Sevişten çıktı konusonra ne olduğunu anlayınca +18 dedim bende
ahhh eski nickim ahhhh kıymetin sonradan bilindi.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sevişten çıktı konusonra ne olduğunu anlayınca +18 dedim bende
ahhh eski nickim ahhhh kıymetin sonradan bilindi.![]()
Hepinize iyi akşamlarrr ben kaçarr öptümmmm
çıktım ben kızlar.
çok öpüyorum hepinizi..
iyi akşamlar.
kendinize iyi bakın....![]()
çıktım ben kızlar.
çok öpüyorum hepinizi..
iyi akşamlar.
kendinize iyi bakın....![]()
Hepinize iyi akşamlarrr ben kaçarr öptümmmm
tmm beyaz bayrak sallayalım o zaman :92: (bayrak smileysi ) bulamadım
ama şaka yapınca alınma hemen yine, bu sefer salladığım bayrağı dolarım boynuma, boğulurum hepiniz kurtulursunuz benden
Haklısındır belki de. O zaman ne yapıyoruz? Egoları güçlendiriyoruz, düşmemek için çok dikkat ediyoruuuz veee egolarımıza zeval getirecek herhangi bir durum yaşanmaması için bolca dua ediyoruz :))
Asu tamam işte söyledi kızcağız bak muayyen günündeymiş uzatmayın öpüşün barışın, bi geyik yapın geçer :))
tamam asudem (bak hemen benimsedim kaniksadim kucakladim).. o zaman gercekten hassastim.. seni de kirdiysam ozur dilerim.. ayricana da, emin ol senden kurtulmak isteyen kimse yoktur aramizda... sana en kizgin oldugum zamanlarda bile bunu aklimdan gecirmedim...
aminnnnnnnnn :))
mesela ben, cok stresli oldugum zamanlar 2 rüya görürüm;
1. öss yi kazanamiyorum ki bunun etkisinden cabuk kurtulurum, rüya da bile olsam, manyak misin kizim, öss i kazanamis olsaydin suan hala ögrenci olamazdin diyorum :))
2. ben cap ile bilgisayar müh. bölümününden de diploma aldim, rüyamda hep son derslerden kaliyorum ve bana ögrenci isleri, sen bunu bitiremedin, kendi bölümünle elindekiyle idare et diyorlar..
hatta evelki gün gördüm o rüyayi, cok kötü bir duyguydu.. ondan ilk rüyadaki gibi kolay da kurtulamiyorum...
Barış imzalandı ne güzel. Hayırlı uğurlu olsun
Bu rüyaların yorumunu da ruhsal analiz uzmanı olarak sana bırakıyorum üstadım. Kolay gele...![]()
evet evet... asude beni de sevcek artik.. ins :))
benimki basarili olamama korkusu :))
Ay annecim yapayalnız kaldım koca topicte benden başka bir Allah kulu yok
Başarılar dileyip kaçayım ben de...
muhtar nireye gitti ki....
Patron için küfür üretiyordur. Çıkamıyor ya![]()
muhtar nireye gitti ki....