• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dert yok, Sohbet var.... :)

kişi herzaman kendindeki eksikleri çıkartır bilinç altından.
çok büyük ihtimalle konu sahibi aslında kendi kocasını görümcesinden kıskandı ve görümcesine söylece bu cümleleri.
ama kendisinde bunu buraya yazacak cesaret olmadığı için mağdur trolüne bürünüp diğer ağızdan anlattı olayları

biraz büyük bakın, büyük resmi görün kardeşim.
ayrıca benimle öyle hanımlı manımlı mahalle ağzıyla konuşmayın
karşınızdaki insanı bilin...

ne samimiyet bu?
haddinizi bilin, aksi takdirde bildirilirsiniz

Bence bu söylediklerini sen yaşıyorsun hanım. İşim gücüm yok hikaye yazacağım bir de. Allah allah ne günlere kaldık.

yazmayın o zaman ya hanfendi yazmayın

konu sahibi gelmiş burda derdini açmış, siz ona cephe açıyosunuz, çok ayıp ya, zaten sizin yorumlarınız hep böyle itici.. ayy hiç beğenmiyorum sizi

Bunlar çete zaten canım. Üç beş kişi daha var böyle gelip gelip insanlarla dalga geciyorlar.

ooo hemen bulmussun yanina 3-5 yandas... keyfini sür simdilik.. ama unutmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, elbet onlar da görecek senin gercek yüzünü...

hem 1.80 boyla ne narinligi beaaaaaa

Sana kendimi kanıtlarım ben ama neyse. Best model angarayım diyorum. uzun insanlar narin olamaz mı? Sen de şişkosun galiba.

ben de sizin gül cemalinize bayılıyordum zaten.
benim yazdıklarımı beğenmen için önce anlaman, onun için de en az 400 fırın ekmek yemen gerek.
yolun uzun, işin zor.

neyse sizinle harcayamayacağım değerli vaktimi

Harcama, cık git arkadaşlarının yanına

(biri de reyting olaylarını yapıştırsın)

Ah saol canım. Siz de inanmasanız nasıl yaşarım ben. Kafamı dağıtıyorum burda işte. Çok canım sıkılıyor.

Durma zaten. Çık git camiye :D ezan okundu :D

Taraftarmı lazım hanım aplaaaaaa :27::27::27:

ah aşkoş ah, cok kafamı takıyorum, geçen gün jartiyerle evde geziyordum bunlar geldi, öyle kötü baktı ki bana anlatamam. Ama ben evde hep öyle gezerim alışması lazım.

Diğmi ablacım. Ben de o şekilde düşünüyorum fekat napıcamı bilemiyorum :D

Çekkk kardeşini kurtar o edepsiz gelindennn :52::52::52:

ooo hemen bulmussun yanina 3-5 yandas... keyfini sür simdilik.. ama unutmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, elbet onlar da görecek senin gercek yüzünü...

hem 1.80 boyla ne narinligi beaaaaaa

:27::27::27::27::27:

siz hep burada bu şekilde ahkam mı kesersiniz???gidip başka topiclerde çeteleşiyorsunuz sonra da gelip yazıyorsunuz..

üslubum hoşunuza gitmediyse lütfen alıntılamayın hanıııımmmmm

siz buranin muhtari misiniz??

Bence bu söylediklerini sen yaşıyorsun hanım. İşim gücüm yok hikaye yazacağım bir de. Allah allah ne günlere kaldık.

Bunlar çete zaten canım. Üç beş kişi daha var böyle gelip gelip insanlarla dalga geciyorlar.

Sana kendimi kanıtlarım ben ama neyse. Best model angarayım diyorum. uzun insanlar narin olamaz mı? Sen de şişkosun galiba.

Harcama, cık git arkadaşlarının yanına

hadi kanitla.. hadi hadi....

yerse bebegimmmmmmmmmmm

siz hep burada bu şekilde ahkam mı kesersiniz???gidip başka topiclerde çeteleşiyorsunuz sonra da gelip yazıyorsunuz..

üslubum hoşunuza gitmediyse lütfen alıntılamayın hanıııımmmmm

doğru söyleyen 9 köyden kovulurmuş.
size hayal dünyanızda mutluluklar

ay orası senin evin canım yaa tabiisi jartiyerdi, tangaydı, babydolldu istediğini giyeceksin, şıkır şıkır gezeceksin, kime ne aaaa

ayrıca o senin kardeşin, canın ciğerin, değil jartiyer, anadan üryan görse seni o gözle bakamaz..

lanet gelin ya, düşündüğü şeylere bak, sapık.. çekemiyo seni şekerim çekemiyo

Ah canım yaa. Anlamıyor bu cahiller işte. Fesatlar cünkü. Silikonları yeni taktırdım tabiyki sala sala gezicem.

