• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dert yok, Sohbet var.... :)

bu bende de olur bazen...bir keresinde otobüsteyken polis durdurdu otoyu...herkesten kimlik istedi gbt için...çok tuhaf oldum,aranmıyordum bir suçda işlememiştim ama kendimi kötü hissettim..

bende de var yani kimi zaman,ama nedendir inan bilmiyorum canım :26:

Bizim bi kez arabanın plakaları calındı ve şehir dışına cıkmamız gerekiyordu. Yasak o şekilde cıkmak ama biz mecburuz :D

Normalde polis durdursa evraklar falan var. ben gidip kendim durdum polisin önünde :D Korkuyla yaşamaktansa gider teslim olurum :D Polis de güldü zaten :D Abla bişey olmaz devam et sen :D

olmaz canım....bir kere daha ameliyat masasına yatmak istemiyorum...çabuk büyüyor benim kistler :50:

Offff ya bebeğin adını hayıt koyamıycaz o zaman :1:

Neyse sen önlemini al da kocakarı ilaçları bi ara deneriz nasılsa :29:

patafix, bu olay sadece yanlis bir olay oldugunda mi oluyor?? yani eger mukemmelliyetci biriysen, ve artik senin yaptigin bircok sey yolunda istedigin gibi ilerliyorsa, baska hatalardan tedirgin olabiliyor olabilir misin??

ortada bi hata var diyelim,

senin aklina ilk gelen sey

"ben bunu nasil dogru yapamamis olabilirim??"

sonra da

"baskalari bu hatayi benden bilirler mi??"

Mükemmeli severim evet ve çok haklısın. Özellikle basit bir hata yapılıyorsa bu beni tedirgin edebiliyor çünkü anlam veremiyorum o kadar basit bir hata nasıl olur da yapılabilir diye. Çok mantıklı bir yerden baktın, süpersin. Sadece yanlış olaylar cereyan ettiğinde bu ruh hali çıkıyor ortaya evet. Belki de "ben yapmadım, ben mükemmelim" mesajı vermek için dürtülerimin bulduğu bir yöntemdir bu. Olabilir! Egoları susturmam gerek yani!
Arşimed gibi çırılçıplak yollarda koşasım var :52: Süpersin yaa bulmamı sağladın sanırım. Teşekkürler...

verdiğim örneğe bak beyaz ekmek ahahahha ne acım yaa :D

bu örnek tam dranaslık :9:

Bizim bi kez arabanın plakaları calındı ve şehir dışına cıkmamız gerekiyordu. Yasak o şekilde cıkmak ama biz mecburuz :D

Normalde polis durdursa evraklar falan var. ben gidip kendim durdum polisin önünde :D Korkuyla yaşamaktansa gider teslim olurum :D Polis de güldü zaten :D Abla bişey olmaz devam et sen :D

:9: :9: harika yaaa...bende polis fobisi var...allahtan polislik olmadım ama korkuyorum işte

olsun da sonra koyarız canım dert ettiğin şeye bak :9: hayıt koyarız tüple olursa tüper falan koyarız :9:

Oyyy yerim benn onu. Ben işin eğlence kısmına bakarım :D ben biliyorum böcük odunu kabul edecek tüp bebeği, bak görürsün. Eğer benim dediğim cıkarsa alttaki cevabına binaen bana beyti ısmarlıcaksın :D

tabi tabi.....bugün mutlaka ve katiyetle et yemelisin etobur odunum benim :56: :9:

Oyyy yerim benn onu. Ben işin eğlence kısmına bakarım :D ben biliyorum böcük odunu kabul edecek tüp bebeği, bak görürsün. Eğer benim dediğim cıkarsa alttaki cevabına binaen bana beyti ısmarlıcaksın :D

beyti ne ki yahu????sana aynı anda beyti,cağ kebap,adana,urfa,dürüm,kuzu çevirme gibi bilimum etleri ısmarlayayım :9:

bende de şey var, -ama son zamanlarda falan değil, ben sürekli böyleyim- birine hayır diyeceksem, illa ki tüm sebepleri onu tatmin edinceye kadar sıralamam gerekiyor sanki, ya da birşey yapmayacaksam vs

yani hep insanlara açıklama yapmak zorunda hissediyorum kendimi saçma saçma

sonra da buna sinir oluyorum

Aynısı bende de oluyor. Sinir olma kısmı bile aynı :1:
Sanırım ukala olduğumuzu düşünmesinler diye çok detay veriyoruz. Sebebimiz yeterince inandırıcı ve geçerli bulunsun diye yani...

Bugüne kadar yapmadığın ama zan altında kaldığın şeyler oldu mu? yani aslında karakterine ters düşecek ve asla yapmayacağın şeylerle itham edilmek gibi.

Atıyorum;

sen asla beyaz ekmek almazsın ama bir şekilde evde beyaz ekmek vardır. Biri cıkar ve;

-kesin patafix almıştır onu

Yok be canım herkes benim mükemmel olduğumu bilir :1:
Şaka tabii. Çirkefliğim sayesinde acaip savunurum kendimi. :P
Buldum sorunu sanırım. Gzmnc sağolsun açtı gözümü...

bu bende de olur bazen...bir keresinde otobüsteyken polis durdurdu otoyu...herkesten kimlik istedi gbt için...çok tuhaf oldum,aranmıyordum bir suçda işlememiştim ama kendimi kötü hissettim..

bende de var yani kimi zaman,ama nedendir inan bilmiyorum canım :26:

Bknz : Bir üst mesaj :1:

beyti ne ki yahu????sana aynı anda beyti,cağ kebap,adana,urfa,dürüm,kuzu çevirme gibi bilimum etleri ısmarlayayım :9:

offf ortaya karışık yaptıralım. İstanbul yolunca ismailin yeri var oraya gidelim :D

tabi tabi.....bugün mutlaka ve katiyetle et yemelisin etobur odunum benim :56: :9:

bu arada bizim menüde bugün potato var hahahah

benim menüde bugün kiymali pide var sagolsun kocisimle dün disarida yedik birde ise aldi....ac kalmayayim diye...beni kizdirsada bazen arada da cok düsünceli olabiliyor....

benim menüde bugün kiymali pide var sagolsun kocisimle dün disarida yedik birde ise aldi....ac kalmayayim diye...beni kizdirsada bazen arada da cok düsünceli olabiliyor....

Kociş seni düşünüyor sen de hem pideni yiyip hem de adama laf sokuyosun lal! :D

yok ya kötü niyetle demedim....ama gercekten bazen o kadar iyi olabiliyorki....bazende yerden yere vuruyor....

Seninkinin ortası yok zaten :D insana "kesin birşeyler karıştırıyor" hissi veriyor :D

offf ortaya karışık yaptıralım. İstanbul yolunca ismailin yeri var oraya gidelim :D

olur güzelim,uyar bana :34:

onu yeme beni ye :25:

senin neyini yesin koca kazık :9:

amanda amannnnn,kocişi de bakarmış :1:

ya ben bu kociş mociş sinir olduyorum cidden...hatta aşkım lafına bile..bizimki eğlencesine bir kelime tutturmuş bana dün aşkitomtom diyip durdu deli etti beni :33:

Back
X