Dert yok, Sohbet var.... :)

alışıp kaybedince kötü oluyor..

insan bağlanmamalı,hiçbirşeye...

tuvalet alışkanlığı bir süre sonra alıştırılabiliyormuş canım..

ne bilim büyüyünce_ ki çabuk büyüyorlarmış_ nasıl başa çıkılır evde bilmiyorum

canim kiz kafeste tutuyor onlari (epey büyük bir kafes).. ara ara da odada yürüyüse cikartiyor...

annem astim hastasiydi, bir de evde daginiklik hic sevmezdi bu yüzden evcil hayvanim hic olmadi.. icimde öyle bir sevgi ya da istek de yok.. hayvanlar da benden hoslanmay cünkü disari ciktigimda cok cektirdim onlara..

en son cok yakin bir arkadasimin su kaplugumbasinin ölümüne sebebiyet vermistim..

ben diyorum...
ben o keşmekeşde bir kayıp verdim...
ben diyorum....

ve başlarına ne gelirse ben oh dediğim için gelmiyor...
kötü oldukları için geliyor...
haşa peygamber değilim mucize yapamam,
büyücü değilim büyü yapamam...
kasıtlı kötülük içinde çalışmıyorum...
kendi silahlarıyla vurulmalarına seviniyorum...

katecim, seni anlıyorum..

benim yaşadıklarımın hissettikleerimin benzerini görümcem yaşadı daha sonra..

anneme anlattım çok üzüldü ama ilahi adalet dedi.. seni o kadar üzdüler ki sebepsiz yere, şimdi kızlarında yaşıyorlar sıkıntıyı dedi..

yine de oh olsun demedim.. sen de deme..

yavru oldugundan olabilirmi yani sonra degisirmi acaba?

degistirme imkanim yok malesef....

Yavruyken çok belli olmuyor maviliği biraz büyüsün bakalım o zaman daha net belli olur

çok kadınsı bir dert de...

benim kayınvalide dünürü ve damadı ile uzun süredir kavgalıymış...

hep diğer tarafla iyi olduğunu falan söylerdi...

bende diyorum bunlar niye gitmiyor kızlarına...

görümce dersen bana yaşatmaya çalıştıklarını yaşamışlar...

bende hayırdır kayınvalide niye yine şu aralar beni arıyor diyordum.

bir sürü detay var da öğrendiğim...kadın dedikodusu işte geri kalanı..

ama tam kahve sohbetlik..

Etme bulma dünyası derler ya görümce ne yaptıysa başına gelmiiiş işte

bu kiz biras pis oldugundan da olabilir... bilmiyorum.. ama sonucta hayvan tuvaletini samana yapiyor, onu sürekli degistirmek gerek. bir de tüyleri cok dökülüyor.. onunkiler yaslandiklari cin de olabilir bilmiyorum.. ama salak biseyler.. disi olan kapkara, erkek olan beyaz ama göz cevresinde siyahlik var. disi olan sürekli orayi yalayarak temizlemeye calisiyor.. birgün ayna tutup kendisini gösteresim var ama psikolojisi bozulur diye korkuyorum :))

:27::27::27: yara zanneder kesinlikle :27:

canim kiz kafeste tutuyor onlari (epey büyük bir kafes).. ara ara da odada yürüyüse cikartiyor...

annem astim hastasiydi, bir de evde daginiklik hic sevmezdi bu yüzden evcil hayvanim hic olmadi.. icimde öyle bir sevgi ya da istek de yok.. hayvanlar da benden hoslanmay cünkü disari ciktigimda cok cektirdim onlara..

en son cok yakin bir arkadasimin su kaplugumbasinin ölümüne sebebiyet vermistim..

' Allah der ki; Hayvanlar benim sessiz kullarımdır. Onlar şimdi zulme susuyorlar ama hesap günü konuşacaklardır!..