Bana çirkef dersin heeee gel buraya seni tokat manyaaaaaaa yapıcam:57::57::57::57::57::57::57::57::57::57::57::57::57::57::57::57::57::57::57:

Sizinle uğraşmak istemiyorum. Gidin konumdan.

Çekkk kardeşini kurtar o edepsiz gelindennn :52::52::52:

Öyle yapacağım ablacım.

ah aşkoş ah, cok kafamı takıyorum, geçen gün jartiyerle evde geziyordum bunlar geldi, öyle kötü baktı ki bana anlatamam. Ama ben evde hep öyle gezerim alışması lazım.

Diğmi ablacım. Ben de o şekilde düşünüyorum fekat napıcamı bilemiyorum :D

ahhh tatlişkomm ne varki jartiyerde dolaşırsın tabi,cahil kalmış görümcen...ee tabi birde kıskanç senin kadar alımlı bir bağyan olmadığından

Ayyyy modlar da geldi. Konumu kapattıracağım şimdi. Kıskanc nahletler.

ahhh tatlişkomm ne varki jartiyerde dolaşırsın tabi,cahil kalmış görümcen...ee tabi birde kıskanç senin kadar alımlı bir bağyan olmadığından

hepsi bu feybuk, tvitır, emesen gibi gavur oyunlarından sonra oldu ne olduysa
bir modernleşme, bir yabancılaşma, bir kültür birikimi diye diye
zıvanadan çıktınız
Allah ıslah etsin, hepinizi.

Evet tatlım. Alımlı değil, köylü, hep tişörtlen geziyolar evde. Kumaş falan giyiyor, kıskancç!

doğru söyleyen 9 köyden kovulurmuş.
size hayal dünyanızda mutluluklar

güle güleeeeeee

siz buranin muhtari misiniz??

hadi kanitla.. hadi hadi....

yerse bebegimmmmmmmmmmm

size inanmıyorum,konu sahibi arkadaşa destek olmanız lazımken gidip o uyuz görümcesini destekliyorsunuz...konu sahibi aşkısı şuan mağdur durumda..

lütfen kendinize gelin onun sıkıntısı ona yetiyo zaten :57:

bak iste silikon ve estetik mucizesi seniiiiiiiiiii....

patlayiverinler de gör gününü..

Bir kere o mecburiyetten oldu, burnumda et vardı mecburen yaptırdım, memelerimde de kist vardı aldırdım yenilerini koydurdum. Sen en anlarsın :D

zıvanadan çıktınız

Off teyze sen demek ki kötü niyetli kullanıyorsun. Kocanı da aldatıyorsundur orda gelmiş bizi suçluyorsun

zıvanadan çıktınız

Evet tatlım. Alımlı değil, köylü, hep tişörtlen geziyolar evde. Kumaş falan giyiyor, kıskancç!

böyle özlerini reddetmeler.... ben hepinizden üstünümler....

hatunnnnnnnnnnn haaatunnnnnnnnnnnnnn, pammuklu, uzun paca donlara gurbaaan ol seyn...

bebeyim,

sakın kafana takma.. çekememiş seni belli ki.. benim kardeşimin karısı da aynı böyleydi, ben çekemezdi, birgün çektim kenara, kızım sen benden ne istiyosun açık konuş dedim, bana hakaret etmeye başladı, ben de allahımız ne verdiyse giriştim, ağzını yüzünü dağıttım.. kociş geldi, dayanamadım bir de ona patlattım, ohh elime sağlık.. şimdi gelin mum gibi karşımda, kocişim desen ağzımın içine bakar.. sakın alttan alma canım, tepene çıkarlar, sakın.. ah ben neler çektim bilsen.. ama hepsini dize getirdim.. sefam olsun. kocam da aslan gibi yanımda

(sadece ilk mesajı okuyup kendi hayatından kesitler sunarak konuyu saptıran üye)

size inanmıyorum,konu sahibi arkadaşa destek olmanız lazımken gidip o uyuz görümcesini destekliyorsunuz...konu sahibi aşkısı şuan mağdur durumda..

:43::43::43: mağdurum da mağdurum, çok mağdurum mağdurum :43:

güle güleeeeeee

inanaip inanmamak size kalmis cicis...

ben dogru bildigimden sasmam............

Back
X