• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dert yok, Sohbet var.... :)

amanınnn emre cimbomlu mu?
e sen baştan deseydin ya be gülüm..
boşa gitsin, boşaaaa.
durduğun kabahat...

sabaha kadar susmaz artık.
1319 günün hırsını çıkarır

Boşayacağım bugün zaten :D boşanma celbini alınca ancak kendine gelir. Yedi beni akşam. Yedi, formasını atkısını gözüme sokmaya calışmalar, kendi koltuğundan benim koltuğuma maymun gibi zıplamalar. Hadi sen de Cimbomlu ol artık diye kendini yırtmalar :)

:1::1::1: herseyine katlandin elmayracim da bu zor gibi görünüyor... :1::1:

Zor gizemcim :D ciddi ciddi düşünüyorum şimdi :D

hacı bükemediğin formayı öpeceksin :27:

hacı ben o formayı akşam ne yapacağımı biliyorum :D dün akşam cinnet geçiren E.G. holiganının elinde kalmamak icin cok sesimi cıkaramadım D: intikam bu akşam :D

hacı ben o formayı akşam ne yapacağımı biliyorum :D dün akşam cinnet geçiren E.G. holiganının elinde kalmamak icin cok sesimi cıkaramadım D: intikam bu akşam :D

Hacııı o formaya bişey yap varyaa emre eniştenin elinden kurtulamassın :27::27:

Aynı olayı ben kocaya yapıyorum giyiyorom gs formamı çıkıyom arenaya :52::52:

ayy yaranamadım anneeemmm yaranamadımm (ss annemi)

sultanı koyarım elmayra, "o ne gözlerini belertmiş karı korkiyorum der"

amirimi koyarım sen beğenmezsin

neyleyim yani ben bilemedim

asu valla ben de beğenmedim,sen sultandan vazgeçme :34:

Yavrumun kafasını karıştırtmayın, sultan gözlerini belerte belerte bakıyo bana korkuyorummmmmmm :D

böyle birşey çocuklar duymasında mı vardı neydi ya :1:

Bilmiyorum ama paşanın şerrinden korkuyorum :D

günaydinnn.... gec kaldim yaaaa...

daha yeni uyandim... daha hazirlanip cikcam... ama ilk isim burayi acmak oldu :))

Yavrumun kafasını karıştırtmayın, sultan gözlerini belerte belerte bakıyo bana korkuyorummmmmmm :D

Bilmiyorum ama paşanın şerrinden korkuyorum :D

Yapma bence ters tepmesin bu seferde :1:

günaydinnn.... gec kaldim yaaaa...

daha yeni uyandim... daha hazirlanip cikcam... ama ilk isim burayi acmak oldu :))

Günaydınnn gizemcimmm :3::3:

günaydın kızlar.

@kedicik
güzel haberlerle gelmene sevindim. çok şükür

@elmayram/norem/danacık
bırakın 1319 gün sonra yensinler bir zahmet. ayrıca gs yenmedi bizi. bilica, aykut, hükümet, tff toplu olarak yendiler. sabah 4'e kadar yorum seyrettim. çok mantıklı varsayımlar var. boşverin kuzum. hiç gelmeyin bu gazlara. he diyin, tebrik edin, geçin. (elmayraya özel not: kazayla veya yanlışlıkla o formayı öpmüş olsan ağzını kaç defa şartlaman lazımdı biliyorsun dimi)

@sarı bomba
he, tebrik ederiz

@ağsudem bayanım
sana da günaydın diyebiliyorum sadece. malum rengini belli etmeyenlerdensin.

@gizemcik
hadi yavaş yavaş hazırlan bakalım... tikkatli git.

not: şimcik kahvemi aıp bilimum yorumları okiciiim. az mola

Son düzenleme:
günaydın kızlar.
@elmayram/norem/danacık
bırakın 1319 gün sonra yensinler bir zahmet. ayrıca gs yenmedi bizi. bilica, aykut, hükümet, tff toplu olarak yendiler. sabah 4'e kadar yorum seyrettim. çok mantıklı vassayımlar var. boşverin kuzum. hiç gelmeyin bu gazlara. he diyin, tebrik edin, geçin. (elmayraya özel not: kazayla veya yanlışlıkla o formayı öpmüş olsan ağzını kaç defa şartlaman lazımdı biliyorsun dimi)

günaydın kuzum, o armayı öpeceğime kezzap içerim daha iyi dedim ve direndim :D yüzünü gözünü parçalıycaktım çatalla :D

Back
X