üzülüyorum ben onlara...

offf dertlenmeyeceğim gene...
geçti işte...

en son hangi geyikte kalmıştık?
saatli maarif takviminde?
Akşama bir kate klasiği yenecek bizim evde...
makarna!!

ben diyorum...
ben diyorum....

kayip derken neyi kastettin canim?anlayamadim...tabi özel degilse....

Yavruyken çok belli olmuyor maviliği biraz büyüsün bakalım o zaman daha net belli olur

adam iyi anliyordu kuslardan ama bilmiyorum yinede....

3,5-4 aylik asagi yukari....ne zaman belli olur?

ya gerçekten nerde muhtar?

BDV'de onun çakma nicklisini görmüştüm bu gün sonuna 3-4 tane kadar a harfi eklenmiş

ay muhtar diye diye ortalığı ayağa kaldırdın

benim ölüm haberimi alsan bu kaa endişelenmezsin, acaba neden öldü kız diye

nerde olcak, yan odada kankalarıyla geyik döndürüyodur

ben diyorum...
ben diyorum....

sen kasıtlı kötülük için uğraşmıyorsun tabi, çok zor şeyler de yaşadın, benimkiyle kıyas kabul etmez..

yine de birilerinin kötülüğüne sevinmek kötü geliyor bana.. düşman da olsa..

sen içinde kin nefret besleme diye öyle dedim.. çünkü insanın içindeki öfke kin yine kendisine zarar veriyor..

:7::7::7::7::7::7::7::7::7:

Hadee içelim güzelleşelim...
Biz sanırım bu yıl dışarıda olacağız tüm dostlarla.Şıkır şıkır oynayacağım, kokoş kokoş giyineceğim.Fiyonklu çorabımı giyinmek istiyormmm çok seksüüü kısa siyah elbisem ile kombinlemek istiyorum.:27:

bir konuda nasil davranmam gerektigi ile ilgili cok kararsizim.. bana fikir verin lüüttfffeeennn...

simdiye kadar bosverdim de, simdi bi yol izlesem daha iyi olur gibi...

durum su;

burada babamin didisinin didisi bi kadin var, geldim tanistik ettik. 3 cocugu var, 2 si evli. onlarla da tanistim kaynastim.

ben kücük cocugun evine yakinim, onun esinin ailesiyle de tanistim. beni sevdiler, sahip ciktilar sagolsunlar. simdi kayinvalide geliniyle biraz uzak mesafede, gelin ile ailesi yakin, hatta yan dairede teyzesi.

kv (benim akraba olur), gelin kendi ailesiyle daha cok görüsüyor diye sinirli tepkili. bir de sagolsun biraz ne konustugunu bilmeyen biridir. neyse, bi gün teyzesi, annesi, baska bi komsulari gelindeyken, buna pek ilgi gösterilmemis diye delirmis..

sonra annemi arayip, benim icin onlarla görüsmesin falan demis.

1. komsu hafif mesrepmis (ki alakasi yok, dul kadin, kiziyla yasam mücadelesi veriyor)
2. teyzenin ve gelinin annesinin bekar ogullari varmis (teyzenin oglu benden 10 yas kücük, bekar olan gelinin kardesi 2 yas kücük)

annem ben karisamam demis.

ben sinir oldum tabi, bir de gelinin ailesine de bizle ilgili 1-2 sey demis.

onu duyunca, ben de onun dediklerini geline ve teyzeye dedim. bize de bunu diyor, yani amaci ortayi karistirmak. ben aldiris etmiyorum, siz de etmeyin.

ama teyze, fazlasiyla kinlendi buna.. yigeninin kv.si ile artik hic görüsmüyor konusmuyor. kv nedenini anlamiyor.

teyze, arada sen olmasan mutlaka hesabini sorarim diyor ama ben konunun dallanip budaklanmasini istemiyorum, cünkü kv biras farfaradir. yani he diyip gecmek gereken cinstendir.

dün beni aradi, teyzesi de hic aramiyor sormuyor görüyor musun diye dert yaniyor.

