• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dert yok, Sohbet var.... :)

erkek arkadasim da avusturya'da.. ama ikimiz de geri donmeyi istiyoruz.. burasi iyi hos da.. aile ve istanbul ozlemi bambaska...

Tahmin edebiliyorum. Ama evlenip bir yere yerleşince daha az özlem duyabilirsiniz. Çünkü hala öğrenci modundasın. kendine ait bir yaşam kurunca daha kolay olur gibi geliyor bana

hadi yaa...ee canım bu kistler adetle atılmazsa zaten başka birşey (dkdan başka) bitirmiyor ki..doktorun kist içinde semirsin diye mi bekliyor acaba???

değiştir gitsin yavru...

bana gelince;ben artık kendimi çözdüm canım...benimkiler böyle vazgeçmiyorlar benden :50:

Anlamadım ki :S Bu cumartesiye başka bir doktordan randevu alayım da sonuçlarımla ona gideyim bari.

Sen hayıta ne zaman başlıycan

@elmayraaaaaaaaa aradaki küccücük ama gocuman derecede önemli detayı atlamışım...

enf bittiğine göre :1: vur patlasın çal oynasın :32:

Son düzenleme:
@elmayraaaaaaaaa aradaki küccücük ama gocuman derecede önemli detayı atlamışım...

enf bittiğine göre :1: vur patlasın çal oynasın :32:

ahahahhahah parti var dimi :D

Ben ona bile sevinemedim ki :D ya resmen gerdek gecesi org olacak (+18)

Geldim minik sorunuma.

Son zamanlarda bende bir "ben yapmadım" stresi yaşanmaya başlandı.
Açıklayayım... Örneğin evde ya da işyerinde bir sorun yaşanıyor. Kimin yaptığı belli olmayan bir durum varsa hemen "eyvah benden bilecekler, ben yaptım sanacaklar" diye strese girip kendimi aklamaya ispatlamaya çalışıyorum. Halbuki kimse direkt olarak beni hedef almıyor. Csi da bunun örneklerini bulacaktır benimle girdiği msn diyaloglarından.
Nedir bu şimdi? Psikoloji biliminde bunun bir adı mutlaka olmalı. Bir sorun varsa, önce ben suçlanacakmışım hissi. Rahatsız edici, hem de çok. Adı ne bunun? Nasıl aşılır bilen var mı? :26:

son zamanlarda istemeden de olsa yaptığın hatalar oldu mu canım?
hani mesela son zamanlarda bir iki ihale sana kaldı ise; "insanın adı çıkmış bir kere" den dolayı, ilk akla gelen ismin sen olduğunu düşünüyor olabilirsin...

eğer böyle bir şey olmadıysa ben bilemedim
:26:

avukatımız var, mühendisimiz var, bir de psikolog lazımdı bize de o yok işte:27:

noreeeeeee, icini rahat tut canim.. insallah duzelmistir..

elmayra, evet heran hersey olabilir :)) ama daha 3 yil sonraki mevzu cok da dusunmemeye calisiyorum

lal, bosver be ya sorma :)) kendi kendimi idare ettirebiliyorum.. kardesimle de ilgilenebiliyorum :)

elmayra, evet heran hersey olabilir :)) ama daha 3 yil sonraki mevzu cok da dusunmemeye calisiyorum

lal, bosver be ya sorma :)) kendi kendimi idare ettirebiliyorum.. kardesimle de ilgilenebiliyorum :)

Haklısın, bakalım mevla neyler neylerse güzel eyler

cuma günü için doktor randevusu aldım...içimde kötü bir his var...

yeniden dk'ya başlayacakmışım gibi geliyor :43:

Moralini yüksek tut ama. Fazla pesimistsin. Biraz akışına bırak.
Benim ex eşin kardeşi 6 yıl uğraştı. Tedaviden vazgeçmişti ki hamile kaldığını öğrendi. Senin bir mucizeye de ihtiyacın yok.
Biraz rahatla olur mu?

patafix, bu olay sadece yanlis bir olay oldugunda mi oluyor?? yani eger mukemmelliyetci biriysen, ve artik senin yaptigin bircok sey yolunda istedigin gibi ilerliyorsa, baska hatalardan tedirgin olabiliyor olabilir misin??

ortada bi hata var diyelim,

senin aklina ilk gelen sey

"ben bunu nasil dogru yapamamis olabilirim??"

sonra da

"baskalari bu hatayi benden bilirler mi??"

