• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dert yok, Sohbet var.... :)

Bugün patlıcan musakka yiyeceğim kızlar yağlı yağlı :56:
Dün sadece salata yedim ya akşam çok aç bir şekilde eve gittim bir tabak etli keşkek, yoğurtlu marul salatası
Bir saat geçmeden bir tabak zeytinyağlı pırasa, bir künefe, yatmadan yarım ekmek sucuklu tost ve bir tabak eti cicibebeli süt:17: ama aç bir şekilde yattım:26:

masallah kuzu daha ne yiyecektin...ben bütün bu yazdiklarini yesem patlardim herhalde....sen hala ac yattim demissin....senin karninda mideden baska organ yok galiba....bu kadar yiyebildigine göre.....:52:

Galiba becerebildim foto koymayı. Hemi de yardımsız. Süperim yaa nerde kupam? Heh :65:

Sigara içip geleyim. Ama pek tabii si "sigara sağlığa zararlıdır" diyerek mesaj şeyedeyim...
Malum ışığı gören geliyor topicimize. 8 yaşındakiler de uğruyor arada. Mesaj şart, eğitim kadar :27:

ben baktim bile masallahin var patafixin....

ya bazen otobusun onunde sabunluklar takiliyor, ikina sikina pedal ceviriyorlar, arkasindan otobus de tin tin gider.. kimse gikini cikarmaz...

bende ogrenci bileti var canim, 6 aylik, sinirsiz :))

Ayyy süper yaaa, ya hep kıyalıslıyorum ama yemin ederim ankarada tekme falan atarlar düşürmek icin :1:

Ohhh bin bin gez :D

Sen ne kadar daha ordasın

kara delik bir tek galakside olur sanırdım, dranasın midesinde de varmış :1:

kızım neren gitti o dünya kadar yemek??

Anneme çektim sanırım o da öyle bir ayda 50 kilo un tüketiyorlar
Mutfakta her daim leğende hazır hamur bulunur:26:

annesinin kaderi kızına dedikleri..

tevekkeli değil tuna da ineğe balığa mama diye yaklaşıyor :D

gerçi maşallah fitsin, fazlan yok bebeğim :nazar:

tiroid bezleriniz iyi calistigindan kilo almiyor olabilirsin simdilik canim ama -simdilik-

sende yemek aliskanligi da olusmus.. ileride bezler yavaslar ama ayni sekilde yemeye devam edersen kotu olur..

amanınnnnnnnnnnnnnnn.
en büyük düşmanımsın artık dranascım çok özür dilerim ama
yiyip yiyip kilo almayanlar benim baş düşmanımdır.

bu kadar yemeği ben yesem hem mide fesatı geçiririm hem de ertesi gün min +4 kg ile uyanmış olurum:14:

amanınnnnnnnnnnnnnnn.

bu kadar yemeği ben yesem hem mide fesatı geçiririm hem de ertesi gün min +4 kg ile uyanmış olurum:14:

Aynen. Sağım solum yağ olur kesin :1:

Galiba becerebildim foto koymayı. Hemi de yardımsız. Süperim yaa nerde kupam? Heh :65:

Sigara içip geleyim. Ama pek tabii si "sigara sağlığa zararlıdır" diyerek mesaj şeyedeyim...
Malum ışığı gören geliyor topicimize. 8 yaşındakiler de uğruyor arada. Mesaj şart, eğitim kadar :27:

evet becerebilmişsin...

çokgüzelsin ayrıca gülüşüne bayıldım :nazar: :nazar: :nazar:

gel canim.. seve seve misafir ederim seni...

benim en buyuk hayalimdi.. ortaokuldan beri.. uni bitince master icin istiyordum hep, ama imkanlar elvermemisti.. ben de unutmaya calismistim.. tr.de master a basladim, ama hep icimdeydi hep..

sonra cok sukur Rabbim, hem parami kazanabilecegim hem de okulumu devam ettirebilecegim bu firsati karsima cikardi..

nisan 2010 da 2 gunluguna mulakata geldiydim, ilk gun mulakatla gecti, ikinci gun otelden elime sehrin haritasini aldim, marketten su, 2 gunluk yiyecegimi yanimda getirmistim, sirt cantamla sehirde kayboldum resmen.. o kadar duzenli, kuralli sakindi ki.. kimse beni tanimiyor. bambaska bir dunya..

hep icimden gecirdim, hayirlisiyla bana burayi nasip et allahim diye..

sonraki 1 haftalik bekleme sureci o kadar sanciliydi ki...

ama ne zaman ki adamdan mail geldi, temmuzda gelin baslayin diye.. evde ciglik cigliyaydim.. ben sevincten annem de uzuntuden saatlerce sarilip aglastik....

zaman o kadar hizli geciyor ki.. 1.5 yil olmak uzere...

burada doktora bitince de.... bakalim...

Süper. Offf ben de gelmek istiyorum.

Çekip gidesim var artık buralardan mısrasıyla anlatayım kendimi :1:

Kızlar dün gülmekten öldüm annem ablamla konuşmuş benim annem doğal komik kadın
Arkadaşlarıyla binmişler otobüse samsun'a güne gidiyorlar yanlız tüm otobüsü doldurmuşlar
Muavin tek tek biletlere bakıyormuş annem muavine bil bakalım biz nereye gidiyoruz demiş çocuk şaşkın şaşkın bakmış
Bütün otobüs güne gidiyoruz demiş. Muavin arabanın kaloriferleri bozuk olduğu için tek tek soruyormuş nasılsınız üşüyormusunuz diye polar veriyormuş
Anneme teyze nasılsın demiş geçen hafta hastaydım da şimdi iyiyim demiş

Bizim büyük gelin kardeşinin düğünü için kendine abiye almış
Annem kendine abacan almış hiç de yakışmamış beğenmedim demiş iki saat anne o abacan değil abiye diyorum yine de ağzından abacanı attıramadım

amanınnnnnnnnnnnnnnn.

Yok canım aslında kilo alabilirim ama nedense bitmek bilmeyen bir yeme merakım var sanırım kantarın sıkıntısından yiyorum

Back
X