he bir de benden önce kv, hergün teyzeyi arayip, yigenine söyle sunu yapsin, ogluma söyle bunu yapsin diyormus. hergün.. teyze zaten ona uyuz, bu olay tuz biber oldu...

bana hergün soruyor, müsade et hesaplasayim diye..

ama bana göre konunun kapanmasi en mantiklisi. cünkü konussa bile, kv. ah vah tüh tüh diyip, ayni sekilde devam edecek.

ne egisecek ne de ders almayacak.

cok büyük bir ihtimalle de kabak benim basima patlayacak. cünkü onlar bir sekilde aile.. bense gecici buradayim..

kv olayi büyütecek de büyüttecek..

tüm hata ondayken, herseyi o baslatmisken konu bambaska yerlere gidecek...

off sinir oldum...

sağol canım...

anne olunca bu uzun sürmüyor...şimdi detay vermek istemiyorum ama benim sevincim şu an onların yıkıntısı üzerine değil...

yani yuvası yıkılmıyor yada çocuğunun bir şeyi yok...sadece yaptıkları diğer kişiler tarafından keşfedildi...ve o kişiler buna cephe almış durumda..

benim gibiler yoksa yuva yıkılmasına falan sevinmez....

o ohdan kastın bu oh değil yani...

ilahi adaletin olduğunu bilmek ve görmek kişiye tekrardan hayata inanmasını sağlamak için bir umut...

bunun için yaşamıyorsun...

ama kötülüğün cezasız kalmadığını bilmek ve bunu görmek bambaşka bir teselli...

yaşayan bilir..

sen kasıtlı kötülük için uğraşmıyorsun tabi, çok zor şeyler de yaşadın, benimkiyle kıyas kabul etmez..

yine de birilerinin kötülüğüne sevinmek kötü geliyor bana.. düşman da olsa..

sen içinde kin nefret besleme diye öyle dedim.. çünkü insanın içindeki öfke kin yine kendisine zarar veriyor..

ay muhtar diye diye ortalığı ayağa kaldırdın

benim ölüm haberimi alsan bu kaa endişelenmezsin, acaba neden öldü kız diye

nerde olcak, yan odada kankalarıyla geyik döndürüyodur

Anaaaaaaa savaş çıkacak şimçikkkkk :27::27::27:

kayip derken neyi kastettin canim?anlayamadim...tabi özel degilse....

adam iyi anliyordu kuslardan ama bilmiyorum yinede....

3,5-4 aylik asagi yukari....ne zaman belli olur?

Bizimkide yaklaşık 2,5 aylık filan çok belli değil rengide ama hafiften var maviliği ..Biraz daha büyüyünce belli olur herhalde çok emin değilim çünkü..

:7::7::7::7::7::7::7::7::7:

Hadee içelim güzelleşelim...
Biz sanırım bu yıl dışarıda olacağız tüm dostlarla.Şıkır şıkır oynayacağım, kokoş kokoş giyineceğim.Fiyonklu çorabımı giyinmek istiyormmm çok seksüüü kısa siyah elbisem ile kombinlemek istiyorum.:27:

ay sevocum ne bu senin seksi olma merakın allasen? evli barklı çocuklu çoluklu koskoca kadınsın

kocan hiç kıskanmıyo mu seni?

seksi dövmeler, fiyonklu çoraplar?

asude hanım

söyletme beni.

bende senin fotoğrafını görecem dedim...

Allahım bir pozlar..merilyn ellbisesi falan giymiş arkadaş

ay sevocum ne bu senin seksi olma merakın allasen? evli barklı çocuklu çoluklu koskoca kadınsın

kocan hiç kıskanmıyo mu seni?

seksi dövmeler, fiyonklu çoraplar?

off eve internet alıyım artık.. erken çıkıyorum ben aklım kalıyor sizde. öpüyorum..

yarın sabah adliyede öüleden sonra hastanede

hadi bana kolay gelsin..

Back
X