:24:tamammmm sustum....

son zamanlarda istemeden de olsa yaptığın hatalar oldu mu canım?
hani mesela son zamanlarda bir iki ihale sana kaldı ise; "insanın adı çıkmış bir kere" den dolayı, ilk akla gelen ismin sen olduğunu düşünüyor olabilirsin...

eğer böyle bir şey olmadıysa ben bilemedim
:26:

avukatımız var, mühendisimiz var, bir de psikolog lazımdı bize de o yok işte:27:

Biliyor musun pek öyle hata yapan biri değilim. Genel anlamda ölçüp tartmadan harekete geçmem.
Ama hatırlarsan sana da geçtiğimiz haftalarda "ben değildim" dediğimi hatırlıyorum bir konudan dolayı.
Çok huzursuz ediyor, kurtulmalıyım bundan. Suçlanmadığım halde suçlu psikolojisine giriyorum. Ne saçma di mi :1:

Tahmin edebiliyorum. Ama evlenip bir yere yerleşince daha az özlem duyabilirsiniz. Çünkü hala öğrenci modundasın. kendine ait bir yaşam kurunca daha kolay olur gibi geliyor bana

Anlamadım ki :S Bu cumartesiye başka bir doktordan randevu alayım da sonuçlarımla ona gideyim bari.

Sen hayıta ne zaman başlıycan

evet başka bir doktora görün bence de..

hayıta reglin 5.günü başlıcam ama doktor dk verirse bir anlamı olmaz,istemeden korunmuş olacağım çünkü :14:

ahahahhahah parti var dimi :D

Ben ona bile sevinemedim ki :D ya resmen gerdek gecesi org olacak (+18)

sevinilmez mi yahu :9:

Haklısın, bakalım mevla neyler neylerse güzel eyler

kesinlikle...önümüze hangi konuda olursa olsun ne engel gelirse gelsin vardır bir hikmeti...

rabbim herşeyin hayırlısını versin..amin.....

Son düzenleme:
Geldim minik sorunuma.

Son zamanlarda bende bir "ben yapmadım" stresi yaşanmaya başlandı.
Açıklayayım... Örneğin evde ya da işyerinde bir sorun yaşanıyor. Kimin yaptığı belli olmayan bir durum varsa hemen "eyvah benden bilecekler, ben yaptım sanacaklar" diye strese girip kendimi aklamaya ispatlamaya çalışıyorum. Halbuki kimse direkt olarak beni hedef almıyor. Csi da bunun örneklerini bulacaktır benimle girdiği msn diyaloglarından.
Nedir bu şimdi? Psikoloji biliminde bunun bir adı mutlaka olmalı. Bir sorun varsa, önce ben suçlanacakmışım hissi. Rahatsız edici, hem de çok. Adı ne bunun? Nasıl aşılır bilen var mı? :26:

Bugüne kadar yapmadığın ama zan altında kaldığın şeyler oldu mu? yani aslında karakterine ters düşecek ve asla yapmayacağın şeylerle itham edilmek gibi.

Atıyorum;

sen asla beyaz ekmek almazsın ama bir şekilde evde beyaz ekmek vardır. Biri cıkar ve;

-kesin patafix almıştır onu

Biliyor musun pek öyle hata yapan biri değilim. Genel anlamda ölçüp tartmadan harekete geçmem.
Ama hatırlarsan sana da geçtiğimiz haftalarda "ben değildim" dediğimi hatırlıyorum bir konudan dolayı.
Çok huzursuz ediyor, kurtulmalıyım bundan. Suçlanmadığım halde suçlu psikolojisine giriyorum. Ne saçma di mi :1:

bende de şey var, -ama son zamanlarda falan değil, ben sürekli böyleyim- birine hayır diyeceksem, illa ki tüm sebepleri onu tatmin edinceye kadar sıralamam gerekiyor sanki, ya da birşey yapmayacaksam vs

yani hep insanlara açıklama yapmak zorunda hissediyorum kendimi saçma saçma

sonra da buna sinir oluyorum

evet başka bir doktora görün bence de..

hayıta reglin 5.günü başlıcam ama doktor dk verirse bir anlamı olmaz,istemeden korunmuş olacağım çünkü :14:

sevinilmez mi yahu :9:

kesinlikle...önümüze hangi konuda olursa olsun ne engel gelirse gelsin vardır bir hikmeti...

rabbim herşeyin hayırlısını versin..amin.....

Birinden birini seç o zaman. Mesela bu ay hayıtı dene doktora bir daha ki ay git olmaz mı?

bu bende de olur bazen...bir keresinde otobüsteyken polis durdurdu otoyu...herkesten kimlik istedi gbt için...çok tuhaf oldum,aranmıyordum bir suçda işlememiştim ama kendimi kötü hissettim..

bende de var yani kimi zaman,ama nedendir inan bilmiyorum canım :26:

Bugüne kadar yapmadığın ama zan altında kaldığın şeyler oldu mu? yani aslında karakterine ters düşecek ve asla yapmayacağın şeylerle itham edilmek gibi.

Atıyorum;

sen asla beyaz ekmek almazsın ama bir şekilde evde beyaz ekmek vardır. Biri cıkar ve;

-kesin patafix almıştır onu

verdiğim örneğe bak beyaz ekmek ahahahha ne acım yaa :D

Back
X