• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dert yok, Sohbet var.... :)

gel canim.. seve seve misafir ederim seni...

benim en buyuk hayalimdi.. ortaokuldan beri.. uni bitince master icin istiyordum hep, ama imkanlar elvermemisti.. ben de unutmaya calismistim.. tr.de master a basladim, ama hep icimdeydi hep..

sonra cok sukur Rabbim, hem parami kazanabilecegim hem de okulumu devam ettirebilecegim bu firsati karsima cikardi..

nisan 2010 da 2 gunluguna mulakata geldiydim, ilk gun mulakatla gecti, ikinci gun otelden elime sehrin haritasini aldim, marketten su, 2 gunluk yiyecegimi yanimda getirmistim, sirt cantamla sehirde kayboldum resmen.. o kadar duzenli, kuralli sakindi ki.. kimse beni tanimiyor. bambaska bir dunya..

hep icimden gecirdim, hayirlisiyla bana burayi nasip et allahim diye..

sonraki 1 haftalik bekleme sureci o kadar sanciliydi ki...

ama ne zaman ki adamdan mail geldi, temmuzda gelin baslayin diye.. evde ciglik cigliyaydim.. ben sevincten annem de uzuntuden saatlerce sarilip aglastik....

zaman o kadar hizli geciyor ki.. 1.5 yil olmak uzere...

burada doktora bitince de.... bakalim...

ne okuyordun canim sen?

Kızlar dün gülmekten öldüm annem ablamla konuşmuş benim annem doğal komik kadın
Arkadaşlarıyla binmişler otobüse samsun'a güne gidiyorlar yanlız tüm otobüsü doldurmuşlar
Muavin tek tek biletlere bakıyormuş annem muavine bil bakalım biz nereye gidiyoruz demiş çocuk şaşkın şaşkın bakmış
Bütün otobüs güne gidiyoruz demiş. Muavin arabanın kaloriferleri bozuk olduğu için tek tek soruyormuş nasılsınız üşüyormusunuz diye polar veriyormuş
Anneme teyze nasılsın demiş geçen hafta hastaydım da şimdi iyiyim demiş

Bizim büyük gelin kardeşinin düğünü için kendine abiye almış
Annem kendine abacan almış hiç de yakışmamış beğenmedim demiş iki saat anne o abacan değil abiye diyorum yine de ağzından abacanı attıramadım

ay koptum

kuzu ben annen-sen ve tuna ile bir evde yaşamak istiyorum :D

gel canim.. seve seve misafir ederim seni...

benim en buyuk hayalimdi.. ortaokuldan beri.. uni bitince master icin istiyordum hep, ama imkanlar elvermemisti.. ben de unutmaya calismistim.. tr.de master a basladim, ama hep icimdeydi hep..

sonra cok sukur Rabbim, hem parami kazanabilecegim hem de okulumu devam ettirebilecegim bu firsati karsima cikardi..

nisan 2010 da 2 gunluguna mulakata geldiydim, ilk gun mulakatla gecti, ikinci gun otelden elime sehrin haritasini aldim, marketten su, 2 gunluk yiyecegimi yanimda getirmistim, sirt cantamla sehirde kayboldum resmen.. o kadar duzenli, kuralli sakindi ki.. kimse beni tanimiyor. bambaska bir dunya..

hep icimden gecirdim, hayirlisiyla bana burayi nasip et allahim diye..

sonraki 1 haftalik bekleme sureci o kadar sanciliydi ki...

ama ne zaman ki adamdan mail geldi, temmuzda gelin baslayin diye.. evde ciglik cigliyaydim.. ben sevincten annem de uzuntuden saatlerce sarilip aglastik....

zaman o kadar hizli geciyor ki.. 1.5 yil olmak uzere...

burada doktora bitince de.... bakalim...

Ben de erasmusu kaçırdığımda hıçkıra hıçkıra ağlamıştım. O yıl bizim okuldan almayacağı tutmuştu.

Ama cok istiyorum. O düzeni, insana verilen değeri misafir olarak bile olsa görmek istiyorum.

Evlenir kalırsın belki orada :16:

ben kendimden bile sıkılırım ama ana-babamdan sıkılamam doğrusu :1:

Annemi almak isterdim ben de babam beynimi yerdi :D

cuma günü için doktor randevusu aldım...içimde kötü bir his var...

yeniden dk'ya başlayacakmışım gibi geliyor :43:

cuma günü için doktor randevusu aldım...içimde kötü bir his var...

yeniden dk'ya başlayacakmışım gibi geliyor :43:

Ya nore ben doktor değiştiricem. Kist duruo. Aynısı gibi, enfeksiyon gecmiş. Yeniden test yapmam laızm dedi :S Bunlar beni kobay gibi kullanıyo galiba.....

O kötü hisleri defeder misin lütfen? Daha sonucu bilmeden üzülen üye modunda cık:47:

erkek arkadasim da avusturya'da.. ama ikimiz de geri donmeyi istiyoruz.. burasi iyi hos da.. aile ve istanbul ozlemi bambaska...

Ben de erasmusu kaçırdığımda hıçkıra hıçkıra ağlamıştım. O yıl bizim okuldan almayacağı tutmuştu.

Ama cok istiyorum. O düzeni, insana verilen değeri misafir olarak bile olsa görmek istiyorum.

Evlenir kalırsın belki orada :16:

Annemi almak isterdim ben de babam beynimi yerdi :D

Ya nore ben doktor değiştiricem. Kist duruo. Aynısı gibi, enfeksiyon gecmiş. Yeniden test yapmam laızm dedi :S Bunlar beni kobay gibi kullanıyo galiba.....

O kötü hisleri defeder misin lütfen? Daha sonucu bilmeden üzülen üye modunda cık:47:

hadi yaa...ee canım bu kistler adetle atılmazsa zaten başka birşey (dkdan başka) bitirmiyor ki..doktorun kist içinde semirsin diye mi bekliyor acaba???

değiştir gitsin yavru...

bana gelince;ben artık kendimi çözdüm canım...benimkiler böyle vazgeçmiyorlar benden :50:

Geldim minik sorunuma.

Son zamanlarda bende bir "ben yapmadım" stresi yaşanmaya başlandı.
Açıklayayım... Örneğin evde ya da işyerinde bir sorun yaşanıyor. Kimin yaptığı belli olmayan bir durum varsa hemen "eyvah benden bilecekler, ben yaptım sanacaklar" diye strese girip kendimi aklamaya ispatlamaya çalışıyorum. Halbuki kimse direkt olarak beni hedef almıyor. Csi da bunun örneklerini bulacaktır benimle girdiği msn diyaloglarından.
Nedir bu şimdi? Psikoloji biliminde bunun bir adı mutlaka olmalı. Bir sorun varsa, önce ben suçlanacakmışım hissi. Rahatsız edici, hem de çok. Adı ne bunun? Nasıl aşılır bilen var mı? :26:

Back
X