• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dert yok, Sohbet var.... :)

"Nerden başlamalıyım bilmiyorum evliyim ve bir oğlum var çok zor şartlar altında evlenip bugünlere geldik. Kayınvalidemin evinde annemde kaldım şuana kadar hep eşimle beraber kendi evimiz hiç olmadı.hayatımızı evliliğimizi hiç tadamadık buda bizi çok yıprattı dolayısıyla.Oysa ki çok büyülü çok güzel bir aşktı bizimkisi.Şimdi ise yıpranmış bir ben ve meşgul bir adam…Sürekli çalışan bir anne ve babası olan oğlum.Asıl sorun şu:Kendimi işe yaramaz bir insan olarak görüyorum verimsiz bir anne eşimden çok maaş alıyorum iyi bir işim var işe girdikten bir ay sonra ev tuttum ailemin yardımıyla da evin içini full sıfırdan aldım yeni bir başlangıç yeni bir hayat için oğlumun hayatı için..Şimdi ise eşimle eskisi gibi olmak istiyorum ne yapmalıyım birbirimize hiç zaman ayıramadık hiç sevgimizi aşkımızı doyasıya yaşayamadık yardım edin neler yapabilirim bundan sonrası çok önemli"

ve verilen cevap

"her erkek futbolu sever bence bir maça git bilet al beraber maça gidin ortak birşeyler yapmaya çalışın.Mesela kocanla çıkın dışarı kafanızı dağıtın gidin birkaç gün kafelerde takılın...Yada ne bileyim işinizden izin alın gidin başka bir şehire ve kafanızı dağıtın"

kapak ise

"esim futbol sevmez pek"

ahahahhahahaha deli nerden buldun bunu :D

canlarım

benim beklediğim an geldi ve çıkıyorum....

hepinizi (istisnasız) seviyorum :16:

yarın yokum,aklınıza geleyim ve bana dua edin 2 sn olur mu?????

öpüyorum hepinizi :54: :54: :54:

canlarım

hoscakal canim.. simdiden iyi haftasonlari..

dikkat et kendine...

canlarım

Kocamannnnnnnnn dualar edicem sana kist mist kalmayacak D: Dikkat et kendine bizi habersiz koma, öpyrmmm:16:

canlarım

dualarımız seninle canım..
hayırlıca git, gel...

ben çıkıyorum kızlar.
istikamet
önce kaynana
sonra pastane
en son ev

öptüm:54:

...

simdi bu arkadas fazla müzik dinlemekten mi duygusuzlasmis, duygusuzlastigi icin mi müzik dinlemez olmus? yoksa hal böyle böyle iken, patronundan izin mi alamiayacakmismis..

Son düzenleme:
gizemim

fazla alıntılama yapma

o mesajlarını editle bebeğim

mapus damında gün geçirmek zor.. ben yaşadım malum :)

Back
X