp saçmaz kırmaz..
beni de fıtık eder.. sürekli bir kusur bulur. dikkatsizsin, umursamıyorsun, sakarsın diye

bak bu lakap olabilir "udumlu"

böööööööööğğğğğğğğğğkkkk. llllklkl lklklklkl kllklk..

dranas ne yaptın kuzum yaa.. midemi alt üst ettin..

kuzu koltukta da kullanılır mı o?
benim de aklıma aynısı geldi de; koltuğun üstünde süpürge gezdirme fikri pek hoş gelmedi bana.
bir de benim koltuklar nubukumsu süet, bilemiyorum yani.
bir cengaver denesin bakalım:10:

csi canım ürün, marka yerleştirme yapmayalım lütfen :52:
elmayram topiğe reklam istiyordu o bakımdan şeetmiştim:33:

topiğin manifestosuna uymayan bazı muhabbetler içerisindeyiz..
sonra biri gelecek hedee höddöööö diye kovmaktan beter etcez o da bize gösterecek daaan daaaan shaggyden temizlikten bahsettiniz diye..

bu arada csi, senin tarife göre kek yaptım kocam parmaklarını yedi.. süper oldu.. çok tenk yu
sen kimin tarafındansın kedi, bu 1.
1159 sayfada 2 sayfa kek börek temizlik konuşmuşuz vur bakayım orantıya, bu 2.
biz kurucu üyeleriz, istediğimiz elden çalarız yavruuuu , bu da 3...:29:
afiyet bal şeker olsun, bu da 4.:56:

bizim bay "eli udumlu" hiç sakar değildir. kapıyı kapının kolunu kıvırıp kapatır mesela öyle itmez, soraaa hiçbişey döküp saçmaz kırmaz..
beni de fıtık eder.. sürekli bir kusur bulur. dikkatsizsin, umursamıyorsun, sakarsın diye

potuk yaradılışlı gibi oldu :D
udumlu güzel oldu :D

kizlar cmartesi günü bi arkadasa bebek görmeye gittik....kalabaliktik gencler felan....cocuklar uyutuldu....büyükler cocuklar gibi sessiz sinema oynadi....cok zevkliydi....

ay dranas ya film gibi bir hayat seninki yeminle :D

kızın da anasının yolunda belli :D

udumlu ne kuzum? bilemedim

sakar insanı hiç sevmem.. arkadaşımsa eğlenir, çok dalga geçerim.. ama aynı evde yaşamak istemem.. sakar bir ev arkadaşım vardı, boğmak istiyodum

allahıma çoık şükür, nazarlardan ırak, potukumun hiç bir sakarlığını görmedim, çok şükür maşallah maşallah tüt tütü aman aman

en acilinden sizi 1.sayfaya alıyorum.
üyelik sözleşmesini okuyup hatmedip imzalayıp geri dönüyorsunuz,
kediciğe az önce atarlanmıştım biz kurucu üyeyiz falan diye ama konu çok hoş yerlere gitmiyor anlaşıldı
acilinden toparlanıp kendimize gelelim kızlar...

sakar insanı hiç sevmem.. arkadaşımsa eğlenir, çok dalga geçerim.. ama aynı evde yaşamak istemem.. sakar bir ev arkadaşım vardı, boğmak istiyodum

allahıma çoık şükür, nazarlardan ırak, potukumun hiç bir sakarlığını görmedim, çok şükür maşallah maşallah tüt tütü aman aman

merak ettim su potuku....

benim de aklıma aynısı geldi de; koltuğun üstünde süpürge gezdirme fikri pek hoş gelmedi bana.
bir de benim koltuklar nubukumsu süet, bilemiyorum yani.
bir cengaver denesin bakalım:10:

elmayram topiğe reklam istiyordu o bakımdan şeetmiştim:33:

sen kimin tarafındansın kedi, bu 1.
1159 sayfada 2 sayfa kek börek temizlik konuşmuşuz vur bakayım orantıya, bu 2.
biz kurucu üyeleriz, istediğimiz elden çalarız yavruuuu , bu da 3...:29:
afiyet bal şeker olsun, bu da 4.:56:

aslına bakarsan ben de böyle düşünüyorum.. biz istediğimiz muhabbeti yaparız kime ne.. zaten kendini muhabbetiyle ifade edip kalıcı olan kalır.. öyle merhaba murhabayla olmuyor muhabbet..

ay dranas ya film gibi bir hayat seninki yeminle :D

kızın da anasının yolunda belli :D

eli udumlu deyince elinden iş gelir, becerikli anlamı taşıyor.. ayağı udumlu dersen uğur getiren gibi bi manaya geliyor.. antepçe ben de yeni öğrendim :1:

bunu kocan mı yaptı?????

ben olsam ağzının ortasına iki tane geçirirdim :47:

evet kocam yaptı canım,sinirlendim çok ama sonrada güldüm haline :1:

Ben sırf o yüzden bıraktım zaten DK yı. Nefret ediyorum ilaç kullanmaktan. Aylık iğne mi denesem dedim sonra cıks o da olmadı. takvim yönetmiyle ve eş tarafından korunduk. Sonra da sapıttı benim günler zaten.

doktorum bana seninkiler gibi çalışan yumurtalık görmedim dedi,adam her gittiğimde şaşırıyor...

çalışıyor ama kist için :57:

aaahhh ağsudem ahhh
bütün hayallerimi yıktın.
oysa ki ben kocaları boşayıp beraber yaşamayı teklif edecektim sana
ancak an itibariyle anladım ki seninle aynı evde yaşamamız halinde benim can güvenliğim yok (hiç bişey kırmam kendi kafam kolum ayağım dışımda. benim sakarlığım kendime)
bu durumda

SENİ UZAKTAN SEVMEK AŞKLARIN EN GÜZELİİİİ:24:

Back
X