• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dert yok, Sohbet var.... :)

Lapa lapa kar yağıyo, manzarayı sizinle paylaşmamı ister misiniz?

Edit; uludağ olmadığı için net çıkmadı tabi :)

Son düzenleme:
günaydınlar efendim..

evin işe çok mu yakın asude? ben servise 6.45'te biniyorum.. 1 saat sürüyor neredeyse istanbulun yarısını dolaşıyoruz.. deliricem.. bi de serviste sabah sabah nerden eenrji bulup konuşuyorlar anlamıyorum.
ha şoförümüzün dinlediği arabesk müzikler zaten apayrı bir olay.. adama yüz kere söyledim yine açıyor yine açıyor. illa söyletecek kapatır mısın radyoyu diye..

sabah ceylan'dan kalleşin biri adlı güzide eseri dinledik mesela sözler çınlıyor hala kulağımda.. kendi kulaklığımı da taksam duyuyorum..

günaydınlar efendim..

evin işe çok mu yakın asude? ben servise 6.45'te biniyorum.. 1 saat sürüyor neredeyse istanbulun yarısını dolaşıyoruz.. deliricem.. bi de serviste sabah sabah nerden eenrji bulup konuşuyorlar anlamıyorum.
ha şoförümüzün dinlediği arabesk müzikler zaten apayrı bir olay.. adama yüz kere söyledim yine açıyor yine açıyor. illa söyletecek kapatır mısın radyoyu diye..

sabah ceylan'dan kalleşin biri adlı güzide eseri dinledik mesela sözler çınlıyor hala kulağımda.. kendi kulaklığımı da taksam duyuyorum..

bebeğim kulağına tak müziği uyu.. ne konuşulanları duyarsın, ne arabeske maruz kalırsın.. müzik dinlyerek uyuyamam deme, 1 kaç haftada öğrenirsin :)

benim evim iş yerine 10 dk..

bebeğim kulağına tak müziği uyu.. ne konuşulanları duyarsın, ne arabeske maruz kalırsın.. müzik dinlyerek uyuyamam deme, 1 kaç haftada öğrenirsin :)

benim evim iş yerine 10 dk..

kulaklığı da taksam insanlıktan nasibini almamışlar bağıra çağıra konuşuyolar.. bir iki defa uyardım birkaç defa da homurdandım ama yok.. zaten beni çok sever herkes bu kurumda sağolsunlar.. bir şey söyleyince hemen burnu büyük diye dedikodular başlıyor..
kulaklığı son ses yapınca da ben uyuyamıyorum.. başım ağrıyor..

günaydınlar efendim..

06,45 :53: Ben geç çıktığım günlerde geç geliyorum. Sabah otobüse 08,45te bindim 5 km falan mesafe 09,00 da burdaydım :)

ayazlar mayazlar

ay ne ka çikin ne ka çikin :1:

Istanbulun rüzgarını napalım piki :)

Lapa lapa kar yağıyo, manzarayı sizinle paylaşmamı ister misiniz?

Edit; uludağ olmadığı için net çıkmadı tabi :)

Essahmı yaaaa burdada güneş var angaramın karını soğunu bilemmm özledimmmm :43:

günaydınlar efendim..

Tak kulaklığını ceylanı duyma bileeee,sabah sabah hiç çekilmez be arabeskte :52:

İstanbulun rüzgarını napalım piki :)

rüzgarları geçti de sokaklarını ne yapalım bilmem

onu benden siz aldınız
dınıdınıdınıdınndınnnn
onu benden siz çaldınız
dınıdınıdınıdınndınnnn
istanbuuuul sokaklarııııı

(ay kediş arabesk deyince aklıma geldi sabah sabah :1:)

Essahmı yaaaa burdada güneş var angaramın karını soğunu bilemmm özledimmmm :43:

Keşke bugün ptesi olsaydı :) Bu kar kesin tutar yarın işe gelemezdim :52:

rüzgarları geçti de sokaklarını ne yapalım bilmem

onu benden siz aldınız
dınıdınıdınıdınndınnnn
onu benden siz çaldınız
dınıdınıdınıdınndınnnn
istanbuuuul sokaklarııııı

(ay kediş arabesk deyince aklıma geldi sabah sabah :1:)

Ağsudeeeeeeeeeeeeee :D okurken ben de mırıldanmaya başladım :64::64:

arabesk deyince

"sensiiiz sabah olmuyor uyanıyorum ansızın
sensiz gün doğmuyor yalnızım çok yalnızım"

"diyemedim diyemedim diyemediiiiiim

gururum engel oldu gitme kal diyemedim"

ikisi de zafer peker.. kuzenimle bağıra bağıra söylerdik bu şarkıları dalgasına..

hususi olarak değil ama ibo dinleyebilirim.. ona dayanabiliyorum :1:
"beni benden alırsan seni sana bırakmam"
ya da "dertler derya olmuuuuş ben de bir sandaaaal"

günaydın kızlar..............

günaydın bebişim

kv ziyareti nasıldı?

Keşke bugün ptesi olsaydı :) Bu kar kesin tutar yarın işe gelemezdim :52:

2009da deli bir kar yağdı ist.a, servis gelip alamadı bizi (evli değildim işte servis falan felon) o soğukta neler çektik.. zatürre oldum vs.. işe de geldim eşek gibi hasta halimle bile..
ay ne kaa çileler çektim.. bir küçük ceylan da benim aslında :43:

Back
X