• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dert yok, Sohbet var.... :)

evet ben de o zaman epey kirilmistim, ama seni henuz tanimiyordum.. üstelik malum günümdeydim..

zeytin dali, agaci, serasi, ormani seettirebiliriz birbirimize.. istersen...

insanlara cabul alisamam, kabullenemem.. yabaniyimdir biraz...

arım de balım de, peteğim de, gülüm de, dalım de, deyneğim de, dağarcığım de, ne bileyim bana de yani bişiler

ha bir de noreeye kırıldığımı söyle.. bir daha zor görür onun üzerinden geyik yaptığımı :D

topicte ikinci gizemdir benim için bundan kelli (ohh böyle de alena söylerim, gizlim saklım da yoktur, patavatsızım evet)

Hoşgeldin

Sen cidden fenasın. Ben de nickini az önce sayfada görünce tam sana yazmaya hazırlandım "bir bakıver de analiz et" diyecektim, benden önce davrandın :)
Gerçekten de düştüğümde "rezil oldum" hissi hakimdi acıdan ziyade :26: Yaa benim egolar sandığımdan da kuvvetliymiş meğer.
Ama ama eğitememiş miyim ben hiç onları? :50:
Geliyorum koltuğa uzanmaya

:)) herkesin hayatla mücadelesi farkli.. belki egolarindir seni bu kadar güclü kilan, ayakta durmani saglayan..

bende yabaniyimdir mesela..

bknz. asudeye aciklama..

arım de balım de, peteğim de, gülüm de, dalım de, deyneğim de, dağarcığım de, ne bileyim bana de yani bişiler

ha bir de noreeye kırıldığımı söyle.. bir daha zor görür onun üzerinden geyik yaptığımı :D

topicte ikinci gizemdir benim için bundan kelli (ohh böyle de alena söylerim, gizlim saklım da yoktur, patavatsızım evet)

Asudecim kendimi suçlu gibi hissttim şimdi noree seviş deyince bende sevişmek gibimi diye yazdım csi de bana konunun ne olduğunu yazdı,bende +18 lik filan diye söyleyince noreede sende az değilsin abla dedii takılarak,asu bana takılır diyince bende asu sana takılıyor dedim..Eğer yanlış bir anlaşılma varsa üzülürüm kendi adıma,özürümüde belirtirim yani istemem kimse kırılmasın burada ..

evet ben de o zaman epey kirilmistim, ama seni henuz tanimiyordum.. üstelik malum günümdeydim..

zeytin dali, agaci, serasi, ormani seettirebiliriz birbirimize.. istersen...

insanlara cabul alisamam, kabullenemem.. yabaniyimdir biraz...

tmm beyaz bayrak sallayalım o zaman :92: (bayrak smileysi ) bulamadım

ama şaka yapınca alınma hemen yine, bu sefer salladığım bayrağı dolarım boynuma, boğulurum hepiniz kurtulursunuz benden

yahu bari avrupalısını koysaydın.

şöyle mor inek falan

Kate sana katılıyorum.

Bak bu daha süslü :D $images.webp

Pofff yarın ne giysem ki işe gelirken...
Etek giyinmek istiyorum ama üşürmüyümki babet giyinsem altına:26:
Yeni bi çorap almıştım onu giyinmek istiyorum

Asudecim kendimi suçlu gibi hissttim şimdi noree seviş deyince bende sevişmek gibimi diye yazdım csi de bana konunun ne olduğunu yazdı,bende +18 lik filan diye söyleyince noreede sende az değilsin abla dedii takılarak,asu bana takılır diyince bende asu sana takılıyor dedim..Eğer yanlış bir anlaşılma varsa üzülürüm kendi adıma,özürümüde belirtirim yani istemem kimse kırılmasın burada ..

ablacım ben noreeye sadece şaka yaptım

hemen topicten çıkıp başka topiclere gitmesine gerek yoktu..

gördüm ki, şaka kaldıramıyor zaten bundan sonra kendisine geyik veya başka bir türlü muhabbetim olamaz.. huzurla topicinde yazışsın.. burası benim topicim değil ki bana kızıp çıkıyor..

Son düzenleme:
:)) herkesin hayatla mücadelesi farkli.. belki egolarindir seni bu kadar güclü kilan, ayakta durmani saglayan..

bende yabaniyimdir mesela..

bknz. asudeye aciklama..

Haklısındır belki de. O zaman ne yapıyoruz? Egoları güçlendiriyoruz, düşmemek için çok dikkat ediyoruuuz veee egolarımıza zeval getirecek herhangi bir durum yaşanmaması için bolca dua ediyoruz :))

Asu tamam işte söyledi kızcağız bak muayyen günündeymiş uzatmayın öpüşün barışın, bi geyik yapın geçer :))

gördüm ki, şaka kaldıramıyor, hemen topicten çıkıp başka topiclere gitmesine gerek yoktu..

zaten bundan sonra kendisine geyik veya başka bir türlü muhabbetim olamaz.. huzurla topicinde yazışsın.. burası benim topicim değil ki bana kızıp çıkıyor..

Bende üzüldüm şimdi,acaba benim yüzümdenmi oldu diyede düşündüm açıkcası,istemem böyle bişey olmasını..Öpüşüp koklaşın da kırgınlık filan olmasın aranızda..Çok güzel diyaloglarınız oluyor çünkü ..

hemen topicten çıkıp başka topiclere gitmesine gerek yoktu..

gördüm ki, şaka kaldıramıyor zaten bundan sonra kendisine geyik veya başka bir türlü muhabbetim olamaz.. huzurla topicinde yazışsın.. burası benim topicim değil ki bana kızıp çıkıyor..

Bende üzüldüm şimdi,acaba benim yüzümdenmi oldu diyede düşündüm açıkcası,istemem böyle bişey olmasını..Öpüşüp koklaşın da kırgınlık filan olmasın aranızda..Çok güzel diyaloglarınız oluyor çünkü ..

Sizinle ilgisi yokmuş. Başka birşeye kızmış. Canı sıkılmış. Kafam dağılsın diye forumdan cıkmış. Özellikle belirtmemi istedi, sizinle bir ilgisi yokmuş. Yarın yazar zaten.

stajyeri yanima oturttular takip edemedim...döktürmüssünüz yine....

bana da bi resim bulun kizlar yaaa....

Pofff yarın ne giysem ki işe gelirken...
Etek giyinmek istiyorum ama üşürmüyümki babet giyinsem altına:26:
Yeni bi çorap almıştım onu giyinmek istiyorum

kızım rüzgar kıyamet olmuş, ben düz yolda yürüyemiyorum, sen niye etek giyiyosun, hafizanallah avret yerlerin gözükür

Sizinle ilgisi yokmuş. Başka birşeye kızmış. Canı sıkılmış. Kafam dağılsın diye forumdan cıkmış. Özellikle belirtmemi istedi, sizinle bir ilgisi yokmuş. Yarın yazar zaten.

Neyse rahatladım biraz cidden üzüldüm ama,yarın yazar dediğin gibi gelrde nasılsa :34: teşekkürler canım haber verdiğin içinn :34:

Back
X